Inlägg från: Karina 80 |Visa alla inlägg
  • Karina 80

    Vasa - Kristinestad 9

    malinsoderman: Tyvärr hejar jag nog på Norrvalla!! Har själv spelat i damlaget, så...Undrar hur matchen slutade?? Ser att de slutat spela nu!

    MissG: Minns att man sett din man förr på olika tillställningar. Måste ju erkänna att jag och min bästa kaveri hade ett gott öga till honom i gymnasiet!! Tror det var många som hade det!! Fast vi hade ju våra karar själv nog!

    Paris2006: F*n va synd att ni inte kan komma! Vi får allt se vad vi är i för skick när det är "langradin"...har inte sett den på flera år!! Men fotismatchen däremot skulle jag vilja fara och se på.

    Jaha, färdig fixad och groggen i handen! Tyvärr är inte vädret det bästa, men vi ska hoppas det håller upp. Vi har ju inte så långt hem om det börjar ösa ner.

  • Karina 80

    Catsy: Ska ni också komma ikväll?? Jag sms áde just en kompis som har mannen som spelar i Back Beat och funderade när de börjar spela. Min sambo är bekant med flera i det bandet och de spelar skit bra musik. Men hon har inte svarat, så jag vet faktiskt inte. Det står ju bara 21-03 inte nåt om vem som spelar när!
    Jag vet inte, det är bara en föreställning jag fått av Vöråborna. Det duger inte att köpa andras "skrot" men till loppisar i t.ex. Vasa går det nog att åka när man inte blir igenkänd. Men just dödsbon och sånt kan jag tänka mej lockar, men det är ju för att de är så nyfikna att se vad den människan haft. Nä, nu låter jag negativ mot oss Vöråbor, men tyvärr är det ofta så! Men jag kommer nog med och säljer på loppis om det ordnas, alltid värt att testa och sommartid tror jag att det kan locka.

  • Karina 80

    malinsoderman: Jaha, det blev oavgjort! Jo, det tar ganska mycket tid fotisen. Därför har jag valt att hålla skorna på hyllan ännu när man har småbarn. Kanske sedan när de är äldre kan man börja igen. Jag har blivit tillfrågad att träna juniorer också, men även det tar tid och jag var tvungen att tacka nej.

  • Karina 80

    Go´morgon!

    Jaha, då har man fått vara ut och slarva lite då! Roligt hade vi och träffadempånga man inte sett på länge. Men tyvärr började det regna på slutet och alla fick stå som packade sillar under paraply och tälten. Så vi orkade inte vara ända till slutet utan gick hem och tog en varm dusch och pratade lite innan vi stupade i säng.

    Ringde just och kollade läget hos mommo å moffa och allt hade gått bra. Han hade sovit från 21-8. Nu satt de och kollade barnkanalen han och Emma. Så vi ska äta nå smått och duscha och sedan fara iväg lite senare. Hade lagt med vagnen, så han får nog vila middag där.

    Idag tror jag inte man gör så mycket! Hoppas bara att vi får sova inatt för allt oljud...de har ju fest ännu ikväll. Men för oss räcker nog en kväll.

  • Karina 80

    aina xenia: Fina verser! Vad heter den boken, det låter intressant. Jag är alltid tom i huvudet när man ska hitta på nån vers att skriva till födelsedagar osv. En sån bok skulle ju vara toppen!!

    Anton blev jätte glad när vi kom till mommo å moffas. Han hade inte hunnit gå och vila middag då ännu, så vi lekte en stund. Så mysigt att få hålla om honom igen!!

    Imorgon hoppas jag att vi fåt nåt vettigt gjort. Idag har vi ite gjort nåt alls. Men imorgon hade jag tänkt frosta ur stora frysboxen och tömma den på gammal mat som inte kommer att uppäten. Grönsakslandet växer snart igen, så det borde jag ränsa också.

    MissG: Hoppas det håller upp ikväll så din man inte behöver stå ute i regnet! Hittills har det nästan regnat hela dagen, men nu håller det upp. Kom annars på att han kunde ta den där skäraren och lägga den fast i vår postlåda då han ändå ska till Vörå. Vi bor ju grannar med Norrvalla. Men vi kan nog hämta den själv också. Måste bara se hur det bli på onsdagen, vilken tid och plats kalaset blir.

    Ha en skön lördagkväll!!

  • Karina 80

    Hejsan!

    Nu har vi varit till Norrvalla och mumsat i oss god mat! Vi grannar som bor så nära och störs av allt ljud får gratis inträde fre&lör eller mat på söndag. Vi valde mat så vi slapp koka en dag och kunde ta med Anton. Vi sov nog gott inatt trots allt ljud. Hade lagt en filt i vädringsluckan i sovrummet och själv hade vi proppar i öronen. Men Anton sov från 21-8, så han stördes tydligen inte!

    aina xenia: Ok, jag ska lägga det bak örat och se om jag skulle hitta boken någon stanns.

