Inlägg från: LillanM |Visa alla inlägg
  • LillanM

    Vi som försöker få syskon till våra änglar

    Hej flickor!

    Ja, det var slita har pa traden. Sjalv har jag varit upptagen med att fixa och dona massor i huset och tradgarden - kanns riktigt skont att fa gjort visa saker som man gatt och dragit lange pa. Sen narmar forsta pergo-AL sig och jag oroar mig lite och har fatt hanga lite pa pergopinglor-tradar for att slita mina oroliga fragor lite. Pa mandag dar det av for VUL for att kolla forhoppningsvis fina stora agg och sen ar det humpy-humpy som galler.

    Jaxon: pickande hjarta - stort och bra!!

    Odling: komma bort later mycket bra! Una er!

    Melkers mamma: roligt att din nya kurator var bra!

    Nae, nu ska jag pa en kurs nagra timmar. Kramar!

  • LillanM

    Tummeliten: jag bor i London sa inte lika kallt som hemma i Sverige! Fast dagen efter min tradgardsinsats (som innebar att jag gick loss som en galning pa en gigantisk overvuxen murgrona/klangvaxt med sag, sekator och rent vald - mkt bra terapi) sa kom det 20 cm sno. Sa mycket sno har det inte varit har pa 20 ar sa allting stangde och vi kom inte ens till jobbet for inga bussar eller tag gick. Mkt trevligt med ovantad semester men ett trad i var tradgard rasade av tyngden av snon och drog med sig min alskade kamelia - snyft!! Gubben var ute och forsokte radda den, far se om vi kan staga upp den pa nagot satt. Stor kalabalik i alla fall.

    Ska kolla slemhinnan nogrant, tack for tipset! Ska aven pa progesterone test kring dag 21 (vilket jag tror har med slemhinnan att gora).

  • LillanM

    SofiaL: vad da, skada slemhinnan? Min lakare gav mig provera och pergo pa flacken nar min kropp var sa strulig (har visserligen historik med strulig cykel och latt hormonrubbning men ar jakligt fertil). Varfor vill hon inte gora nagot?? Vi ar ju special cases liksom!

  • LillanM

    kram till Piglet! Om du inte kanner att du kan skriva som du vill ocn fa det stod som vi alla anvander denna traden till sa tycker jag faktiskt att du ska skaffa dig ett nytt nick (du kan ju inboxa oss sa vet vi att det ar du!)

  • LillanM
    Xweroniqa skrev 2009-02-04 09:00:04 följande:
    Johanna om FAMILJEN ANNORLUNDA???: Du är så bitter och avundsjuk så det är sorgligt. Det lyser igenom ALLT du skriver både här och på familjeliv. Dom har nog tid, lust och kärlek till ALLA ska du se. Jag känner många stora familjer och oj vad härliga dom är! Bekymra dig inte så mycket över hur andra har det, jobba mer med dig själv istället. Det är inget annorlunda med att ha förlorat ett barn, tragiskt visst, men inte mer. Life goes on.... gäller bara att du inser det själv. Ditt barn lär inte komma tillbaka för att du hatar alla andra med barn.
    Ge mig 15 minuter med den manniskan i ett last rum.....
  • LillanM
    SofiaL skrev 2009-02-04 11:48:03 följande:
    Ego; kärringen är äntligen här tror jag!! Behövde tydligen bara skriva att jag inte vänta på henne längre så kom hon
    Tjoho!! Det ar saaaa skont att fa kvitto pa att kroppen borjar normaliseras igen.
  • LillanM
    SofiaL skrev 2009-02-04 14:32:44 följande:
    Xweroniqa; Jag ropade nog hej lite tidigt om kärringen, hon verkar ha vänt i dörren, men vi får väl se. Någon som vet om man kan få blödningar vid ÄL??
    Jupp, det kan man och jag gjorde det den cykeln jag plussade med Fredrik (aldrig hant fore eller efter det dock). Det var en kort liten rod blodning Al-dagen och sedan en kort liten brun blodning dagen efter.
  • LillanM

    Sofia: Om det ar en AL-blodning sa har agget redan slappt och det kan vara for sent att fa utslag pa AL-test (det ska man ju fa dagen innan AL). Aldrig fel att testa men humpa pa oavsett for sakerhets skull - och gor det omgaende sa att ev liten agg inte hinner vira bort sig.

  • LillanM

    Naj, naj (*nej pa skanska*) - hoppa i bingen ikvall sa hinner ni! Vi sexade morgonen efter min blodning nar det tog sig med Fredrik.

  • LillanM

    Svacka - makens kusin ringde och berattade att "lillkusinen" fick barn igar, en pojke...


    Gråter 
    Ah, min alskade lille pojk, jag saknar dig sa att hjartat vill spricka! 
  • LillanM

    Ayla: sa glad att du orakde/vagade ett forsok till! Kom igen sma aggen - vax!!!

    Tummeliten och Piglet: jag alskar att ga, det kanns sa terapetiskt pa nagot satt. Den friska luften, blommor och trad (jag gar i en stor park) och som att jag ar pa vag nagonstans. Annu battre blir det nar jag pallar hoppa i joggingskorna, satter pa iPoden och ger mig ut och flasar. Brukar satta Rihannas Distrubia (blir sa harligt forbannad pa livet med den laten) pa repeat och springa tills jag blir hogrod i ansiktet. Dumma sno forsvinn, jag vill bli arg!!


    Ojoj, vagar jag lasa pa Birros blogg? Vill inte borja lipa (igen) pa jobbet. Tom maken har erkant att fast Birro ar en idiot nar det kommer till fotboll () sa skriver han oerhort traffande om att forlora sitt barn.

    Ego: AL tider narmar sig forhoppningsvis med forsta pergo-kuren. Hoppas dock att det drojer nagon dag for maken ar bortrest till pa sondag. Mos i morse for sakerhetsskull och fick papekat att jag inte "gjorde sadar i luften med rumpan". Sa gubben rostar helt tydligt pa att ligga still ett tag med rumpan upp Flört

Svar på tråden Vi som försöker få syskon till våra änglar