• nublu

    Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.

    tjenixen: Grattis! Visst är det skönt att vara färdig med författandet?

    Lotta: Kör hårt med din garageloppis, jättebra idé!

  • nublu

    tjenixen: Lyxigt att läsa en 10veckorskurs. Jag läser två st 7,5-poängare parallellt och det är tufft. På torsdag börjar kurserna i inköp/försäljning och marknadsföring. Tur att jag läst det första ämnet förut!

    Vad ska du skriva om i din C-uppsats?

  • nublu

    Annelie ek: Jeanne D'arc är grossister, säljer bara till butik.

    Jerka: Jag har också varit på Formex, tillbringade nästan 1,5 timme hos Miljögården! Och säkert en timme hos PB Home *me like*

    Just nu står jag på Centralstationen och effellar!

  • nublu

    Jerka: IB var ju samma dret som förra året. Booooring!

    Nu ska jag rusa till tåget!

  • nublu

    Hu vad trött jag är! Var ju på mässan igår och har därför träningsvärk idag¨. Skrev tenta i morse och sen har jag knatat runt i Tranås. Fyndat 2 hyllor, en piedestal och ett sött litet skåp. Dessutom hittade jag en maskäten kökssoffa som jag vill ha till ett annat specialprojekt.

  • nublu

    tjenixen: Vi rensar, röjer och flyttar. Ny rockad i boendet igen. Gustav får arbetsrummet, vi och kontoret tar hans rum och vårt sovrum blir en del av butiken. *pust*

    Nu ska maken snart riva hemska garderobsväggen i Gustavs snart fd rum. Har man inte jobb så skaffar man sig! :-O

  • nublu

    God morgon flickor! Här blåste det igår fast inte så farligt ändå. Gustav och jag tog en långpromenad och hämtade mina lådgrepp och knoppar från Fridas gård (man måste ju undersöka konkurrenterna!) och handlade på Ica. Exotiskt värre!

    Och så har vi dragit igång flyttkarusellen igen också. Mindre lägligt kom jag på i morse när jag mindes att jag lovat dagmamman att Gustav ska ha sitt kalas på fredag. Så jag måste sortera bland sakerna i linneskåpet! Behöver du mer tyg till dina dockor Lotta?

    Hoppetossan: Det var inte igår man såg dig! Fast jag tjuvläser din blogg med stor behållning. Jag gillar din pysselhörna!

  • nublu

    Jerka: Jag vet faktiskt en ÅF som säljer Ib. Ryktet säger att det ska vara just sådana krokar på ingång också. Det trista med Ib är att de aldrig lämnar något leveransbesked öht.

  • nublu

    Hjorthan: Jisses vad ni är duktiga! Jag har sorterat grejer hela dagen och inte mycket mer känns det som.

    Maken dissade min fyratusenkronors Ikeagarderob och ville hellre ha ett gammalt linneskåp som garderob sa han. Tur att jag hittade ett förra veckan på Blocket och mailade om det fanns kvar och det gjorde det! *lycka*

Svar på tråden Vi som gillar vita/ljusa, lantliga, romantiska Shabby - chic hem.