Inlägg från: Eva och Nadjas mamma |Visa alla inlägg
  • Eva och Nadjas mamma

    Bara bröst i simhallen?

    Lady Sylvana skrev 2008-01-10 14:31:08 följande:


    Ni som ser det som en sexuell kroppsdel, för vilka är det en sexuell kroppsdel? Homosexuella män? Hur gör ni i omklädningsrum, där det kan finnas bisexuella och homosexuella kvinnor?
    För alla. Jag tror inte att folk blir tända, det är inte det som är problemet. Jag skulle bli allt annat än tänd om alla män gick runt med sina penisar hängandes (eller ståendes)men jag tycker inte att det är lämpligt ändå. Skulle jag bli kåt av det så skulle det ju bara vara kul, men nu skulle jag snarare bli äcklad och känna obehag.
  • Eva och Nadjas mamma

    Och vilken regel ska gälla för ammande kvinnor som har jätteläckande bröst?

  • Eva och Nadjas mamma

    Lady Sylvana skrev 2008-01-10 14:41:08 följande:


    evaNu är det ju skillnad på könsorgan och bröst. Jag vill helst inte se främmandes könsorgan, det är jag lite för pryd för, men bröst? Jag ser inget sexuellt i det alls. Det är två fettklumpar.
    För dig ja, men du måste också förstå att de är sexuella för många, majoriteten tror jag.
  • Eva och Nadjas mamma
    Corpset skrev 2008-01-10 14:38:41 följande:
    Eva och Nadjas mamma skrev 2008-01-10 14:33:02 följande:
    Fråga de kvinnor i burqa eller annan heltäckande klädsel varför det är jobbigt när ens kropp är totalt sexualiserad.
    Nej det tänker jag inte fråga för det förstår jag redan. Jag frågar efter nackdelen med sexuella bröst.
  • Eva och Nadjas mamma

    Lady Sylvana skrev 2008-01-10 14:45:32 följande:


    evaVarför ska de tas hänsyn till? Ska de som anser att kvinnors fötter är sexuella tas hänsyn till? Kvinnor får inte ha bara fötter alls.
    Nej det skulle bli för jobbigt att ta hänsyn till alla minoriteter, omöjligt dessutom. Man får utgå från majoriteten som i så mycket annat.
  • Eva och Nadjas mamma

    Lady Sylvana skrev 2008-01-10 14:48:53 följande:


    evaSå majoriteten av Sveriges befolkning blir kåta av tuttar? Det tror jag inte på, jag tror att majoriteten skiter i om de ser några tuttar eller inte.Sen så är det oftast när kroppsdelarna är lite dolda, man inte ser allt, som man blir mer intresserad. Kvinnor borde inte få ha tajta shorts heller, så man ser rumpan?
    Men du, jag har väl aldrig sagt att majoriteten blir kåta av tuttar??? Som jag säger så blir jag inte kåt av fittor eller snoppar men de är fortfarande sexuella kroppsdelar. Lär dig skilja på de olika betydelserna.
  • Eva och Nadjas mamma
    Corpset skrev 2008-01-10 14:46:02 följande:
    Eva och Nadjas mamma skrev 2008-01-10 14:45:05 följande:
    För att folk tycker offentlig amning är äckligt, för de ser brösten som något sexuellt?För att en del kvinnor inte vill amma, för att de ser brösten som något sexuellt?För att även kvinnor kanske vill gå toppless när det är varmt ute, men det anses fel, för att brösten ses som något sexuellt?För att vissa kanske tycker det är skönt att bada med bar överkropp, men för att de råkar vara födda som XX så anses det vara fult, för brösten anses som något sexuellt?
    För mig överväger inte dessa nackelar fördelen. Dessutom så tror jag tex inte att majoriteten undviker att amma just av den anledningen att bröst är sexuella utan tror att det handlar om en ytterst liten minoritet. Och angående att gå topless när det är varmt kan väl inte vara så stor skillnad som att ha en liten bikini överdel på sig? Och att det är skönt att bada topless köper jag inte heller. Det är väl även skönt att bada helnäck isåfall.
  • Eva och Nadjas mamma

    Är det ingen som vill svara på vilken regel som bör gälla för ammande kvinnor med väldigt läckande bröst?

  • Eva och Nadjas mamma
    danstina skrev 2008-01-10 15:02:00 följande:
    Eva och Nadjas mamma skrev 2008-01-10 14:37:32 följande:
    Jag tvivlar på att någon kvinna skulle springa omkring topless på badhuset med bröst som sprinklers.
    Haha, du hann före mig.
  • Eva och Nadjas mamma
    danstina skrev 2008-01-10 15:00:09 följande:
    Eva och Nadjas mamma skrev 2008-01-10 14:30:52 följande:
    Eeh... Jo, det gör du! Du skrev ju följande: "Enligt ert resonemang att alla ska ha likadana rättigheter så borde det innebära att ni tycker så även i ekonomiska frågor. Dvs att alla betalar likamycket i skatt, alla ska få lika mycket bidrag m.m."I mina öron är det friskt tolkande på hög nivå. Vad jag tycker om människans lika rätt till att blotta sina kroppsdelar har ingenting att göra med hur jag ser på beskattningsnivåer för olika inkomster.
    Då ber jag om ursäkt att jag uttryckte mig klumpigt men jag står fast vid att det är samma resonemang på båda delar.
Svar på tråden Bara bröst i simhallen?