Inlägg från: LillanM |Visa alla inlägg
  • LillanM

    Vi som försöker få syskon till våra änglar

    Tittar bara forbi i den nya traden och sager hej! Maste packa for var spa och myshelg - tjoho!

  • LillanM

    Nu ska jag forsoka komma ihag allting att kommentera:

    Ginkgo: Grattis!!!!! Vad glad jag blir for din skull! Ivag till vantar-traden med dig men titta garna till oss.

    Odling: din man later som min man, han var tillbaka pa jobbet 4 dagar efter Fredriks foddes (innan dess var han sjukskriven i 1.5 vecka). Jag var ocksa valdigt orolig i borjan men han sager att han behovde det och nu 6 veckor efter att vi forlorade Fredrik sa kan jag konstatera att han verkade ha ratt. Se till att din man pratar om vad som hant och inte stanger det inne sa tror jag det kommer ordna sig bara ni ar oppna med hur ni mar.

    Harling: valkommen. Kan du ha haft en kort blodning i samband med AL? Jag har haft det en gang.

    Anglamamma: vad skont att den nya lakaren tog och skrev ut de dar pillerna!!

    Vem var det som hade svarmors problem? Jaxxon? Det var valdigt trista kommentarer den tanten hade havt ur sig i alla fall!

    Ego: vi hade en jatteskon spa-helg. Vi bodde pa ett jattefint manor house (www.chewtonglen.com om ni ar nyfikna) och blev uppgraderade till en suite som var oerhort fin! Den hade tva badrum (med inbyggd TV over jacuzzi och en dusch som man kunde vara tva i), stor privat terass och B&O musiksystem etc etc!! Vi at frukost pa sangen, fick behandlingar i spat, at 4-ratters middag och tog en promenad vid havet - sa nu ar vi som nya manniskor! Och det blev saklart lite invigningsmys.... Jag kan tom kanske ha haft AL for jag hade molvark i hoger sida och lite tradiga flytningar men jag hade ju inga AL-tester dar ute pa landsbygden sa vi far val se vad som hander.

    Igar och idag var jag tillbaka pa jobbet for forsta gangen for en kurs. Det var hemskt iborjan men nar jag val kom dit gick det ok och jag traffade tre av mina chefer som alla var jattegulliga och sympatiska (en av dem berattade att hon hade haft ett par sena missfall sa hon har extra sympati aven om min situation ar annorlunda). De tyckte det var jattebra att jag var dar lite och vande mig och sa att jag far ta precis hur lange jag vill (med 100% lon!!!!). Inser att jag har det valdigt bra som slipper kampa mot svenska FK som flera har.

  • LillanM

    Grattis pa Nilvas 1 ars dag!!

    Pepparmint: sa glad for din skull gumman! Nu ska Johanna bli storasyster!

    SofiaL: varmt valkommen! jag hoppas du kommer kanna lika mycket stod av denna trad som jag gor. Sjalva bestamde vi oss pa vagen hem fran forlossningen med Fredrik att vi skulle forsoka igen sa snabbt det bara gick och nu 6 veckor senare ar vi forsiktigt igang.

    Alskade Neo: oohh, ar det dags att halla tummarna lite extra for ett plus?

    Pajasmamma: usch, det dar ar verkligen ett sa hemskt fall. Och det skedde i en kommun dar det var ett mkt uppmarksammat liknande fall for nagra ar sedan som gjorde att massor atgarder och speciella organisationer tillsattes och anda sa kan detta fa handa.

    Ego: idag ska jag ligga pa soffan nastan hela dagen. ta igen mig och surfa massor. Maste lasa pa lite om Alzeimers/senilitet, vi ar tyvarr lite orolig for svarmor vars minne verkar ha blivit valdigt daligt sedan hon gick i pension.

  • LillanM

    Bambi7: forlat felstavningen - Nilwa ska det ju vara *skams*

  • LillanM

    Usch, vad dum jag ar, "rakade" surfa lite pa vanliga gravid-forumet. Det kanns sa tungt nar andras graviditeter bara gar vidare i ett rosa moln av lycka och slutar med en liten sot baby. Nae, nu satter jag inte min cyber-fot utanfor Anglarum fler ganger. Nu far ni skriva som sjutton och underhalla mig!

