• Maddeliix

    Vad tycker du om rasen pitbull?

    Ja, vad tycker du egentligen om rasen pitbull? jag älskar dom, världens mysigaste hund och jag har en själv...
    eller är du sån som bara läser tidningen och bildar dig uppfattning utifrån det?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-08-21 09:24:31:
    det första alternativet skulle det stå har en själv eller skulle vilja ha en själv!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-08-29 14:53:40:
    känns som denna tråd spårat ut från det den igentligen handlade om. frågan var kort och gott vad man tyckte om hunden och varför.

    men nu diskuteras stamtavlor och vad endel tycker om oss pitbullägare m.m. om ni ska diskutera detta tycker jag allvarligt talat att ni ska göra en tråd för bara det!

    Omröstning
    Du måste logga in för att rösta eller se resultatet av omröstningen.
  • Svar på tråden Vad tycker du om rasen pitbull?
  • Zaria

    Sicali: Håller med där,på FL verkar det som att alla som ogillar Pitbulls antingen går på vad tidningen säger eller är helt okunnig,finns många hundkunniga som ogillar rasen också,precis som många hundkunniga ogillar andra raser.

  • Marvinna

    Gillar dem inte för jag tycker inte de är fina. Annars har jag inget emot dem.

  • Marline

    Jag gillar inte deras utseende och tyvärr har jag bara dåliga erfarenheter av dem. Min svärfars hund har blivit sönderbiten av två pitbulls. Han är en liten hund och har haft oturen att bli biten två gånger så rejält att han opererats med livet hängandes i en skör tråd. En kompis har nästan blivit påhoppad av en förbigående pitbull, helt oprovocerat, men ägaren hann rycka tag i hunden innan nåt hann hända. En annan bekants hund blev också biten av en pitbull så han dog. Fyra olika hundar med tre olika ägare. Har inget till övers för dessa hundar efter det.

  • Izasmaria

    Det är en vacker hund. Men skulle aldrig ha en själv. Vill inte ha en hund som kan låsa käkarna, finns fler än pitt bulls som kan göra det. Min lilla bland ras fastnade i gapet på en pitt bull som låste käkarna runt halsen på honom. På min grandis låste en annan pitt bull fast käkarna på strupen åt henne, slet även sönder ena örat.... Det kan slå slint för alla hund raser, men har man då en som låser käkarna är det inte kul.

  • Häxan Jia

    Jag gillar pitbull blandningar, kanonbra hundar. Tyvär har jag inte fått äran att träffa en renrasig pitbull då de inte är en förekommande ras i vårt land, eller nåja mitt land, sverige.

    men det jag läst om dom och det jag sett, så tycker jag att de verkar vara en ypperlig hundras hos rätt person, familjevänlig, barnvänliga och robusta hundar helt enkelt.

    Däremot i fel ägarens hand en fruktansvärt farlig hund både för sig själv och andra OCH de där jävla aset till djurplågare som har dom sakll vi inte ens snacka om...

    Bara skicka dom till mig så skall jag fan bara dom i kautiksoda och väteperoxid!!!!! Bättre förtjänar dom inte!


    KAN SJÄLV, FÖR ATT JAG MÅSTE!!!!!!!!!!! Överlevnadinstinkt!
  • ImLost

    dom är fina ..men skulle inte vilja ha en själv..inte min typ av hund . om ..jag skaffar en ny hund senare så ska jag ha en liten skit ;) nu har jag en stooooor landseer.


    som man bäddar får man ligga ..man kan ju faktist bädda om !
  • Lår

    Jättefina hundar och en prefekt familjehund...
    De som svarat annat läser för mycket skräp i tidningarna

  • Häxan Jia
    Sicali skrev 2007-08-21 11:54:59 följande:
    På ts låter det som det bara finns två alternativ. Antingen älskar man dem eller också har man bara bildat sni uppfattning från tidningen. Finns det ingen möjlighet att man kan ogilla rasen om man vet mycket om den och upplevt den på riktigt?
    Eller så kan man rösta på 4 har ingen uppfattning eller så kan man ta 3 om man ogillar rasen och förklara varför, tex jag har bara mött riktiga idioter med den rasen och känner att de är ingen hund för mig. Den åsikten har ju inget med tidningar att göra
    KAN SJÄLV, FÖR ATT JAG MÅSTE!!!!!!!!!!! Överlevnadinstinkt!
  • NennasuS

    Min mammas hund som aldrig gör en fluga förnär blev attackerad av en ptibull för nåt år sen, så jag har inte mycket till övers för såna. Man kan ju inte dra alla över en kam (säger man så?)men nånstans grundar sig ju 'deras rykte' så visst är det en aggressiv ras!

Svar på tråden Vad tycker du om rasen pitbull?