• jessi5

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    Kör försiktigt!
    Mèlie E skrev 2007-12-18 23:10:03 följande:


    Nä är det sant att det inte finns snö har ej kollat på vädret och glömt fråga dem jag pratat me i ludvika oo va synd jag som trodde vi skulle ha massa kul i snön:( Får väl hoppas att det kommer under dem dagarna vi är där. Ja du aprå på att köra dit jag är suuuuppper nervös aldrig kör dit helt sj så jag har faktist haft mardrömmar vet ej vad jag är rädd för, för jag har kört till Gbg flera gg helt sj kontigt.
  • jessi5

    alldeles ensam här igen ja.....sonen min vaknar ju hela tiden, sover väldigt oroligt. Jobbig fas han går igenom nu. Sov så gott, kanske lyckas jag komma in samtidigt som någon av er imorgon =)

  • jessi5

    per hajr bajramin allihopa. Vi firade igår för att mentors bror tyckte vi skulle följa islam eller nåt med mecka, och idag bara åt vi gott och umgicks lite. Ikväll ska vi ha glöggkväll, jag och mina närmsta kompisar och syskon. Tycker inte heller bajram är nåt speciellt, bara massa stress med mat, gäster och folk som tävlar med sina nusar. Kan ha trevligre.

    Ang bb tiden, jag hade otur och fick stanna på perintal avd för att jag hade högt blodtryck (början på havandeskapförgiftning) fast jag mådde utmärkt. Den platsen hade någon annan behövt mer än mig =( Och mentor fick åka hem, vi som hade sett fram emot att mysa tillsammans men men, ska inte klaga, min förlossning gick som en dans. Fick senare veta att jag inte alls hade behövt stanna men då fanns ingen plats på patienthotellet.

    Nu ska jag göra ordning inför kvällen!

    Ha det så bra allihopa!!

  • jessi5

    Nu har mina gäster gått hem, har haft en mysig glöggkväll bara vi tjejer, och leotrim då =)

    Lite tips och råd skulle jag behöva....vi har det jättejobbigt med nattningen, kan ta upp till två timmar om han ska sova i sin egen säng, inga problem om han får sova med oss, men när vi går upp dröjer det inte länge förrän han vaknar. Han behöver verkligen sova vid 19-20 tiden men det är såååå jobbigt. Hur har ni andra det eller har haft det?? Ska jag kämpa i två timmar och låta han skrika eller ska jag låta han sova med oss?

  • jessi5

    Tror verkligen inte att du är en megakass mamma!!
    Hur gammal var Adrian då?


    Trollmoren skrev 2007-12-20 21:36:15 följande:
    jessi5: Här kommer en mega kass mamma Adrian hade en jobbig period vid insomningen och tillslut så fick det vara nog. Han skrek 2 timmar första kvällen och jag gick in först en ggn till han, la han ner, vaggade, vyssade, gick ut, sen sa jag bara godnatt Adrian de andra gångerna jag va inne.Andra kvällen tog det 45 min och tredje inte ens 15 min och sen ahr han somnat själv, i sin säng varenda natt sen dess!!
  • jessi5

    GRATTIS!!!


    msuse skrev 2007-12-25 20:46:09 följande:
    god jul alla!kom en liten tjej 23/12..svettigt värre, slutade med att de slängde sig på magen + sugklocka..känns som en ångvält kört över mig! men hon är världens finaste! går inte att beskriva!
  • jessi5

    hej tjejer! Nu har snön kommit till landskrona också, men håller på att töa bort igen. Leotrim blev överlycklig när vi gick ut, första snön ju =)
    Vi vill också byta bil, men har svårt att få min såld =( Om ni vet någon som vill köpa en BMW 316 -02 hojta!!

