• Smajla

    Vita hem del 5

    Smajla skrev 2007-08-16 20:12:37 följande:
    Det där med inredning, att boa sitt hem, välja färg, material, textilier och så vidare är så personligt. Man inreder ju efter ens eget tycke och smak, inte för att tillfredsställa dina kompisars behov utan för sin egen del. Så det där med kritik eller synpunkter på andras hem är ju rätt synd egentligen eftersom det är så personligt. Därför är det också så att vi i denna tråd är olika i vår inredning, vårt gemensamma intresse är ju vita hem men om det är minimalistiskt, romantiskt eller nåt annat är ju egentligen oväsentligt. Idéer och inspiration ger vi ju varann ändå!
    Vill bara förtydliga mitt inlägg då jag ser att det kan misstolkas som att man inte får ha synpunkter. Vad jag menade är att man när man framför sina åsikter eller synpunkter över någon annans hem är det bra om man är saklig och väljer sina ord då det lätt kan uppfattas som sårande.
  • Smajla
    tjenixen skrev 2007-08-16 20:24:45 följande:
    sorry ska inte kommentera mera och får väl sjunka genom jorden eller nåt. Väljer att inte gå in mer här idag och vet inte om jag kommer tillbaka för det känns ändå i mig att ni här inne vill ha vitt från golv till tak och när man som jag har annat med så känns det som det inte är lika välkommet, Kan inte skriva annat för det är så jag känner och om jag inte kan skriva att jag tycker det ser ut si eller så så nää att bara sitta tyst eller hålla med är inte min stil. Jag är van att säga vad jag tycker och folk runt mig uppskattar det och frågar mig ofta vad jag tycker så då förmodar jag att de gillar min ärliga åsikt. Och nu kände jag att den här Milly eller vad hon hette hade ett hemskt sterilt och ovälkommet hem när jag kikade i bloggen. Så känner jag men får väl be om ursäkt 10 ggr till för att jag överhuvudtaget skrev något.Jag får nog strunta i denna tråden nu för jag får än mer än känsla av att inte höra hit och den har hängt med länge nu.
    Synd att du känner så men jag tror jag talar för samtliga härinne då jag säger att det inte finns nån som har ett helt vitt hem utan har några inslag av andra färger. Hur mycket eller hur lite är ju oväsentligt. Att vår gemensamma nämnare är just färgen vitt betyder inte att hela hemmet ska vara kritvitt, det kanske räcker med vita väggar för någon, en vit soffa för en annan eller lite detaljer för en tredje. Samtidigt vill jag påminna om att vi tidigare talat om att alla är välkomna, det står t o m i trådstarten numera.
  • Smajla
    Är det bara jag som har problem med FL? Vet inte hur många gånger jag fått skriva om mitt inlägg för att sidan inte kan laddas så därför kommer mina kommentarer betydligt senare än vad som var tänkt. Får ju skriva om dem hela tiden men denna gång ska jag komma ihåg att kopiera det innan jag postar..
  • Smajla
    malins79 skrev 2007-08-16 20:58:52 följande:
    näe, men däremot har jag ibland haft svårt att se en del bilder.
    kanske problem med vårt bredband då, maken som babblar i tfn så inte kan jag be honom kolla heller..
    Himmelbit skrev 2007-08-16 21:04:09 följande:
    Nu till ngt oooootroligt trevligt!!!!Snart är det "julafton" för oss i SWAP:en Inom kort kommer vi att få hem varsitt paket med fin-fina kreationer!!
    ja, jag gläds med er, så spännande även fast jag inte är med i swap:en!
  • Smajla
    Himmelbit skrev 2007-08-16 21:06:20 följande:
    Jag har inte märkt ngt iallafall.
    nä, jag tror det är comhem här, har svårigheter på andra sidor också ser jag.
  • Smajla
    Salmiak6 skrev 2007-08-16 21:08:44 följande:
    Undrar vem som blir först med att visa bild på allt? Inte blir det väl jag, för jag ska jobba på måndag...Vi får väl starta en n SWAP lite senare i höst igen och en julSWAP måste vi ju ha!
    gissa om jag ska vara med då Flört om jag får plats alltså!
