• Sanrah

    Mia-Sanningen om gömda

    Jag hamnade av en slump på Monica Antonsson blogg.Hon ska tydligen ge ut "Mia- sanningen om gömda" den 1 december. Det först nu jag har sett detta, känner mig helt förvirrad. Vad ska man tro?

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-03 21:28
    Liza Marklunds - Gömda

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-11-08 08:47
    Länk till bloggen:

    monicaantonsson.blogspot.com/

  • Svar på tråden Mia-Sanningen om gömda
  • Björnmossa
    Thalis skrev 2008-11-11 00:09:59 följande:
    Inför den nya boken med inläggen som vi skrivit så vill jag klargöra att mitt nick är ett smeknamn för Thaleia, som var en av de tre gracerna i grekiskt mytologi Jag är 31 år, gift och mamma till 2 levande barn och till en liten änglason. Bor i villa i ett fint område i mellansverige och har läst rättsvetenskap med internationell inriktning, i samband med min utbildning så har jag även läst 60 p franska och 60 p företagsekonomi. Betygen från gymnasiet bestod mest av MVG och VG samt G (idrott). Just nu är jag mammaledig men annars jobbar jag på en myndighet. Talar flytande svenska, spanska, franska och italienska och väldigt bra engelska. Ska gå och sova MEN jag återkommer med bankkontonr ! Lycka till med boken!
    De där betygen ska dubbelkollas, återkommer med en roman om det.
  • caropia

    Men WTF här går man och lägger sig tidigt och då skriver ni som tokar era små ondsinta flickor
    Måste bara säja att allt det här är mycket underhållande samtidigt som det är sjukt och otroligt pinsamt, måste läsa lite mer blogg, den blir ju bara mer och mer...intressant

  • Lalalong

    Sista inlägget i bloggen har jag bara en kommentar om

    Må så vara att hon skriver det på skämt... men hur kul är det? Jag har då inte samma humor som henne. Men jag är väl inte bara korkad, ovetande, elak, liten o.s.v. Jag är väl humorbefriad också då antar jag.

    Jag ska försöka sammanfatta hela den här sjuka historien...

    1. MA startar en blogg där hon ska skriva om sin nya bok
    2. En medlem på FL läser av en slump bloggen och finner ämnet intressant. Eftersom hon är medlem på ett aktivt forum där man gärna diskuterar allt mellan himmel och jord vill hon gärna dryfta ideérna med andra på forumet. Hon startar en tråd
    3. Andra medlemmar på FL läser i tråden och finner den också intressant. Man börjar diskutera, kan det vara sant? Spelar det någon roll? Hur vet MA detta? Undra hur Osama vet att? Vad får det för betydelse för andra utsatta? Hur kan LM och Mia har gjort så här? Jag känner mig lurad! o.s.v. o.s.v.
    4. En medlem på FL (oklart för mig dock om hon varit medlem innan detta... eller blev medlem nu när hon läste denna tråden) går in i MAs blogg och berättar om tråden och att det skrivs om hennes blogg där.
    5. MA reagerar genom att kalla medlemmarna i tråden för okunniga och att de diskuterar utan att veta sanningen.
    6. Medlemmarna på FL reagerar med att säga att det är väl självklart att vi diskuterar utan att veta sanningen. Vi vet ju inte sanningen. Vi diskuterar utifrån det vi vet. Medlemmarna tar också illa vid sig av att bli kallade korkade och "spinner" på det rätt mycket. Så mycket att andra i tråden reagerar. Alla inser nog att de är på väg över gränsen och lugnar ner sig.
    7. Diskussionen på FL fortsätter som tidigare, med frågor, provokativa inlägg, spekulationer, precis som i vilken FL tråd som helst. De medlemmar som önskar diskutera med MA gör så i hennes blogg.
    8. MA uppger att hon skulle vilja lägga ut en sak i bloggen, men det gör hon bara att de elaka flickorna på FL skärper sig.
    9. Medlemmarna på FL undrar varför de är så betydelsefulla för MA så att hon låter medlemmarna styra över hennes blogg.
    10. MA säger hon att hon ska utföra 8-10 arsenikmord på medlemmar på FL

    Har jag missat väsentliga bitar?