    Vad tycker ni förresten om Leos nya mössa? Jag älskar retro kläder och svärmor stickade denna tillsammans med en par ursöta strumpor =)

  • jessi5

    Hoppas på det bästa!! Har själv gjort en abort för ett par år sedan, något av det värsta jag varit med om.


    alisandra skrev 2008-01-06 23:25:48 följande:
    Okej, tack för din hjälp. Jag har beställt nu, får se hur det går. Jag kommer dö om det visar det jag inte vill att den ska göra! Fyfan.. Det går inte och behålla iallafall. Så är det bara.Och Bujar skulle bli SKITFÖRBANNAD.Men sammtidigt skulle jag säkerligen inte kara en abortpsykiskt. Vill inte ens tänka på det, jag som älskar barn.Aja, bara och hoppas på det bästa.
  • jessi5

    Min svärmor säger också nana men vi säger både gjyshe och nana, jag kallar också henne för nana.


    PetraDeliu skrev 2008-01-09 16:40:30 följande:
    måste fråga er tjejer en sakvad säger era svärmödrar för sig själva till era barn??min säger nënë och inte gjyshe.....blir galen att hon inte kan respektera att jag vill att hon kalla sig mamma och inte farmormin man sa att det är för att hon älskar dem så, men det kan en farmor också göra
  • jessi5

    Jag har samma problem fast tvärtom....har nästan inga bröst och då finns inga sexiga bh:ar, bara små gulliga med snobben och sånt, nej tack!!


    alisandra skrev 2008-01-09 21:02:49 följande:
    Håller med!Kanske vi ska starta ett eget märke för kvinnor som HAR bröst, haha. Om man går in på Lindex tror man nästan att det är ett skämt! Herregud...Helt sjukt att det ska vara så svårt och hitta en BH i rätt stl..Det låter inte alls kul!Men att dom inte lär sig att här är det annorlunda typ?Jag skulle inte vilja ha mina barn uppe hela nätterna med oborstade tänder, nej blä och fy!
  • jessi5

    Vi försöker lägga Leotrim vid sju åttatiden varje kväll men ändå ringer folk vid elva och undrar om vi ska komma och dricka te, när vi säger att Leo sover säger dom bara: Men ta upp honom då, han kan sova här. Tror aldrig dom kommer att förstå vad rutiner är....om dom ens vill förstå.


    Trollmoren skrev 2008-01-09 20:53:10 följande:
    Ja som jag så. Vem farao vill ha en likadan bh som sin mormor! Push up till de storbröstade tack!!Ja dels det å dels att ungarna fan sover med sina mammor tills de börjar skolan å beter sej som snorungar när de ska lägga sej! Inga rutiner med borsta tänder, pyjamas å nattning utan lägg er när ni vill å borsta tänderna? Eeeh va e det? De ligger bakom med det mesta vad gäller barns uppfostran.
  • jessi5

    Min svägerska sa också att leotrim var svärmors lika mycket som min!??? Hmmm undrar hur i h-vete då? Inte var det henne jag låg med ;)


    funbun skrev 2008-01-09 23:37:14 följande:
    Fan du har rätt, nu har du gett mig vatten på kvarn hahahaha. Hmm ska säga nåt nästa gång hon säger så bara för det!En annan gång blev jag faktiskt sur, d var när hon sa att Adrian var HENNES. Jag ba vaddå du har 7 egna barn, räcker inte det? Vet att hon älskar honom mkt och så men nån måtta får det faktiskt vara.Sen kan jag ju tycka ibland med att man kan ju välja vad man vill reta sig på, beror lite på vilket humör jag e på...
  • jessi5

    Hmmm i början eller rättare sagt fram tills vi fick Leotrim fick jag massor av presenter (perfekta presenter) och blommor, gulliga sms och låtar....saknar den tiden, men nu har jag inte fått en enda! =(
    Hn har fått både present och julklapp och massa andra små presenter från mig och leotrim men jag...absolut INGENTING! Har pikat honom lite och han säger: Det kommer, det kommer......


    PetraDeliu skrev 2008-01-10 20:54:54 följande:
    hur är era män med presenter tjejer???
Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!