• Solrosen25

    Pulverdiet

    helma skrev 2008-02-04 14:41:06 följande:
    Solrosen25 & Blondielindis > Tack för svar och välkomnande )Middagen är enda målet då hela familjen är samlad och har därför blivit det mål jag äter, då jag inte är så hungrig kan jag lätt skippa de andra målen då man är själv. Men det är svårare då man ska stå och laga mat till familjen och sen inte äta.... Lite korkat kanske men har överhuvudtaget inte tänkt på att mäta mig, har väl stirrat mig blind på vågen dessvärre... Så tar fram måttbandet idag och så får jag jämföra nästa vecka helt enkelt...Försöker dricka så mycket vatten som det bara går och det står vattenglas överallt känns det som... Men så måste man iväg någonstans och rutinerna ändras - då blir det svårt att hinna med
    Varsågod!

    Har ett annat tips, för matdagbok.. Fyll i hur mkt vatten du dricker, vad du äter m familjen osv.  Skaffa gärna en vattenflaska istället för att dricka glas, lättare att hålla reda på hur mkt vatten du får i dig per dag då tror jag.

    Fortsatt lycka till!!
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • Solrosen25
    Taffer skrev 2008-02-04 15:31:26 följande:
    Solrosen25: Ca 20kg från då jag började för en vecka sen. Vet inte hur mycket jag pappat än så länge, men 1,6kg dom första fyra dagarna i alla fall och jackan sitetr lite lösare, så man hoppas juJag gick på naturdiet dom första 8 dagarna när jag kämpade sist, och då tappade jag över 4kg.
    Grattis! Mäter du dig oxå? Fortsatt lycka t, 1.6kg på 4 dgr e jättebra!
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • Solrosen25
    Taffer skrev 2008-02-04 15:41:59 följande:
    Solrosen25: Jupp, jag mäter oxå, nästan det som är roligast 2cm i midjan minus på dom fyra dagarna
    Skitbra ju - hehe! Grattis!! Va e d du dricker CK eller ND? *glömsk*
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • Solrosen25
    Taffer skrev 2008-02-04 15:49:10 följande:
    Solrosen25: Jag dricker Naturdiet nu, känns som det komemr bli enklare med upptrappnignen sen när man har 5 påsar. Blir ju lättare att byta ut till mål oxh sådär än när man gick på CK.
    Mmm, ND e ju bra mkt billigare än CK oxå..Cool Å jag tycker att d e en fördel att ha fler än 3 shaker/dag även om d ibland e tufft att få i sig alla shakerna. Funderar du på hur du ska lägga upp din kosthållning å så när du ska börja m upptrappning å äta vanligt?

    Hejaheja!!
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • Solrosen25
    Bisquit skrev 2008-02-04 16:01:31 följande:
    Hej!Har skummat igenom tråden lite. har massor av oönskade kilon och jag tänkte börja i morgon. Tänkte mig ND. Både färdigblandat och deras soppor. Men jag ska nog inte börja på ren kur, eller så gör jag det. Har inte bestämt mig ännu...På morgonen tänkte jag börja med frukost. knäckebröd alt havregrynsgröt och té Lunch, nd med minst 30min prommis. Middag: nd alt något magrare alt. Mellanmål, morotsstavar el dyl. sen försöka gå ut med hunden så mycket som möjligt. Tyvärr bor jag mitt i urskogen och det är kolsvart ute så det är lite väl läskigt just nu. Men det blir ju snart ljusare. Antingen börjar jag med det här och kör ren kur sen eller så börjar jag med ren kur och kör blandad sen. Hmm?? Fan, nu blev jqag ju hungrig.. *s*
     Hej å välkommen!!

    Vill du att viktminskningen ska gå snabbt eller mer på halvfart? Ditt svar avgör vilken metod (hel- eller halvfart) som passar dig bäst skulle jag tro. Vill du öka din förbränning så ta hundpromenaderna innan du äter mat/dricker shaker..

