Inlägg från: Karina 80 |Visa alla inlägg
  • Karina 80

    Vasa - Kristinestad 9

    escorpito: När vill du senast veta om man kommer på party?!

  • Karina 80

    Go´kväll på er!

    Pust, jag känner mej halvdöd!! Fick huvudvärk av dagens 67km på cykel när det blåste så!! Inget roligt väder att cykla i, men på dagen D får man ju inte välja väder heller, så det är bara att bita i sura äpplet! Mamma hade pizza och bastu när vi kom hem, så det var toppen!!

    escorpito: Ok, jag meddelar när jag vet om jag kan komma.

    Marketta: Skönt om ni får sova bättre nu!! Hoppas det håller i sej!

    lilja76: Roligt med recepttråd. Jag är inte så flitig användare av recept, men ni tyx ha mycket gott att komma med så jag lägger den genast till favoriterna!

    Hmm, nu står det stilla, minns inte om jag skulle skriva om nåt mer! Tror jag ska gå och sova nu. Imorgon ska vi och skriva på lånepappren till banken och sedan ska jag till Vasa på shopping. Som det ser ut får jag sällskap av både syster och mor!

    Nati nati!

  • Karina 80

    Ahh, det var ju det!! Strutin: Så där får man ju inte skriva!! Nu är du skyldig att berätta mera!! Säger man A måste man säga B.

  • Karina 80

    Go´kväll på er!

    Nu är en hel dag i Vasa avklarad med min syrra och mor. Vi hade skit kul för jag vet inte när vi senast varit alla tre och shoppat!! Vissa började kolla lite konstigt på oss när vi gick och skojade och skrattade...Men vi bor ju inte där, så då "tex" man! Jag skulle inte ha nå kläder åt mej själv, för det är inte så länge sedan jag var på shopping. Men Anton behövde lite kläder och lite smått till huset. Tror jag såg dej går förbi Arnolds (vi satt på kaffe) MissGoldie med Agnes i vagnen och nån äldre dam vid sidan, din mor kanske?!

    Nä-e, jag borde inte sitta här nu utan gå i säng. Jag, Timo och min pappa ska åka kl.05.00 ner till södra Finland och kolla på bilar!! *gäsp* Nåja, jag ska ta med kudden och fortsätta sova i bilen! Mommo ska sköta om Anton. Ni får hålla tummarna att vi hittar oss en bil nu!

    Nati nati!

  • Karina 80

    Hej på er!

    Nu har vi alla vilat middag 2h. Vilket behövdes efter att ha stigit upp halv 5 igår morse och vi gick i säng 12-tiden inatt. Men vi hittade en bil!! Blev den vi kollat på, VW Passat 1.8 Turbo farmare -05. Skit nöjda!! Bara Anton har ätit mellis nu ska vi fara ut och köra en sväng med honom och visa upp den till syrrans.

    Millami: Krya på dej! Lät inte kul. Jag blev lite skraj för själv sitter jag med lite sjuka hals nu och har känt mej lite underlig i kroppen. Men det är kanske pga. resan ich sömnbrist. + att mina visdmständer krånglar och är sjuka...usch, jag vill inte dra ut dem!!

    iolanthe Ska ni fara till södern på en tripp? Önskar att vi hade pengar till det nu, för då skulle vi garanterat fara! Inte kul att ha semester i detta väder. Men nu for alla pengar i bilen, så vifår nog glömma en södernresa nu!!

    Nä, nu ska det nog vara en kaffekopp för att komma igång igen!

  • Karina 80

    Hej på er tjejer!

    GRATTIS Strutin till bebben i magen! Vad roligt! Hoppas illamåendet ger med sej.

    lilja76: Åhh, blir alldeles avis på er när du berättar om er semester!! Låter så härligt! Hoppas vädret blir bättre bara. Har ni stor båt?

    Millami: Oj då, så du har lunginflamation!! Hoppas det ger med sej snart och att du får fortsätta vara hemma. Inte roligt att ligga på sjukhus. Krya på dej.