    En av mina vanner har "bokat in" att hon ska ringa mig idag och fraga nagonting. Grubblar ihjal mig pa vad det kan vara. Strul med pojkvannen (som ar lite knepig), byta jobb, flytta hem till Spanien (neeeej)? Hon har varit ett sa stort stod for mig att nu maste jag ladda och komma med varldens basta rad vad det an ar.

  • LillanM

    Anlamamma: det later som att det ar dags for dig att verkligen ta hand om dig sjalv! Ta all tid du behover och var ledsen men sen kanske du ska gora lite saker du tycker om, en shoppingtur, bastubad, tjejmiddag etc? Sa du har nagot att se fram emot? Jag visste inte att det har gatt 1 ar for er, maste nog avsatta lite extra tum-hallning for dig... Forstar precis sprutgrejen, hatar dem ocksa!

  • LillanM

    Busan77 och Alskade Neo: jattestort grattis! Nu kommer lyckan att bli er!

    Ego: mkt dalig dag idag, allt kandes nattsvart imorse (nej, inte for alla plus, vi har ju precis kunnat borja forsoka. Tror jag sprungit runt for mycket i helgen och mandag-tisdag och trottat ut mig sjalv, da tar sorgen over). Kande att jag maste gora nagonting at detta for att jag inte ska fastna pa ett och samma stalle i min sorg sa jag tog tag i att hitta en kurator. Har precis pratat i telefon i en timme med en kurator som var jattebra, hon lyckades verkligen hitta manga olika lager i sorgen. Nu ar jag helt slut!

  • LillanM

    Vimsan74 och tan73: lat oss snyfta ikapp idag!

    Busan77: hoppas att den nya kuratorn funkar battre! Jag ar ganska nervos for att det inte ska stamma med kuratorn jag far (far hjalp via foretagslakarens kurator att hitta nagon som finns nara dar jag bor och ar lamplig), det kan bli krangligt att byta och det ar sa hemskt nar man inte kanner sig forstod. Jag tycker det later som en jattebra ide att ta kuratorhjalp nu med plusset och allt, allt for att inte tillbringa 9 manader stel av skrack.

  • LillanM

    Skulle egentligen inte skriva utan ga och lagga mig men:

    Zekelina: inget schampoo????? Hur overlever man det? Hur blir haret da? Ar det inte bara fel schampo du anvander? Jag blir helt fascinerad.

    Ego: lyckades antligen sammanstrala med min kompis som ville prata och det visade sig att hon gjort slut med sin pojkvan igar kvall. Inte latt beslut nar man ar 34 ar och varit tillsammans i nastan 4 ar och alla trodde att de skulle gifta sig snart men han ar lite kneplig och de har tappat karleken i sitt forhallande. Stackarn var valdigt ledsen, ville bara krama och ta hand om henne. Onskar sa att hon kunde bo over har hos oss nagra dagar men gubbens fotbollskompisar kom idag och ska bo over helgen och jag ska fly hem till Stockholm imorgon.

  • LillanM

    Hej flickor - har nu antligen fatt bort min pappa fran datorn (ar hemma hos mor och far over helgen) en liten stund och har skummat igenom allting ni skrivit men hinner inte kommentera. Ville bara anfortro er en liten sak, jag har fatt den varsta molvarken (ca 3 veckor efter skrapningen och 7 veckor efter forlossningen), vilket var den enda symptom jag hade nar jag plussade med Fredrik. Inte sjutton kan jag...? Vi har ju bara myst en gang efter vi fick klartecken och jag ar inte ens saker pa att jag hade AL da. Hmmmmm. Har laaang lutealfas sa det blir minst en vecka till av att tanka pa nagonting annat, jag inbillar mig sakert bara anda!

    Grattis till pajasmamman pa fodelsedagen!

Svar på tråden Vi som försöker få syskon till våra änglar