    MissG: Vörådagarna brukar nog bädda för en del slagsmål och galenskaper. Men i år tror jag vädret gjorde att många satt hemma istället, för det var inte alls lika mycket folk. Förstår att du är orolig, det skulle jag också vara!! Jag tycker jag är det när Timo monterar hus också...då man vet hur högt upp de kliver och om nån vägg skulle falla osv.

    Nu sover Anton sött och jag ska se om jag skulle hinna scrappa lite. Har varit aktiv idag och frostat ur stora frysboxen och slängt all gammal mat osv. Nu ska jag gå och hänga upp andra tvätten för idag. När Anton vaknar ska vi fara ut till Maxmo skären och hälsa på Antons fammo och visa upp nya bilen.

    Ha en bra dag allesammans!

  • Karina 80

    Jaha, då har vi varit till Maxmo skären. Anton stormtrivdes som vanligt och lekte med deras hund. Sedan var vi ute med båten 1h. Men då blev det nog lite myror i brallan på slutet! Vi hade fullt schå (skrivs det så?!) att hålla honom vaken i bilen, han blev SÅ trött! Tror vi har en kille som slocknar fort ikväll.

    annamanna: Roligt att höra att dopet gick bra. Fina namn!

    Nä, nu ska vi gå och äta, vilket blev mycket senare än planerat. Trodde inte vi skulle vara så länge. Men som tur var hade jag med banan och salta kex.

    Ha det bra!

  • Karina 80

    Go´morgon på er!

    Har länge funderat på att registrera mej på huuto också, men det har aldrig blivit av. Säkert kan man fynda mycket där, men jag drar mej lite för det där språket...

    Fy, nu måste vi absolut gå ut och ränsa grönsakslandet. Annars växer det snart igen!! Har redan börjat fundera att jag skippar det till nästa sommar, det är liksom inte min grej det där!! Nåja, visst är det gott att äta, men att sköta det...bläää!

    Ska fara ut och cykla 60km idag med pappa. Måste ju ligga i hårdträning nu. Förra veckan blev det inget alls när vi var och kollade på bilen, shoppade till Vasa, kalasade och var på mingelparty! Så denna vecka ska det nog cyklas flera dagar. Sedan samma vecka som tävlingen är så får man ta det lugnare. Hur går det för er andra som ska vara med?? Tränar ni mycket? Jag köpte en gele´ dyna till sitsen då jag var till Vasa förra veckan. Har inte hunnit testa den, så få se idag om den är nå bra. Talade med en som köpt cykelbyxor för 50? och han sade att de var skit bra!!

    Får önska er en trevlig dag!!

  • Karina 80

    Go´kväll!!

    Attans också!! Varför måste man sota för att man en vecka inte gjort så mycket hemma!!?? Förra veckan var vi som sagt inte mycket hemma och var vi hemma så sov vi! Men det fick vi ta igen idag...som jag skrev så rotade jag fram vårt grönsaksland imorse som låg där snällt och gömde sej under massor med ogräs!! Sedan for jag och cyklade 67km med systers sambo och tog rekordtid. Han cyklar mycket snabbare än min pappa och jag ville ju inte släppa honom utan hakade på för att se hur jag orkade. Vi tog rundan på 2:50h!! Hel nöjd!!

    Hemma åt vi lite och sedan var vi tvugna att gå ut och rota fram vårt potatisland som också lyckats gömma sej i ogräset!!! Med en trött mamma och en son som sovit enbart 30min. på dagen, så var det en utmaning. Men vi blev klara. Sedan avnjöt vi en kall cider i kvällssolen ute på terassen innan vi alla gick in och tog en dusch. Nu sitter man här hel slut och bara stirrar...Anton somnade nästan innan han hunnit krypa ner i sängen! Stackarn!

  • Karina 80

    Go´morgon på er!

    Fy, igår kväll fick jag sota för min hektiska dag!! När jag skulle gå och sova märkte jag att min puls var jätte hög och att hjärtat liksom "hoppade till" ett extra slag ibland. Jag blev i panik och kunde inte ligga och känna på det, så jag steg upp. Sedan ringde vi systers sambo som är sjuksöktare med massor av erfarenheter. Han klassade nog det till överansträngd och att jag bara skulle ta det lugnt och vila. Till sist gick det om och idag känner jag inget, men äckligt var det!!
    Jag har biljud på hjärtat och för några år sedan blev jag grundligt undersökt (EKG o. ultraljud osv.) eftersom de trodde jag hade nån hjärtmuskelinflammation, men det visade inget. Läkaren sa då att det är vanligt med ett sånt extra slag på hjärtat, men det är lebbigt. Så nu ska jag nog ta några dagars vila och inte göra nåt extra!!

    Tror vi ska gå ut en sväng på gården och leka nu!

    Ha en bra dag!

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9