• Anonym (??)

    Tips på hur jag kan slicka min flickvän till orgasm!

    Som tråden heter. vill gärna uppdatera min teknik för att överraska henne. gärna många tips som vi alla kan ta del av.
    Från tjejjer hur ni vill ha det och från killar hur ni gör...

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-11-28 23:35:34:
    Tack för alla svar men någon mer??

  • Svar på tråden Tips på hur jag kan slicka min flickvän till orgasm!
  • Anonym

    Bara jag som inte gillar o bli slickad?? För otålig tror jag. Finns ju så mkt annat som e skönare o går snabbare.

    Det mest avtändande är iaf när killar ligger o verkligen försöker o inte uppfattar, trots att man säger till, att man inte gillar det. Dom vill liksom tvinga fram en orgasm... Skitkasst.
    Nej då blir det en fejk o en spark i röven.
    Ut jag kirrar det själv.

  • Schnauser

    Ett tips! Missbruka inte starka halstabletter - då blir tungan sträv och väldigt oskön.

    Glömmer aldrig denna strävtungade (Vicks Blå-sugande) herre. Inte skönt med det sträva och min försiktiga instruktion om hur jag ville ha det ignorerades, trots att den upprepades flera gånger.


    Cibi condimentum fames - Hungern är den bästa kryddan
  • Lea the first

    Jag gillar när killen suger in klittan, pullar samtidigt och helst ska han ha borstat tänderna precis innan så det är lite kallt av andedräkten ...

  • Anonym

    Är skönt när killen lixom särar upp hela fittan så han kan slicka som nästan vid kiss hålet...där är det super känsligt och gärna ett finger i musen samtidigt..mmmmmmmmmmmm

  • Anonym (mohah)

    när hon e jääättenära på å komma, så ett finger upp i rumpan! Kan själv inte komma utan detta...(!) Superskönt

  • uyi

    Anonym (en som vet) skrev 2007-12-12 18:34:59 följande:


    jag tycker att du ska göra som alla säger, eller ja testa iaf Prova sedan att spänna ut huden runt klitoris med fingrarna så blir det mer intensivt. fast de e ju bäst o göra det mot slutet..
    Precis! Inget får min tjej att stöna så mycket som när vi gör så! Hon skulle kunna komma på 10 sekunder då.. Har du någonsin provat att ha något varmt vid sängen som du kan dricka lite av just innan du slickar henne? T.ex Te eller något..=)
  • Anonym (vill)

    Snyft, ja önskar att ja skulle våga släppa till min kille å slicka mig,,,men de känns bara obekvämt,,är såå rädd å lukta dåligt.. =( är nån spärr där som sitter.. Ja tro ja har för mkt killkompisar å man hör hur dom prata om sina ex å sina tjejer hur illa dom lukta å så =((

  • Anonym (??)

    Vill: det sa min flickvän också till mig,men jag tycker inte att det gör något.om det inte luktar för mycket då.detta har jag sagt till henne men ändå så tvättar hon sig ofta innan jag ska slicka henne.

  • Anonym (vill)

    Anonym (??) skrev 2007-12-22 22:07:30 följande:


    Vill: det sa min flickvän också till mig,men jag tycker inte att det gör något.om det inte luktar för mycket då.detta har jag sagt till henne men ändå så tvättar hon sig ofta innan jag ska slicka henne.
    Jag har blivit slickad ett par ggr å innan dess ha ja duscha typ 1 ggr på dagen å en just innan, annars skulle ja verkligen inte tillåta de, men de kan ju lukta ändå, flera killar ja ha sugit av ha just duscha men smaka å lukta satan ändå..Usch ja kanske måste våga tillslut för ja vill ju, men hur f*n ska ja klara av å slappna av..
  • Anonym

    Det bästa jag va med om var att bli slickad av en kille som hade piercad tunga... Sen gillar jag när man tar spetsen på tungan och typ virvlar den på klitoris...

Svar på tråden Tips på hur jag kan slicka min flickvän till orgasm!