• Anonym (tungan)

    Min tjej kommer för fort

    Det är skittrist. Min tjej kommer alltid så fort när vi har sex. Det räcker med att jag slickar henne bara pyttelite för att hon ska komma. Hur jag är försöker så blir det detsamma. Hur lätt eller hårt jag än slickar så kommer hon på mindre än 30 sek. Om jag slickar/smeker henne några sekunder åt gången och sedan slutar så kommer hon direkt när jag börjar igen. Själv så vill jag dra ut på det så att hon kommer ORDENTLIGT.

    husmorstips?

  • Svar på tråden Min tjej kommer för fort
  • Anonym (22)

    Har ni långa förspel innan du är där och smeker eller slickar ? Hon kanske helt enkelt blir så kåt och tänd av din närhet och beröring att hon redan är så upphetsad när du väl börjar slicka eller smeka.. ?

    Jag har också väldigt lätt för att komma så därför brukar min kille och jag endast hångla och ta på varandra utanpå kläderna som förspel.. Hans kläder brukar åka av först men mina får sitta på ett tag längre, och sen kommer han in i mig när mina kläder åker av då sex inte får mig att komma lika lätt, men är minst lika skönt!
    Så när han känner att han är påväg att komma så brukar han smeka mig samtidigt som vi har sex om han vill komma samtidigt som mig. Annars drar han sig ur och smeker mig till orgasm och sen fortsätter vi ha sex tills han kommer.

    Att bli slickad utan att komma för fort behöver jag fortfarande öva mig på :P Det är ju så satans skönt och tändande.. Däremot så kan jag säga för min egen del att oavsett om jag kommer fort eller om det tagit en stund så är varje orgasm lika skön. Dock så är det ju roligare för min del om jag hinner njuta lite mer innan höjdpunkten också. Så det där med nåt som bedövar där nere skulle man ju ta och kolla upp.. :P


    Anonym (tungan) skrev 2008-07-16 10:57:00 följande:
    Ja, grejen är att hon vill att jag ska komma när hon väl har kommit. Jag vill helst hålla på lite längre så att jag hinner tända ordentligt. Helst komma på samma gång som henne ibland. Nu har jag istället svårt att komma själv eftersom allt går så fort.
  • Anonym (22)

    Man behöver ju inte fejka bara för att man kommer fort, även om jag håller med om att 30 sekunder låter lite väääääl... Jag kommer fort och då kommer jag på några minuter.  Men då kan jag lätt trissas upp igen och komma fler gånger också.

    Ta upp det med henne

  • Anonym (snabb)

    jag är en tjej som också kommer jäkligt snabbt.
    Men å andra sidan så stör inte det mej, och inte heller den jag har sex med, för jag har lätt för att komma flera gånger, och min energi avtar absolut inte efter första orgasmen

  • Anonym

    jag vet själv att jag inte gillar sex så mkt.. så jag vill att pojkvännen ska komma fort så det "är över"

    det händer ofta att jag "lurar" honom att jag har kommit så att han kan komma snabbt utan att få dåligt samvete..

  • Anonym (SusiQ)

    Hej TS!
    Jag tror absolut inte att hon fejkar! Jag har alltid haft samma problem men efter att varit tsm med min man i 15 år, har vi hittat lite olika sätt!
    Ett som jag älskar är när han slickar mig runt på blygisarna men aldrig vidrör själva knoppen, och aldrig för länge, han smeker mig på samma sätt, bara runt och även på insidan av låren, magen, runt bröstvårtorna mm. Dvs aldrig rätt på de känsligaste ställena. Jag kan komma bara genom att han slickar mig direkt på bröstvårtorna. ibland smeker vi oss själva och bara tittar på varandra, vilket också är ett sätt att dra ut på det, eller att jag rör vid honom men han får inte röra mig, förrän han e "på väg" Sen finns det viss någon kinesisk sex filosofi som just går ut på att ha sex under en längre tid utan att någon kommer, finns tydligen litteratur om det och om det är kaman sutra eller något annat vet jag inte, men kan vara en ide att söka..
    Misströsta inte, ni kommer att hitta bra sätt tror jag, bara ni pratar mycket med varandra.

  • Anonym (xxx)

    Jag tror faktiskt att hon fejkar, det låter som det. Inte så lätt att prata om sånt där men det är det bästa.

  • Anonym (kvinna)

    Anonym (snabb) skrev 2008-07-16 11:20:22 följande:


    jag är en tjej som också kommer jäkligt snabbt.Men å andra sidan så stör inte det mej, och inte heller den jag har sex med, för jag har lätt för att komma flera gånger, och min energi avtar absolut inte efter första orgasmen
    samma här-lucky me
  • Anonym (orgasmen)

    Jag är också en tjej som kommer fort (men det beror på min man som vet precis vad han ska göra ). Ibland försöker jag helt enkelt hålla mig, jag säger till honom att sluta precis när jag känner att det är på väg, och så fortsätter vi så en stund. Sen brukar han även fokusera på andra delar av kroppen, smeka extra länge runt om, och liksom "reta" då jäklar kan man få ordentliga orgasmer efter det

  • Anonym (:-D)

    Jag kommer väldigt lätt men kommer också väldigt ofta Fortsätter gärna så länge mannen orkar

Svar på tråden Min tjej kommer för fort