• Smajla
    amanda25 skrev 2007-08-17 23:35:45 följande:
    Måste bara få avreagera mig lite! Köpte en trestisig Ektorpsoffa för 250 kr på Röda korset igår. Superlycklig! Skulle bytas ut mot en Nikkalasoffa som i mitt tycke är mycket obekväm. Soffan skulle jag ha i sommarstugan. Upptäcker till min fasa att dörröppningarna är för smala!!!!!!!! Grrrrrrrrrrr! Ja man ligger ju skönt i Nikkalasoffan i alla fall! Positivt tänkande! Vill bara säga till er alla med superfina vita hem: var nöjda. Ni har ju så jättefint. Har själv förköpt mig på Lexingtonsaker. Vill aldrig mer se stjärnor och Amerikanska flaggan i mitt hem! Just nu är jag inne i en period med zinksaker och vitt vitt vitt! Undrar stilla om jag säger samma sak om ett tag. Mår i alla fall mycket bra av den ljusa lugna färgskalan. Tack för alla fina ideer!
    Näää, vad tråkigt att ni inte fick in den!! Gick det inte att ta isär den och montera upp igen månntro?
  • Smajla
    amanda25 skrev 2007-08-17 23:55:58 följande:
    Nej den går inte att ta isär! Var inne på IKEA och frågade. Endast fötterna går att ta loss. Fönsterna är tyvärr ännu mindre. Ja det finns värre problem, men lite surt var det i alla fall!
    Ledsen
    Om det kanske är till lite tröst så köpte vi ett par rottingfåtöljer på Ikea till vår förra lägenhet - till den inglasade balkongen. När vi kommer hem och ska baxa ut dem på balkongen går fanskapen inte ut genom balkongdörrarna! Gissa om vi gnisslade tänder och kassabiträdet skrattade hjärtligt åt vårt dilemma. Så jag förstår dig men det är jäkligt surt sånt där.

    Det funkar inte heller att hänga av dörren tillfälligt tror du?
    Mori skrev 2007-08-17 23:58:17 följande:
    Smajla: Vilken tur att du var här, så vi slapp ligga å fundera hela nattaKristallglasen blir så vackra med ljus i, men dom blir förbannat varmaAmanda25: Jag hade blivt galen och slitit loss dörrkarmarna eller nåt, tål inte sådana motgångar...Ming: Det tycker jag absolut att du ska göra
    Skrattande
  • Smajla
    sunmaid78 skrev 2007-08-18 00:31:19 följande:
    men shit har inte varit här på några dar och hade 108 sidor o läsa igen..Duktiga ni e tjejer Men nu blev jag så trött av allt läsande att jag måste sova haha Ses imorgon
    natti! ska själv dra mig till kojs här strax..
  • Smajla
    mimmamum skrev 2007-08-18 08:57:06 följande:
    Alltså, det är inte klokt vad folk begär egentligen när man ska sälja en vagn! Nu vill de att jag ska sätta mig i vagnen och ta kort för att kolla dämparna - no way!
    Skrattande
    mimmi006 skrev 2007-08-18 09:04:33 följande:
    Kom igen nu! Hoppa lite upp och ner och testa om du kan ta dig ur selen också !
    Skrattande
    Guud, jag skrattar ihjäl mig, ser framför mig mimmi sur som ättika kravlandes upp i vagnen fotandes och så fastspänd i selen.
    LissAnna skrev 2007-08-18 09:57:33 följande:
    Lite nytt hemmapalandet.blogspot.com
    Vad vackra!
  • Smajla
    korall skrev 2007-08-18 10:48:21 följande:
    har läst här senaste dagarna men inte hunnit kommentera, skriver lite nu iställetsmajla fin liten skylt du gjort! duktig på att skriva fint, önskar min handstil var bättre!juliah: tvättstugan blir ju jättesnygg, längtar efter fler bilder och vilken vacker blogg du tipsade om , alltid kul att hitta nya vackra bloggar att få inspiration avliten fråga: vad har ni alla för kakel i badrummet? vi ska antagligen dra igång en renovering snart och jag samlar inspiration, tycker det är så svårt. längtar till nya numret av vackre hjem som skulle handla om just detta....har lagt in lite fler bilder från min stora pojkes rum nu i mitt galleri, välkommna dit. Vad tycker ni jag ska ha för beslag på skrivbordet? han vill ha kvar låset så han kan låsa in hemlisar för lillebror :)
    tackar!
  • Smajla
    lasseliten skrev 2007-08-18 22:05:24 följande:
    Hej! Tänkte visa mina senaste shoppingfynd! Skålen och servettringarna ska få sig en omgång med vit färg....och när vårt kök är klart ska jag bli den nya Leila...Juliah, akta dig
    snyggt!
    Mori skrev 2007-08-18 22:14:08 följande:
    polarcat: Så kan det ju också vara Men jag tor iallafall att det var en freudiansk felsgäningLasselite: Tjusigt, det är tydligen bara jag som inte kan fynda på loppis Hur får ni reda på alla loppisar, när de ska vara och så??Tog hand om "blasten" på en annanas vi smällde i oss efter middagen
    coolt!
  • Smajla
    LPW skrev 2007-08-18 13:44:33 följande:
    Lite OT, men ni brukar kunna komma med så bra idéer. Jag har hittat ett halsband som jag vill ha. "Problemet" är att det är gjort för att man skall skriva sina barns namn på det och jag som inte har några barn vet därför inte vad där skall stå- jag kan ju inte gärna be dem att skriva mina katters namn. Funderar på något ordspråk (kanske på latin) eller liknande men det måste vara kort- max tro ord. Någon som har något förslag?
    din mans namn?
Svar på tråden Vita hem del 5