• Smajla

    Vita hem del 5

    JeaJea skrev 2007-08-20 22:01:19 följande:
    det var någon som skrev att "vad kul att ni har sett mitt gamla hus på hemnet" (eller något sånt) var det hon? Var inte hon kompis med Vintage?
    jo, precis, det är hon!
  • Smajla
    lasseliten skrev 2007-08-20 22:30:28 följande:
    Hej! Nån som kommer ihåg vad minlillaverandra heter på FL? Hon är syster till en vän. .-)  *nyfiken*
    nä, jag vet tyvärr inte det, går ju att fråga på bloggen iofs..
    Pärla1 skrev 2007-08-20 22:19:35 följande:
    Smajla: ja, den hade ju jag också sparat, man har så många bloggar så man har ingen koll ju!En liten fråga: När jag vill lägga in en bild i min rubrik på bloggen så kommer det upp en text, istället för..bla bla, men den dyker bara upp i fem sekunder, sen kan jag inte välja det alternativet.
    hmm, nä, vet inte tyvärr..
  • Smajla
    lasseliten skrev 2007-08-21 07:29:51 följande:
    God morgon! Idag bär det av till Ikea - igen! Ska byta några täckskivor tilk köket. Hoppas jag hinner förbi Rusta för att se om det finns några boxar kvar.... Vad har ni för planer för dagen?
    Städboxen har jag också köpt som en muta för att få mig att göra iordning i städskrubben. Just nu är det slänga in sakerna och stänga dörren fort fort innan man får dem över sig Flört
    Busan skrev 2007-08-21 08:18:51 följande:
    Lyxproblem? Vi har ÄNTLIGEN bestämt oss för att köpa ett nytt köksbord. Maken vill inte lägga ner för mycket pengar absolut max 12000. Var på Mio och kollade Åminne men vilken besvikelse, bordet är gjort av träfolie heter det melanim! Stolarna är lite klena till min långe make. De hade ett rosie kvar som de skulle ha 7995:- för det var lite kantstött men det är lite slitet från början., gillar det verkligen. Kollade Frösö på EM men det vita känns vaniljfärgat. Har kikat på Elviras bord med stolar kampanjpris 17995:- (inte aktuellt enl maken). Och Wilma på Mio dregglar men det blir dyrt.. Ska kika på ett rustikar bord idag på en affär i stan kollade på det genom rutan igår kväll. Såg jättefint ut. Har tankar på ekbord med vita Elvirastolar eller blir det för mycket kontraster?Långt inlägg men nån som har förslag.
    Kika in i mitt kök så ser du kontrast mellan vitt och ek vid köksmöblemang.
    Mettan69 skrev 2007-08-21 08:22:53 följande:
    mimmamum: I går kom hjärtegrynet hem till mig. Tusen tack, det var lika fint i verkligheten som på bilden. Sprang runt i hela huset innan jag bestämde mig för att det får hänga i hallen. Min minsta son är på pricken lik sin pappa. "-vad skall du ha det till mamma?" Mamma tycker det är fint och därför vill jag ha det. "- men vad skall du ha det till?". Verkligen pappas pojk men jag skall lära han också att om mamma får ha fina saker som mamma tycker om så är mamma nöjd och glad.
    Vad gulligt, låter som han går i pappas fotspår Skrattande
  • Smajla
    aha skrev 2007-08-21 12:18:15 följande:
    Hej alla vita hemmare, brukar kika in hos er då och då.... Nu behöver jag lite hjälp och ni verkar ha bra koll på sveriges shoppingutbud....  Letar efter stenar med text på, typ TACK, LOVE, HARMONY osv. Har sett dem på flera ställen och i bloggar, men undrar om någon vet VAR jag kan köpa dem??? (på internet) HJÄLP! Mvh Annelie
    www.systerlycklig.se
  • Smajla
    Busan skrev 2007-08-21 12:26:31 följande:
    Smajla: Det funkar ju med ek och vitt riktigt snyggt. Jag gillar stolarna men min make vill absolut inte ha såna.
    ja, jag tycker det blir en snygg brytning.. men kanske ett ekbord då och vita stolar? eller kika på blocket, ibland har man riktig tur och kan hitta till bra priser!
  • Smajla
    nublu skrev 2007-08-21 12:45:46 följande:
    www.hemnet.se/a.asp&q=1&s=4Är det hemskt? Mycket eller lite isf? Ska på jobbintervju i Jönköping på torsdag och är SÅ nervös! Det är ett drömjobb det gäller MEN det innebär att sälja det nuvarande huset och flytta sisådär 10 mil. Jag har ÅNGEST! Upplever helt klart sk blandade känslor!
    Lycka till, det går säkert bra men förstår att det känns som en milstolpe i livet. Försök känna efter vad du vill göra!
    gemelli skrev 2007-08-21 12:50:52 följande:
    Vad det inte någon här inne som pratade om att sy namn på dopklänningen. Jag skulle oxå vilja göra det.Men vart ska man sy namnet? Hade ni datum med?Så här ser våra dopklänning ut!
    Längst ned kanske? Så får kommande generationer fylla på med sina namn om det ska bli en släktklänning..
Svar på tråden Vita hem del 5