  • caropia
    Lalalong skrev 2008-11-11 07:20:55 följande:
    Sista inlägget i bloggen har jag bara en kommentar om Må så vara att hon skriver det på skämt... men hur kul är det? Jag har då inte samma humor som henne. Men jag är väl inte bara korkad, ovetande, elak, liten o.s.v. Jag är väl humorbefriad också då antar jag. Jag ska försöka sammanfatta hela den här sjuka historien...1. MA startar en blogg där hon ska skriva om sin nya bok2. En medlem på FL läser av en slump bloggen och finner ämnet intressant. Eftersom hon är medlem på ett aktivt forum där man gärna diskuterar allt mellan himmel och jord vill hon gärna dryfta ideérna med andra på forumet. Hon startar en tråd3. Andra medlemmar på FL läser i tråden och finner den också intressant. Man börjar diskutera, kan det vara sant? Spelar det någon roll? Hur vet MA detta? Undra hur Osama vet att? Vad får det för betydelse för andra utsatta? Hur kan LM och Mia har gjort så här? Jag känner mig lurad! o.s.v. o.s.v. 4. En medlem på FL (oklart för mig dock om hon varit medlem innan detta... eller blev medlem nu när hon läste denna tråden) går in i MAs blogg och berättar om tråden och att det skrivs om hennes blogg där.5. MA reagerar genom att kalla medlemmarna i tråden för okunniga och att de diskuterar utan att veta sanningen. 6. Medlemmarna på FL reagerar med att säga att det är väl självklart att vi diskuterar utan att veta sanningen. Vi vet ju inte sanningen. Vi diskuterar utifrån det vi vet. Medlemmarna tar också illa vid sig av att bli kallade korkade och "spinner" på det rätt mycket. Så mycket att andra i tråden reagerar. Alla inser nog att de är på väg över gränsen och lugnar ner sig. 7. Diskussionen på FL fortsätter som tidigare, med frågor, provokativa inlägg, spekulationer, precis som i vilken FL tråd som helst. De medlemmar som önskar diskutera med MA gör så i hennes blogg. 8. MA uppger att hon skulle vilja lägga ut en sak i bloggen, men det gör hon bara att de elaka flickorna på FL skärper sig. 9. Medlemmarna på FL undrar varför de är så betydelsefulla för MA så att hon låter medlemmarna styra över hennes blogg. 10. MA säger hon att hon ska utföra 8-10 arsenikmord på medlemmar på FLHar jag missat väsentliga bitar?
    Nej jag tror du fick med allt
  • Angelx
    Svar på #1048
    Du har sammanfattat det på ett väldigt bra sätt tycker jag.

    En viktig sak har du missat dock.......vi i tråden kastar inte skit på varandra, väldigt viktigt att få med..
    (det händer inte så ofta på fl)

    Bra jobbat Lalalong
  • Lalalong

    caropia
    Har jag inte missat något... så behöver man inte vara särskilt intelligent för att förstå att det här är helt sjukt. Jag undrar om någon annan tråd på FL tidigare har orsakat så här mycket uppståndelse och hot om mord? Dessutom p.g.a. det som alltså står i min "sammanfattning". Vad är grejen?
    Hur många bloggar och personer diskuteras inte här dagligen? Mig veterligen är det inte en enda som tagit illa vid sig på det här sättet tidigare. Och då har ändå de diskussionerna varit ungefär 100 ggr värre än den här

  • Angelx

    Vad ska vi ondsinta små flickor spekulera om idag???

    Förslag någon?

  • Lalalong

    Angelx
    Hinner tyvärr inte komma med förslag... för jag ska åka och jobba nu. Men jag vill uppmana er, ni elaka små flickor, att diskutera och spekulera riktigt riktigt mycket medan jag är borta. Jag ser framemot att sätta tänderna i tråden sen
    Men var inte mesiga. Visa att ni är de elaka små flickor som ni är. Utan att få varningar förståss...

  • Angelx
    Lalalong skrev 2008-11-11 07:34:57 följande:
    AngelxHinner tyvärr inte komma med förslag... för jag ska åka och jobba nu. Men jag vill uppmana er, ni elaka små flickor, att diskutera och spekulera riktigt riktigt mycket medan jag är borta. Jag ser framemot att sätta tänderna i tråden sen Men var inte mesiga. Visa att ni är de elaka små flickor som ni är. Utan att få varningar förståss...
    Vi lovar

    Ska bara vakna riktigt först.......
Svar på tråden Mia-Sanningen om gömda