• Anonym (??)

    Tips på hur jag kan slicka min flickvän till orgasm!

    Som tråden heter. vill gärna uppdatera min teknik för att överraska henne. gärna många tips som vi alla kan ta del av.
    Från tjejjer hur ni vill ha det och från killar hur ni gör...

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-11-28 23:35:34:
    Tack för alla svar men någon mer??

  • Svar på tråden Tips på hur jag kan slicka min flickvän till orgasm!
  • Anonym

    Jag föredrar en väldigt lätt tunga på från sida till sida , samtidigt som han smeker mig nertill, vill dock ej ha fingrar i mig samtidigt !

    Min sambo älskar att slicka.

  • Trident

    Enkelt!

    Förutsättningen är att ni båda har jobbat med att tända upp varandra ordentligt. Annars är det bara att lägga ned. Lägg henne på rygg med svagt uppdragna, särade knän. Trixet är sedan att komma åt från ovansidan: välrakad haka på klittan och munnen för öppningen. Lägg dig bredvid på mage/knä. Typ en 69 fast klivit av.

    Hon ska njuta, inte jobba.

    Tänk att din tunga är en kuk med full rörlighet och känn efter vad som ger utdelning. Jag får full pott när jag slickar insidan av fittans nedre del så långt in jag kommer åt. Pang! Fontänorgasm direkt. Hakan stimulerar klittan och tungan resten. Tryck ganska hårt och konstant.

    //

  • Anonym

    min karl han e mästare!! han typ suger in klittan lite i munnen och rör på tugan samtidigt försiktigt! WOW man kommer på två röda, skulle han slicka vanligt skulle det kanske ta 1-2 min, men sug in den och slicka på klittan i munnen!! det e så nice! fler som tetsat det??

  • Anonym (KONSTANT)

    Gah, vilken tråd!

    Det enda egentliga tipset jag har är att rörelserna måste vara konstanta (för mig, det är ju omöjligt att säga vad alla tjejer gillar). Byts det och hålls på så tappar jag koncentrationen direkt och jag måste börja om helt från början, hur nära orgasm jag än är, det är (såklart)  skitirriterande!

    Jag vill ha en lagom lätt tunga direkt mot klittan och som sagt; konstanta rörelser. Inte så mycket pillande här och där och hit och dit (men gärna en bestämt smekande hand över området mellan navel och hans mun... Gärna med lite tryck där på magen om jag är sådär skönt kissnödig också. Aaaaargh vad härligt!

  • Angelinas mamma
    Anonym (*rodnar*) skrev 2007-11-28 22:44:49 följande:
    Dels tycker jag det är väääldigt skönt om man liksom slickar med HELA tungan, inte bara spetsen, och med BRED tunga, och längs med HELA underlivet, inte bara klitoris. Och sen så småningom är det väääldigt skönt när man slickar väldigt snabbt och intensivt på och kring klitoris. Det är väl de mest "handfasta" tipsen som jag kan komma med...
    Precis så
  • Anonym (Härligt)

    Kommer sällan av att bli slickad men njuter ändå väldigt av det. Det ska vara som KONSTANT säger: ett konstant tryck. Inte byta håll och tryck hela tiden. Fast jag föredrar att gubben använder fingrarna men glöm inte glidmedel. Finns inget värre än ett narigt finger som rivs! AJAJAJ!!! Han fattade först inte vad jag menade så jag tog tag i hans och roterade hårt på hans ollon UTAN glidmedel... (Efter att ha sagt till han otal gånger). Då fattade han!!! Nu är det underbart så mitt bästa tips är: Fråga henne, alla gillar vi lite olika och ibland vill man ha det lite annorlunda än vanligt. Kram och lycka till.

  • Anonym (kille)

    Ni är flera tjejer som skriver att det ska vara som KONSTANT tryck när ni blir slickade. Inte heller skall det bytas håll och tryck hela tiden. Det skall jag lägga på minnet.

    Är det annorlunda när killen använder fingrarna? Då har jag varit med om att det uppskattas att man växlar tryck och riktning.

  • Anonym

    min kille naffsar lite på klittan asskönt! o särar på benen ordentligt han säger att hur blötare man blir dessto bättre för han!

  • Anonym (lycklig)
    Anonym (kille) skrev 2008-02-04 06:41:12 följande:
    Ni är flera tjejer som skriver att det ska vara som KONSTANT tryck när ni blir slickade. Inte heller skall det bytas håll och tryck hela tiden. Det skall jag lägga på minnet. Är det annorlunda när killen använder fingrarna? Då har jag varit med om att det uppskattas att man växlar tryck och riktning.
    NJa jag tex gillar ju om det växlar när jag blir slickad men vill ha det onstant när jag blir smekt...
    Viktigaste att komma ihåg är att vi tjejer är olika och gillar olika saker... det bästa äratt pröva sig fram och se hur tjejen reagerar... samt att föra en dialog med tjejen så att man vet vad just hon gillar..
  • Ellah
    Anonym skrev 2008-01-20 16:52:19 följande:
    min karl han e mästare!! han typ suger in klittan lite i munnen och rör på tugan samtidigt försiktigt! WOW man kommer på två röda, skulle han slicka vanligt skulle det kanske ta 1-2 min, men sug in den och slicka på klittan i munnen!! det e så nice! fler som tetsat det??
    Håller med! Me like!!!
Svar på tråden Tips på hur jag kan slicka min flickvän till orgasm!