• Anonym (tungan)

    Min tjej kommer för fort

    Det är skittrist. Min tjej kommer alltid så fort när vi har sex. Det räcker med att jag slickar henne bara pyttelite för att hon ska komma. Hur jag är försöker så blir det detsamma. Hur lätt eller hårt jag än slickar så kommer hon på mindre än 30 sek. Om jag slickar/smeker henne några sekunder åt gången och sedan slutar så kommer hon direkt när jag börjar igen. Själv så vill jag dra ut på det så att hon kommer ORDENTLIGT.

    husmorstips?

  • Svar på tråden Min tjej kommer för fort
  • Anonym (SusiQ)

    Anonym (xxx) skrev 2008-07-16 11:57:11 följande:


    Jag tror faktiskt att hon fejkar, det låter som det. Inte så lätt att prata om sånt där men det är det bästa.
    Konstigt! Jag och många med mig har samma problem, så varför skulle just hon fejka?? Vi e många som har väldigt lätt att prata om "sånt där"?? kanske TS bäst vet om de kan prata om "sånt där" eller om han skulle misstänka att hon fejkar... Talar du av egen efrfarenhet?? Jag har då ALDRIG fejkat en orgasm, och behöver ju itne det, då jag ahr problem åt andra hållet, vilket hon också tydligen har!
  • W W

    Jag är likadan som din tjej, eller iaf nästan. Kommer också väldigt lätt. Jag har inga problem att komma igen och jag är fortfarande kåt och inte nöjd efter en. Men jag kan ibland tycka att det är lite jobbigt att komma så fort ändå. Inga direkta förslag på hur man löser problemet heller, mer än att det fungerar bra för egen del att jag får komma en gång och sen leka med uthålligheten inför nästa, men för den första är jag totalt hopplös tror jag.


    One boyfriend is not enough.
  • Anonym (tungan)

    Egentligen så tror jag nog också att hon fejkar. Jag har slickat många tjejer och har en ganska bra uppfattning om hur det ser ut. På samma gång så kan jag inte förstå varför hon skulle göra det. Det är oftast hon som vill ha sex. Jag måste fråga henne helt enkelt.

  • Anonym

    hon fejkar för att hon tror hon inte kan komma av din beröring, men vill inte göra dig besviken eller ledsen.
    det är ju lixom inte ditt fel. hon tycker säkert att det är rätt ok, det du gör, men det 'funkar' inte för henne, så därför gör hon din plåga kort, och sig själv en björntjänst. och nu när hon väl börjat fejka, så kan hon ju inte bara tvärt sluta komma sådär fort, för då skulle du ju förstå att det bara är fejk...

  • Anonym (sex)

    vilket problem du har. hi hi vi tjejer har den fördelen att det kan komma för oss många många gånger på en omgång. ju mer det håller på ju kåtare blir man så fortsätt du bara. pratar ni inte me varann??

  • Anonym (jag me)

    Nej , jag tycker inte du skall anta att hon fejkar..
    Jag själv har samma problem och det går inte att hindra, hålla igen eller vad ni kallar det.
    Du får väl helt enkelt sluta att slicka om det nu är det som triggar orgasmen. Jag vill själv inte bli slickad bara för det. Med endast samlag så tar det ju åtmistonde 1-2 min innan det går
    Kanske inte ett värdsligt problem men tjejer kan också tappa lusten lite efter att det gått.

    Du kanske skall tala med henne om hur hon ser på saken. Kanske får du satsa på att ge henne en ytterligare orgasm istället för att se hennes orgasm som slutet på sexet..

  • Anonym (tungan)

    Jo vi pratar med varandra men frågan om huruvida hon fejkar känns lite jobbig att ta upp.

  • Lea the first

    Vaddå - är problemet att hon kommer för fort?

    Kan hon fullfölja fler samlag efter att det gått för henne?

  • Anonym

    mengör sånt som hon inte kommer så fort då och håll ut på det. och prata med varann. tycker nog inte du ska ta upp att hon fejkar inte så lyckat hade själv blivit stött om killen hade sagt det.

    Försök att tyda signaler istället om hon e nöjd med ert sex liv. LYCKA TILL o du! njut istället
    Anonym (tungan) skrev 2008-07-16 13:18:29 följande:


    Jo vi pratar med varandra men frågan om huruvida hon fejkar känns lite jobbig att ta upp.
  • Anonym (sex)

    obs killar endel tror att man är kåt för att man e lite fuktig / blöt, ville bara säga det.

Svar på tråden Min tjej kommer för fort