• Haj7

    BDSM Vad tycker tjejer om det?

    Jag har fått för mig att det är väldigt få tjejer som gillar bdsm stämmer det?
    Om du inte tänder på det är det pga okunskap var gränsen för bdsm är?
    Lightversionen börjar ju redan med handbojorna i leksaksbutiken. Och har man nått dit då anser jag att då har man kommit steget mot att hitta hur mycket ömhet och skönt sex som helst.
    Vad tycker just DU om?

  • Svar på tråden BDSM Vad tycker tjejer om det?
  • Haj7

    saan78 skrev 2007-12-14 10:02:10 följande:


    Haj7För oss var det viktigt med något som låg på bekvämt avstånd så att man kan gå dit på 5 min på kvällen när ungarna somnat och hem lika fort om de skulle vakna. Men har man inte det behovet så är det väl trevligt med stugor på landet.Lekar i naturen är inte riktigt min grej, det är bekvämare hemma, i fantasin är det bra men i fantasin börjar det inte regna, kommer efterhägnsna spyflugor osv.
    *S*
    Det finns en poäng där.
    Kanske kalfjället passar bättre=)
  • Haj7

    Något bra tips på hur man får sin nära mer intresserad av bdsm=(?

  • Sarah81

     Tydligen.. Vilket är jättetrist


    A life lived in fear is a life half lived
  • Haj7

    Har du köpt handklovar till din partner kanske?

    Det är inte alltid så lätt.
    Att binda någon vid ett spett.
    Men med denna boja
    Kanske vi lite kan skoja*

    Ps..kanske inte så bra att läsa hemma hos mor o far..
    de kan ju få såna konstiga tankar Ds

  • Sarah81

    Haj7 du kom ju med det perfekta julklappsrimmet
    Blir kanske att leta fram bojorna ikväll


    A life lived in fear is a life half lived
  • Anonym (writer)

    Här är en till tjej som åtminstone gillar tanken på BDSM, även om hon aldrig fått tillfälle att utveckla det. Senast jag hade en relation var det platt fall med BDSM, jag tror min pojkvän var för snäll helt enkelt, kanske delvis för att han oroade sig lite över det här med att jag var 16 och han 21 = han ville inte känna att han utnyttjade mig. Vilket jag förstår och respekterar, men vårt sexliv var mao tråkigt :-S Som vanligt kan jag mer om teorin än om praktiken eftersom jag läste nästan allt i ett BDSM-forum på internet.

    Vilken nivå av BDSM jag gillar har jag tyvärr ingen aning om, men jag skulle gärna få chansen att ta reda på det någon gång. Jag vet att jag älskar tanken på att bli dominerad, att gå på en tunn linje mellan smärta och kärlek, eller snarare ha två sådana starka kontraster blandade. Så när en partner dyker upp i mitt liv så är det ett gigantiskt plus om han delar mitt lilla intresse.

    Ang. samhället så tror jag bara att vi lever kvar i någon sorts 60-talsmentalitet, eller att alla andra gör det. Det är som Pleasantville fast med sexrasism istället för färgrasism. Det är väl många som misstolkar BDSM för misshandel också och inte fattar att båda parter är med. Själv tycker jag att BDSM är det finaste sätt att visa att man litar fullt ut på varandra.

  • Anonym (hotlady)

    jag vill träffa en trevlig och seriös man som bara är dominant i sängen. Som kan ta för sig, styra kärleksakten och ger mig smisk när det behövs..

  • Alphamale

    Anonym (hotlady) skrev 2007-12-21 15:11:28 följande:


    jag vill träffa en trevlig och seriös man som bara är dominant i sängen. Som kan ta för sig, styra kärleksakten och ger mig smisk när det behövs..
    Kontaktannons ?

    svar: maila iRwhatUs33k@kåtmail.com

    Nä då nu var jag dum, bara skoja lite ju
Svar på tråden BDSM Vad tycker tjejer om det?