  • Smajla
    nublu skrev 2007-08-16 21:28:55 följande:
    Smajla: Ja, vi borde verkligen skaffa oss ett liv! Men vänta lite, vi har ju ett här!
    haha, ja, precis Skrattande
    Himmelbit skrev 2007-08-16 21:29:06 följande:
    Vi har mkt att säga och dela med oss av helt enkelt KUL!!!Lite tråkigt bara att jag börjat jobba för man känner att man inte riktigt hinner läsa ikapp! Men förhoppningsvis lever de "riktigt bra tipsen" kvar ett tag och kanske kommer tillbaka lite senare!Nu ska jag också gå och lägga mig! Godnatt allihop!!
    jo, vi har ju roligt även om vi precis haft en nedgång också men vi tar nya tag igen. natti!
  • Smajla
    Peak skrev 2007-08-16 21:38:01 följande:
    ni med idéer Nån som kan säga ngt fint att skriva på ett kort på Lowe som jag ska ta med till kontoret, ha i sovrummet eller liknande, inte till honom själv alltså...Typ Mammas allt...men inte det då Läste nån rad på ett kort i en butik: Utan dig stannar universum...har jag för mig...tips?
    Raring
    Sötnos
    Älskling
    Pärla1 skrev 2007-08-16 21:43:02 följande:
    Ska visa vad jag pysslat med i garaget..INNANEfter:Ska spraya en gång till.
    Å vad fin!
    JeaJea skrev 2007-08-16 22:16:41 följande:
    Underbar!En fråga, vi ska döpa båten (den är ju vit så helt ot är det väl inte) vad tycker ni om "Skimra", innan ville jag ha ett blomnamn men kan inte komma på nåt bra som inte är taget.
    Perfekt, jättevackert!
    Soulfly skrev 2007-08-16 22:29:21 följande:
    Hej! e det nån av er tjeer som har bilder eller nån sida som man kan få lite inspiration till ett kontor?ja o samon ska göra om vårt o vill ha lite tips o ideer! kram
    Kika gärna in i vårt arbetsrum, maken har egen firma så det funkar dels som arbetsrum för honom, datarum för mig och gästrum.
    NyfikenRosa skrev 2007-08-16 22:29:32 följande:
    Lasseliten... helt klart de utan stoppade dynor. Om ett år spelade det ju ingen roll om det var 3 eller 10 veckor. huvudsaken är att du är nöjd då. *hihi* jag kände till den och skulle säga till dig..men jag glömde bort det. Såg den i Mariav favoritbloggar här om dagen. Det är ju min stil också... jag är helt såld på stilen, jag har svårt för krusiduller och rosmönstrat.. Jag är lite mer åt ja... mosaik hållet. Jag förstår din reaktion. Det är så onödigt att det skrivs och jag är så j-vla trött på att folk ska sticka hit och dit för att det är synd om dem. Det här en inredningssida för guds skull. Tycker man att något är fult så kan man hålla dig för sig själv. Jag ser saker som inte alls är min stil och då väljer jag att vara tyst eller som Julia säger, man kan kritisera med vänliga ord. Och Julia.. jag känner mig lika ensam om min stil som du gör.. knappt en kotte har kommenterat mitt vardagsrum som går i manhattan/uppereast stil och visst känns det tråkigt, speciellt när tex du får 20-50 kommentarer per inlägg. Min stil är min stil och jag gör bloggen för mig själv, för att det är kul. Det visar vem jag är och vad jag tycker är snyggt. Och jag vet att du har världens bästa smak! Vi har ju rätt så lika! Och kolla bara in dina besökare så vet du !
    Ditt hem är underbart och jag gillar skarpt dina kontraster mellan svart och vitt!
  • Smajla
    lasseliten skrev 2007-08-16 23:30:11 följande:
    tack till dig med Salmiak...blä, hatar att vela...men det lutar åt att köpa de med stoppad sits. Är väldigt dålig på att vänta...och jag gillar de andra med! Men tar gärna emot era åsikter, kanske tänker jag fel....
    sov på saken och låt det bero lite..
Svar på tråden Vita hem del 5