    Kika gärna runt på allas sidor å läs eventuella viktbloggar så får du säkert lite extra å nyttiga tips! Lycka till!!
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • Solrosen25
    Bisquit skrev 2008-02-04 16:15:38 följande:
    Tack solrosen!!
    Varsågod! Ska bli spännande att höra vilken metod du bestämmer dig för!
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • Solrosen25
    Blondelindis skrev 2008-02-04 16:23:40 följande:
    Bisquit : Välkommen,vad kul att vi har blivit så många på kort tid Du kanske ska testa att köra ren kur första veckan,så blir du nog taggad till att fortsätta antingen på ren kur el kombinerad ! Det kan hända otroligt mycket på en vecka ,man blir ju så himla glad när man ser att man tex gått ner 5 kg,lättare att bli mer bestämd på att "nu ska jag banne mig bli smalare & snyggare " Så var det för mig första gången jag körde cb,då körde jag tre veckor ren kur & gick ner 8 kg...sen var jag lite dum & började äta pizza & vitt bröd mm igen lite för ofta så att säga så då gick jag ju upp lite igen...men inte allt,men nu kör jag igen inför mitt kommande bröllop i maj,och så har jag gett mig *** på att lära mig äta gott & nyttigtför det e ju ett måste annars kommer jag ju bara att gå upp igen & det vägrar jag !!!!!!!
    Åh, vilken härlig motivation att gå ner i vikt! Du kommer greja d galant, har du funderat på om du e "känslig" för viss mat, viktmässigt alltså? Tallriksmodellen verkar hyfsad, men den ser ju lite olika ut beroende på vilken metod (VV, GI m fl) man väljer. Sen spelar ju tidpunkten på dygnet en viss roll oxå, va jag läst om så e d bäst att äta mest t frukost å lunch, sen nåt lättare t middag. Lycka till!!
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • Solrosen25

    Härligt m motion!! Hur mkt man går ner på en månad beror i de flesta fall på hur mkt man har att "ta av", hur bra ämnesomsättning du har osv. Jag gick ner 10 kg på en månad, men har fel på min ämnesomsättning så d va jag nöjd m! Lycka till!!


    belliyz skrev 2008-02-04 16:27:28 följande:
    Har precis varit och spelat Tennis med sambon  Riktigt kul, men dock så jobbigt. Känns att man inte har så himla mycket energi i kroppen som vanligt. SÅ nu sitter jag och sörplar i mig massor med vatten med cambridge slimpulver päronsmak. Gottit. Hur mycket tror ni att man kan gå ner på en månads ren kur ?
    D låter bra, jag tänker å fantiserar en massa om hur jag ska äta när jag kommer ner t mitt mål, d håller mig mer motiverad. Har du funderat på om du ska äta viss mat osv, enligt GI eller VV m fl? Min kropp e lite för mottaglig för pasta mm så snabba kolhydrater har jag iaf bestämt mig för att äta i kontrollerad mängd framöver.
    Taffer skrev 2008-02-04 16:28:47 följande:
    Solrosen25: Jag har redan ändrat lite på kosten. Jag åt nyttigt oc tog några påsar naturdiet i två veckor, men jag ville att det skulel gå fortare Men visst, jag tänker på det hela tiden. Jag vill itne gå upp en massa igen.
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • Solrosen25
    belliyz skrev 2008-02-04 16:42:21 följande:
    Blondelindis : Har du kollat ut någon bröllopsklänning än då ? Taffer: Det är många kilon det på kort tid. Jag har en önskan om att vara bra mycket smalare än nu den 29 mars. Då ska alla tjejkompisarna komma hit och sen ska vi gå ut tillsammans. Första gången jag går ut på väldigt väldigt länge...så Mitt Mål är att gå ner en hel del tills dess , till att börja med i alla fall. Har du något speciellt mål eller så? Solrosen25: Har du något bra tips på vad man ska underhålla sig med när man känner att hungern kommer krypandes väldigt intensivt
    Jag brukar påminna mig själv om att jag valt ren kur själv för att jag inte vill vara mullig mer, vill komma i "smala" kläder som e nedpackade. Dricka vatten funkar oftast väldigt bra å så har jag en cd m mental träning för att gå ner i vikt som hjälper att behålla motivationen! Genvägen för mig e att påminna mig om att jag låtit bli att äta andra ggr när d varit d jag helst av allt velat..Lycka till, vad som motiverar dig e säkert inte samma som vad som motiverar mig men du måste klura ut vad som får dig att låta bli mat, frukt mm. Görs nog lättast när du e mätt å nöjd, d e nog bara att ge sig *** på att inte äta! Håller tummarna!
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
  • Solrosen25
    Taffer skrev 2008-02-04 17:24:18 följande:
    När är ni andra som mest hungriga och sugna på mat?
    Brukade va mest sugen å hungrig på kvällen i början men nu efter nästan 6v ren kur så e d sällan jag blir sugen. Själv då?
    Hinder är det du ser när du tar blicken från målet..
Svar på tråden Pulverdiet