• Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9
  • Devania

    Paris: Jag ska ha bord från 7 juli så jag kan inte säga... Men håller med om att det var invecklat att veta vad man ska ha för lappar.. Tyckte det kändes dumt att stå där och fundera snabbt efter vad man behövde för prislappar :S

    karatelinda: Är våtservetter cancerframkallande??? Shit, vi har använt natusans sådana ända sen A föddes! Har skötbordet långt ifrån vessan så därför... Men ska genast sluta med dom isåfall att de skulle va farliga?!

    Vi kommer nog på picknicken.. Vet inte hur länge vi stannar, har annat program också, men visst var den kl 15? Ska vi träffas på "baksidan" av sandviksvillan? Alltså inte vid parkeringen utan bakom på gräsmattan?

  • Pyzzlan

    Annamanna: Vi gav Disflatyl åt Oskar. Tyckte först det hjälpte men sen fortsatte det som förr så vi slutade. Vi fick nog bäst hjälp av att rapa honom ordentligt fast inte gick det helt bort. Han hade ont i magen tills han var 4-5 månader ungefär. Hoppas du har en bättre dag imorgon

  • mariem

    Alltså, det är nog jättesvårt med solskydd för barn, att precis allt ska vara farligt...! Jag läste på en del om det där ifjol men inte har jag ju lyckats hålla det i minnet. Det som jag kommer ihåg iallfall är att zinkoxid (som lägger sig som en hinna på huden=fysikaliskt skydd) inte är tillåtet att använda som UV-skydd enligt nån EUlag eftersom man inte riktigt vet vad som händer i kroppen hälsomässigt när de små partiklarna får solljus direkt riktat på sig. Dessutom är zinkoxid som sagt miljöfarligt.

    Otroligt smart då av tillverkarna att rikta solkrämer med zinkoxid i mot just barn! Man tycker ju att man som konsument borde kunna lita på att produkterna är säkra och inte behöva hålla på och forska själv om allt möjligt!

    Nå, nu behövs inget solskydd iallfall här i Larsmo där vi är över helgen, de har lovat regn tills imorgon...

  • lilja76

    Vi gav DDS-junior pulver mot magont åt vår kille under det första halvåret. Det hjälpte oss.

    Cuplaton och disflatyl spjälker nog luftbubblorna, men, det kör inte ut dem. Istället blir det massor med små bubblor i magen. DDS-junior spjälker bubblorna och hjälper dessutom till att köra ut dem ur lilla magen.
    ...det fick vi höra när våran lilleman hade det som jobbigaste med magont...

    Pulvret kan man köpa i hälsokostaffärerna.

  • ms17

    Grattis till jobbet lilja! Många här som fått nya jobb på sistone

  • lilja76

    mariem och ms17, tack!! Jag är jätteglad för jobbet!

    mariem, hälsa hem åt lillebror!

  • Lindilididda

    lilja: GRATTIS!! Vad ska du börja jobba med? (om man får fråga?)

  • lilja76

    Jo, visst får man fråga.
    Jag är klasslärare och har fått jobb (inte ordinarie, men...) i Korsholm.

  • Lindilididda

    lilja: låter ju jätteroligt!!

    Vänta bara så är du klasslärare där ännu då min lilla beeebis börjar skolan! Men det beror ju kanske på i vilken skola du jobbar i oxå, hahaha!

Svar på tråden Vasa - Kristinestad 9