    Många som är sjuka här nu..Krya på er!!

    Idag har vi tvättat lite bilar och lastat moffas traktorkärra full med skräp och byggmaterial som vi vill bli av med.
    Min mamma fyller idag, så vi ska dit på kalas och mat på e.m. Roligt, så får Anton leka med sina kusiner. Han började dagen med att säga att han vill fara och hälsa på kompisar!

    Ska passa på att vila lite nu sålänge han sover. Börjar äntligen känna mej pigg igen efter resan till Södra Finland.

    Paris2006: Ska ni komma på Vörådagarna nå i år?

  • Karina 80

    annamanna: Så ni ska ha dop i helgen, vad kul! Vad blir det andra för namn än Vincent? Åhh, nu blir man babysjuk igen här i tråden...

    Sitter och njuter av en kopp kaffe nu efter en skön vila! Funderar hur jag ska orka släpa mej till duschen innan vi åker iväg till mommo å moffas. Börjar ligga på latare sidan nu igen, fast det får man vel när man har semester!?

  • Karina 80

    Go´kväll tjejer!

    Nu har vi kalasat färdigt för idag. Mamma blev så fin i sina nya smycken. Vi och min syrras familj hade köpt ett halsband av märket SNÖ och pappa hade köpt tillhörande örhängen. Hon blev så glad!

    ALES: Håller med dej att det ser tomt ut på BF-listan...kanske många som håller det hemligt ännu!!??

    MissG: Wow, vilken fin present du fick. Han vet hur kvinnor ska tas!! Roligt att få något utan att det är nån speciell dag också.

    Pyzzlan: Åh vad jag blir sugen att få sälja på loppis. Vi var dit i måndags när vi var till Vasa. Men när jag inte bor där så går det ju inte...

    Markettan: Roligt att höra att ni får sova bra nu och har ork med annat!

    Millami: Aj då, låter som det inte vill bita på medicinen du får! Hoppas verkligen att du får bli bra snart. Fy, vilken hemsk blogg det där var...blev ju tårögd!!

    Jaha, vad ska man göra nu då?! Kanske klokast att gå i säng snart, men jag är inte så trött när jag vilade på dagen. Det har varit Vörå-Maxmo dagarna här hela veckan och imorgon kväll ska vi på Mingelparty till Norrvalla. Anton ska få sova över hos mommo å moffa. Ska bli roligt att komma ut och träffa lite folk och ha skoj. Vi ser ju till Norrvalla, så vägen hem är inte så lång sedan!

  • Karina 80

    Hejsan!

    Catsy: Jo, det lät som en kul grej. Men tyvärr tror jag att det här i kommunen inte fungerar med loppis...att köpa andras "skräp" är inte poppis. De hade ju i höstas/vintras på en skola över en helg, men det blev inte mycket sålt. Det är för litet ställe och folk skäms lite.

    Paris2006: Vi ska dit ikväll, men inte imorgon. Hoppas vi ses där!

    Nä, nu ska jag passa på att vila när Anton sover middag. Kan behövas om man inte ska börja gäspa redan vid 22-23 ikväll!! Fast imorse fick vi faktiskt sovmorgon och sov till lite efter 8, vilket var skönt!!

  • Karina 80

    Jaha, nu har vi varit och fört Anton till mommo å moffas. Inga protester, så det kändes ju skönt. Hans kusin Emma skulle komma dit som sällskap och sova över också, så jag gissar att de får en rolig kväll.

    Själv ska jag ta en dusch och sedan fixa lite mat. Vid Norrvalla händer det mycket redan...Norrvalla FF har en fotismatch och orkestrarna har börjat soundchecka Bara att öppna vädringsluckorna så hör man musiken! Men usch vad det känns tomt utan Anton här hemma. Man vänjer sej aldrig med att ha bort dem över natten tror jag, eller åtminstone inte jag!

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9