Inlägg från: Karina 80 |Visa alla inlägg
  • Karina 80

    Vasa - Kristinestad 9

    Lindi: Ser fram emot dina foton!! (var redan och kikade för säkerhets skull!!)

    MissG: Ja-a, de där tuttarna är man nog trött på ibland. Önskar nästan att vår nästa blir en som inte bryr sej i tuttar. Anton har sin ännu när han sover middag och på natten. Annars är de i köksskåpet. Men hur vi ska få bort dem helt vet jag inte heller...

    Pyzzlan: Hoppas du kryar på dej snart!! Kanske det blir mycket scrappat nu istället!?

    aina exena: Låter härligt med lite dans i Åminne...det var ett bra tag sedan man varit dit själv!

    Nä, nu tror jag det ska bli lite scrapping!! Passande väder för det idag! Om det är nån som vill kika in i min blogg, så finns den här: karinasscrapblogg.blogspot.com/

    Ha en bra dag!

  • Karina 80

    Go´morgon tjejer!

    Här var det lugnt än idag. Vi har haft några sovmorgnar nu, men icke idag! Han vaknade redan före sju och kom bredvid mej men somnade inte om. Så nu har han suttit och tittat på Barnkanalen och blivit sömnig och grinig (läs sitter och gråter i min famn och frågar efter tutten!!) Tror vi måste gå ut en stund och få lite nytt syre i lungorna!!

    Jag borde börja storstäda här inne nu när jag är ledig 3dagar...men det nappar inte alls!! Anton fyller ju 2år 21.6, men vi ska ha kalas först 24.6 för släkten. Alla vill ju göra nåt annat när det är midsommar. Känns inte alls som det skulle vara midsommar redan...brukar tycka att halva sommaren gått när det varit midsommar. Men nån sommar kan man ju inte säga att det varit ännu.

    Roligt att höra nåt av dej Tandrollet!! Häng inte upp dej på amningen utan NJUT, tiden går så fort fast det inte känns så när man är mitt upp i det. Snart har du som jag, en trotsig och härlig 2åring att tampas med! Sköt om er!

  • Karina 80

    Någon som vet var man kan köpa billiga och snygga gardiner på netet??? Skulle behöva lite ljusare till brasrummet i sommar, men orkar inte fara till Vasa enbart för det!

  • Karina 80

    tandrollet: Mitt tips är att fösöka ta tillvara sömnen när det går under dagen. Koncentrera dej inte till enbart natten, vilket kan skapa "stress" att nu MÅSTE jag sova!! Är pappan pappaledig nu? Be honom ta en promenad med vagnen och lägg dej själv på soffan och läs en tidning och slumra in. Men försök glömma tanken att du MÅSTE sova. Är du en som kräver mycket sömn annars? Det är jag och jag hade väldiga problem i början, precis som du. Lycka till!

  • Karina 80

    Go´morgon på er!

    Här blev det en bak och fram dag idag!! Anton vaknade straxt efter 6 och kom bredvid mej i vår säng. Jag sade bara att vi skulle sova och han låg länge och tållade med sin trasa och myste intill mej. Sedan svängde jag ryggen åt honom och då kramade han om mej med sina armar och ben och somnade tydligen...för vi vaknade kl.9 båda två!!! Återstår att se hur denna dag blir. Lika så bra att han får sova inne idag, för jag tror inte att han sover middag så länge idag.

    Igår kväll fick Anton sin efterlängtade sandlåda. Gissa om han var glad!! Vi fick fyra telefonstolpar som min pappa förr fixat och gjort till sandlåda där hemma hos dom. Enkelt och smidigt! Fast det där att förstå att hålla sanden inne i lådan var inte så lätt! Måste bara köpa lite mera sandleksaker åt honom nu tills han fyller på lördag.

    Suck, idagmåste jag börja göra något åt städningen. Tror jag ska börja tvätta fönstren på insidan och byta lite gardiner. Vädret ser ju ändå inte ut att bli nå bra idag heller.

    Nä, nu tror jag vi ska gå och hämta VBLét och leka lite i sanden!

    Ha en bra dag!

  • Karina 80

    Go´kväll!

