• Haj7

    BDSM Vad tycker tjejer om det?

    Jag har fått för mig att det är väldigt få tjejer som gillar bdsm stämmer det?
    Om du inte tänder på det är det pga okunskap var gränsen för bdsm är?
    Lightversionen börjar ju redan med handbojorna i leksaksbutiken. Och har man nått dit då anser jag att då har man kommit steget mot att hitta hur mycket ömhet och skönt sex som helst.
    Vad tycker just DU om?

  • Svar på tråden BDSM Vad tycker tjejer om det?
  • Pysling

    Jag älskar det men det gör inte killen, han låter mej piska honom när jag är sur för jag blir på bättre humör =S det är det närmaste jag kan komma.. =(.. Men jag älskar det nog för spänningen man vet aldrig redigt vad som ska hända redigt och det gör mej upphetsad=)

  • Haj7

    Jag önskar själv att jag levde i ett bättre bdsm -förhållande*
    Men det är nog få som vågar prata om det ens med sin partner tror jag.

  • Häxan Jia

    Gillar....

    Och vill utforska mer och mer och mer ihop med min partner OCh är glad att vi kan prata, att vi kan dela nyfikenhet och lust, även om vi inte alltid e nyfikna på samma saker så kan vi iaf prata om det ändå


    En gång slyna, ALLTID slyna
  • Anonym (light)

    Light-version är helt okej, alltså bondage... min partner är helt fantastisk med det! Det är verkligen något jag kan längta efter. Och nån gång kanske jag kan våga prova binda honom också. Men jag är _INTE_ intresserad av hårda ord/tag/rollspel eller piskor o dyl!! Det går fetbort! Lack o läder lockar inte heller det minsta.

  • Pysling

    Det är ju jättekul att binda o piska killar=) dom ser så förvånade ut.. har bundit killen ett par gånger och tror att han gillar det men vet inte säkert han gör det mest för att han vet att jag gillar det *fnissa* Gillar hårda tag=) det blir mycket mer upphetsat då..

  • Anonym (slynan2)

    Jag och min kille har hårt sex, och då menar jag HÅRT! BDSM, rollspel - u name it!!

    Älskar när han dominerar mig, och jag får vara hans lilla hora!

    Ikväll ska han ta med sin lilla slyna till en kinkyklubb och sätta på mig framför alla och förnedra mig ordentligt..

    Ohh blir så kåt bara jag tänker på det, längtar så tills ikväll!!

  • Anonym (gillar)

    Jag gillar BDSM, men liksom medelvarianten. Jag gillar inte ren smärta, utan det måste ha nån slags mening (tex smisk för att jag råkat dominera honom eller liknande). Om det bara är för smiskandets skull känns det inte bra. Min kille är dominant på riktigt och jag sub, så det fungerar bra för oss! Ibland önskar jag dock att jag fick vara ovanpå ett liiiitet tag, men det får jag inte. Men som sagt, jag gillar halvhårda tag, bondadge och liknande. Älskar att inte vara i kontroll .

  • Anonym (hotlady)

    Gillar att få smisk av en dominant man. Att känna att han har makten, både smärta och belöning. Men att det bara är i sängen och att vi efteråt kan gosa.

  • Haj7

    Jag gillar bäst att leka inom hemmets väggar jag med.
    Och inte ett konstant bdsm lek utan gränsen är tydlig när jag eller hon tar kommandot och inleder det härliga.
    Därefter avslutas gärna kvällen tätt tillsammans med vin och tända ljus.
    ...Känns konstigt att skriva detta då förhållandet inte är vad det har varit...Men det är så jag vill ha det iaf.

    Anonym (hotlady) skrev 2007-12-08 14:49:41 följande:


    Gillar att få smisk av en dominant man. Att känna att han har makten, både smärta och belöning. Men att det bara är i sängen och att vi efteråt kan gosa.
  • Lolilla
    Haj7 skrev 2007-12-08 22:48:47 följande:
    Jag gillar bäst att leka inom hemmets väggar jag med.Och inte ett konstant bdsm lek utan gränsen är tydlig när jag eller hon tar kommandot och inleder det härliga.Därefter avslutas gärna kvällen tätt tillsammans med vin och tända ljus....Känns konstigt att skriva detta då förhållandet inte är vad det har varit...Men det är så jag vill ha det iaf.Anonym (hotlady) skrev 2007-12-08 14:49:41 följande:
    Så nu raggar du här på fl då eller?
Svar på tråden BDSM Vad tycker tjejer om det?