Inlägg från: Lällas |Visa alla inlägg
  • Lällas

    V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!

    Grådis: Tack! Ska bums in på häsokost imorgon.. Hette te Salus? Då ska jag köpa imorgon.. TACK!

    Fru U: Ni ska väl få IVF? Jag är 30, tror du jag kan få IVF?

    Kul att vi är många nattugglor här ikväll. Sambon som jobbade kväll stupade i säng för en stund sen.. Jag är inte alls trött.

  • Lällas

    68:an.. Ha ha.. hästballar.. håller faktist med.. Sådär såg INTE min stomi ut.. Men jag har bara en bild som är tagen från samma vecka jag fick stomin så det var fortfarande lite svullet men det gick ner och blev faktist finare efter bara nån månad..

  • Lällas

    Lone Star State: JAg måste också äta regelbundet..

    Gå på restauranger och kolla på soffor? haha.. Lät roligt men förstår vad du menar..

    Hur menar du att Dimor inte fungerade?

    Jag har provat Dimor och visst blir jag hårdare i magen. Så hård att det känns som jag har en apelsin i rumpan som jag ska försöka trycka ut.. och att det liksom ligger och trycker hela tiden fast jag kan inte få ut det.. sorry för detaljer men måste fråga om du upplevt liknande.. så jag skippar Dimoren nu..

  • Lällas

    Kikar in en sista sväng innan jag ska göra kväller..

    Min dotter Julia: Oj, det var en del operationer det.. Fy vilken ottur du verkar haft också.. Jag har också opererat bort cellförändringar i livmodern kom jag på, för ca 3 år sen.. Vad gör Pergotime? Hoppas verkligen verkligen att du ska få en diagnos nu så att du får hjälp. Jag kanske också ska kolla upp kurator eller så.. för att försöka rensa i hjärnan lite tankar om allt.

    Grådis: Hrm, så hemligheten är en egen trädgård.. Då vill jag också ha det. Odlade lite förr när jag bodde bättre men nu är det kört, inte ens en balkong..

    Fru U; Jag har ingen aning om jag har mycket ärrbildning eller inte.. Hade inte så mycket efter förre operationen sa kirurgen men man vet ju inte vad som hänt efter den sista operaitonen.. Ska nog höra mig för om IVF också..

    68:an.. ha ha.. har ingen sån rynka än... men ser betydligt mer sliten ut efter detta året med sjukdom och operationer.. Några tydliga veck i pannan har jag nog fått tyvärr..
    Apropå det.. Någon som har någon bra ansikts creme att rekomendera.. Någon creme som verkligen är bra?

    Såg artikeln på aftonbladets hälsa sida och undrar om ni hört någon som provat Afares metoden? När man "renar" sitt blod.. låter ju intressant iaf.. Tänkte om ni hört nåt.

  • Lällas

    Dalkulla: Stor kram vännen! Har hört att Imurel kan ta upp emot 3 månader för full effekt. Hur länge har du tagit Imurel nu? Kämpa på, det kommer bli bättre men jag förstår att det känns tungt.

    Mumlin: Åh, mitt hjärta gör ont när jag läser om din situation. Är så glad att du har en fantastisk man och underbar dotter som hjälper dig att hålla kvar glöden och kämpa. Du ska se att det är värt det och jag med hoppas att samtalet kommer snart. Och du kommer fixa tiden efter också för då är du på väg tillbaka. Stor kram till dig å.

    Kramar till alla. Jag ska umgås lite med sambon nu men jag tänker på er allihopa. Magen känns bättre igen tack och lov men uppdaterar er mer imorgon.

  • Lällas

    Hej godingar
    Vi äro små nattugglor vi..
    Idag var jag och sambon och käkade brunch på Scandic hotell och det vaar kalasgott. Min mage är bättre och jag tar nu bara en supp om dagen igen och inget mera blod. Tänk om det var ett övergående skov. Då blir jag själa-glad.

    Zafon: Tack för info.. Så du fiser inte heller, vad kan man göra för att lätta på luften utan att behöva uppsöka toa? Tror du man kan lösa det via hypnos eller kanske akupunktur.. ??? Bara spånar lite här.. Jo, hur länge tror du man måste vänta innan man försöker bli gravid efter en IRA operation? Förlåt att jag frågar dig om allt men det känns så tryggt att du och jag har lika Har doktorn sagt nåt om det skulle vara bäst med vaginal födsel eller snitt för oss med IRA? Visst får man gå till en specialistmödravård då?