    Catsy: Åhh, vilken härlig liten kisse!! Jag smälter...en sån har jag alltid velat ha. Vi har bara haft gråa trista katter hemma. Men jag vet inte om vi ska ta nån egen katt...mommos har en och dagmamman, så vi får nog vår "kattdos". Men själv är jag uppväxt med katter runt fötterna, så drömmen finns nog kvar. Bara det inte skulle vara det där arma håret som de löser...Hoppas iaf. att den får ett hem!

    Sjutton också, nu skulle det nog få bli lite bättre väder. Vi har allt på båda terasserna fixat nu, bara för mej att måla. Men i detta väder går det ju inte!! Skulle så vilja få det klart till midsommar.

  • Karina 80

    Åh, vad många som håller på med lekstugor nu!! Vi vill också ha en åt Anton. Min syrra har den som hon och jag hade när vi var små och Anton älskar att leka i den när vi far dit. Jag tror inte att jag får Timo att bygga en under semestern, för nu är han nog så led allt som heter bygga efter att han har byggt två terasser!! Så kanske en begagnad vore nåt för oss också, som man kan fixa upp lite vart efter.

  • Karina 80

    Jiihaaa!! Nu har jag städat nästan klart!!! PUST! Har bara att torka golven och laga ur båda vessorna, så är det klart!! Anton har varit så duktig och bara kört runt med sin bil (sån att sitta på) och tittat vad jag gjort. Potatisen började just koka, så vi ska gå ut en sväng sålänge de kokar. Så får jag fixa det sista av städningen sedan då han sover middag. För imogron ska jag i jobb och då är det skönt sedan att komma hen och veta att det är färdig städat. Bara att skåla in midsommaaren Nå nä, vi vet inte ännu vad vi ska göra. Min föräldrar är bort på en tripp och kommer hem på söndag. Så min systers familj och vi skulle nog få åka ut till deras villa, men inte vill man ju sitta där i regnet...då är det lika bra att vara hemma.

    Får återkomma senare idag, nu ska vi gå ut om vi alls ska hinna ut nå.

  • Karina 80

    GRATTIS Joel på 1års dagen! Hoppas ni får en rolig dag.

    ms17: Ni måste ha ett väldigt städat garage om ni kan tänka er att sitta vid långbord där inne!! Vårt var också städat för ett tag sedan...men nu efter allt byggande och släpande på verktyg och virke, så slipper vi inte ens in med nån bil!! Men jag tänker inte städa det förrän vi är helt klara, annars blir det bara stökigt igen.

    MissG: Det är nog smart att annonsera efter tomter. För även om man håller upp ögon och öron, så kan det vara nån som ligger och pantar på en bra tomt och hör av sej. Hoppas ni hittar nån ni gillar. Vi annonserade också i VBLét när vi började söka hus. Det ringde ganska många, men vi köpte inte nåt av dem. Utan vi råkade ha nårga bekanta som visste att kvinnan som bodde i detta hus skulle sälja. Vi kände till huset från förr och blev SÅ intresserade. Vi ringde damen i fråga, som var på semester på Åland! Hon hade haft dit mäklare osv. och det skulle komma ut på netet inom kort. Men när vi sade hur intresserade vi var, så skjöt hon upp att annonsera om det på netet. Vi fick komma och se huset när hon kom hem och det blev genast affär (efter lite prisdiskussion). Så vi hade tur, för jag vet att det är många som gärna skulle ha köpt detta hus!!

    Nä, nu kallar moppen! Får återkomma när jag är klar och ska njuta av min kopp kaffe!

  • Karina 80

    Hör ni, är det nån här som har nåt bra tips på sommar-resemål med en 2åring?? Vi har funderat lite på Mumindalen och Jukujukumaa...är det nån som har varit dit och kan ge ros/ris??!! Eller komma med nåt annat bra tips.

    Jaha, städningen avklarad och kaffekoppen i handen...bättre kan det inte bli!! Ok, allt jag dammat ligger ännu på terassen (under tak för det regnar ) så ikväll när jag tar en dusch ska jag skura duschdörrarna och väggen, då är det klart och då tänker jag bara slarvstäda resten av sommaren!

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9