    LoneStarState: Stackars dig med nya täcket.. Jag och sambon köpte också nytt täcke nyss och sover som en prinsessa nu.. så himla skönt att gå och lägga sig på kvällarna och desto svårare att kliva upp på mornarna.. Vad heter den stoppande medicin du äter nu?

    68:an: Förstår att det känns tungt.. Du har en dotter som verkar vara helt gudomlig och det är så härligt att höra hur givmild hon är med sina kärleksförklaringar, får en liten tår i ögat då.

    Bcsvensk: Hur har du det nu med magen och allt? Du är så omtänksam mot alla men har inte hört hur det är med dig nu..

    Fru U: Huvva, jag tycker inte heller om pappersarbete som måste göras.. vad bra om din man kunde fixa det där. Har ni hört nåt mer om när dom kommer och fixar lägenheten?

    Mammasknodd; Fy, känner igen mig i det där med att få kramper var och när som helst. Det var mer innan OP men jag kommer ihåg känslan och jag utvecklade tillslut någon panikångest då jag blev svettig och fick toa panik. Fick släppa matkorgen och rusa hem, springa från bussen etc.. Huvva.. Det var nog det värsta för tillslut vågade jag knappt lämna hemmet. Nu har jag inte alls så sen jag tog bort tjocktarmen och jag kan röra mig ute igen utan paniker. Hoppas verkligen du får någon smärtlindring så att du kan vila upp dig nu så du orkar med graviditet och förlossning. Kram

  • Lällas

    Sorgligt men komiskt: Hann inte mer än skriva att jag inte blöder nå mer så gick jag på toa och visst fan kommer det blod... grrrr... men har inte ont iallafall och det känns för övrigt ganska bra.. peppar peppar.. man vågar fan inte skriva sånt snart för sekunden efter så kan det ju vända..

  • Lällas

    Hej
    Busar och kikar in från jobbet.. Kan ju inte säga att jag stressar ihjäl mig nu när jag ska sluta här den sista oktober.. he he he

    68:an: Lycka till idag! Kika in sen och berätta mer men jag tänker på dig. Och snart får du ditt vatten och snus igen. Kram

    Tessi: Åh, vad glad jag blev att se dig. Har saknat dig. Hoppas att allt ordnar sig till det bästa. Önskar dig bara gott. Kom tillbaka snart. Kram

    MissDisa: Jag är också en sån som inte går ner ett gram fast jag är tarmsjuk. Men nu ska jag också börja träna igen. Nu är det snart 1,5 mån sen operation så det bör väl va lugnt att köra på nu?

    Jajja: Jag kan fisa om jag sitter på toa men inte annars.. Det är som att hjärnan blockerat funktionen. Jag måste på en toa då.. Konstigt, jag vet, men så är det. Jag såg inte heller det på expressens hemsida.

    Lone Star State: Precis, vilken frisk 21 åring vill inte göra roliga saker. Skönt att din man verkar vara förstående. Hoppas innerligt att Remicaden ska hjälpa dig.

    Malvas Mam: Hur är det med Linnea nu? Går det bra för henne?

    Grådis: Känner igen mig så i det du skriver med att inte bli färdig.. Så kan jag också hålla på, skitlänge.. ah haah.. fyndigt va? Men nu sköter sig min mage helt exemplariskt igen.. Inga som helst problem.. men man vågar knappt avsluta meningen här för då kan det ändras igen.

    Bcsvensk: Gissar att du antagligen fått en del tips från doktorn men ät järnrik mat såsom blodpudding etc så hjälper det till blodvärdet en sväng.. Jag köpte Blutsaft på hälsokost som jag tog då och det hjälpte väl lite.. Och har man blodvärde under 90 så ska man väl få blod tror jag.. Det har jag fått några gånger.

    Jo, är som sagt på jobbet nu. Sitter vid datorn och "jobbar" in lunchen så att jag kan gå lite tidigare idag. Mamma kommer från Hudik för att lillasyster fyller 25 imorgon så jag tänkte bjuda på lax i ugn idag. Magen sköter sig kanon och jag mår bra.. Lite krasslig i halsen bara.
    Nu kanske jag jobba lite också
    Kram på dig.

Svar på tråden V.V.S.-tråden -Våga Vägra Skov! Tråd nummer 9!