Inlägg från: LillanM |Visa alla inlägg
  • LillanM

    Vi som försöker få syskon till våra änglar

    Anlamamma: jag ar sa hemskt ledsen! Tanker pa dig.

  • LillanM

    Pajasmamma: jag ligger ocksa raklang i soffan iford morgonrock. Funderade ett tag pa en springtur men det blir nog snarare en svang till affarerna om jag nagonsin kommer upp. Jag maste kopa en ny skiddress infor skidresan over jul for min gamla blev stulen. Vem fan vill ha den? Om ni ser nagon aka runt i en skidbacke i en ill-gul skidresa fran tidigt 90-tal sa hojta.

    Odling: ah, "det ar inte en tragisk film utan mitt liv"- stadiet. Jupp, been there. Det hjalper lite nar man borjar aterga till sitt "gamla" liv lite med jobb etc tyckte jag.

    RingRing och Anglamamma: har nu last pa lite om pergo och forstar att risken/chansen for tvillingar ar 10%... gulp! Men, men, men det ar ju mycket! Och tvillinggraviditeter ar ju mer riskabla (underbart, mer att oroa sig for). Och vi har lite tvillingar pa min mammas sidea. Herrejosses. Gubben skulle fa slaganfall. Och vi som har ett litet hus, om nu mot formodan allt skulle ga bra. Men det vore ju liksom en bonus, livet som ger tillbaka en extra....

  • LillanM

    Fjärilsmamma skrev 2008-12-11 17:27:44 följande:


    Och Lillan M, med ditt tips fick jag ÄL-testet att funka idag...
    *stracker pa mig stolt*
  • LillanM

    Anneli: lurigt det dar nar gubben inte ar pa humor. Min blir sa oerhort osugen pa mys nar han ar ledsen, maste nog planera in en kul vecka nar det ar AL pa gang sa han blir munter och kat.

    Anlamamma: snalla bli kvar har hos oss! Ingen av oss vet ju hur lang tid det kan ta, du kan ju sitta dar med en liten rodharig (alla danskar ar rodhariga enligt min stockholmske make) unge innan vi gor...

    Anniloo: haller tummarna for bade jobbet och plus!

    Fjarilsmamma: attans! Men man kan ju bita ihop en hel del for ett litet plus, kanske kan du dampa det varsta med yoghurt?

    Anglamamma 82: sno, oooo sa fint! Har i London ar det bara regn och rusk och jag ser sa fram emot att komma hem till Sverige for lite riktigt julkansla! Trevligt med nagra som ar finkansliga, en del verkar ju inte forsta nagonting alls.

    Odling: vet att det ar svart att ta tag i att ga till en kurator/psykolog (jag forsokte lyfta luren i 2 veckor) men nar man val gjort det kanns det mycket battre och bit for bit sa har hon hjalpt mig att ga vidare i min sorg (just nu ar jag i ilska-fasen -ggggrrrrr!). Min kloka kurator sager att hopplosheten med att forlora nagon ar att oavsett hur "duktig" man ar och bearbetar det som hant till man blir bla i ansiktet sa finns det inget slut eller mal. Hurra for mens, nu vet du att allting ar igang igen!

    SofiaL: varldens storsta kram! Jag vet att vi alla varit i helvetet och vant och att vi inte jamfor men haret staller sig upp pa huvudet nar jag tanker pa vad som hande er.

    Jargoon: kram! BF maste vara sa tufft

  • LillanM

    Fjarilsmamma: insemination - fniss! Det var nog nytt for traden! Har aven hort tips om utspadd Tea Tree Oil for svamp men naturell yoghurt kanns mer naturligt tycker jag. Man far smyga lite med yoghurtburken pa vag till badrummet bara, kan far lite konstiga blickar annars.

    Anneli: kramar om!

    Ego: min make fick en riktig guldstjarna igar! Paminde honom lite forsiktigt om risken/chansen for tvillingar nu nar jag ska borja med Pergo eftersom jag minns att han verkat lite osugen/radd for det men han sa "De ar varmt valkomna, sjalvklart, de ar ju mina barn!". Sa gulligt, sp att han ser barn som en sadan realitet efter Fredrik.

  • LillanM

    Mer ego: blir sa besviken pa vissa vanner. Min aldsta "basta" kompis har hort av sig en (jag betonar en!) gang sedan vi forlorade Fredrik i september och nu fick jag ett mail av en nara van som bara pratade om sig sjalv (jobb, jul etc etc - bryr mig inte ett skit just nu) och hon fragade bara om jag borjat jobba och skrev att "jag forstar att det ar jobbigt". Ohhh? Nae, det gor du helt tydligt inte. Och sedan hade hon mage och fraga om jag har vagarna forbi en affar har i London och kan kopa en julklapp till hennes man och skicka till Kopenhamn. Som att jag skulle anvanda den lilla energi jag har pa att aka over halva stan nar jag inte ens orkar handla julklapp till min egen man? Javla frackt helt enkelt!! Tanker helt enkelt inte svara pa mailet. Och de ar absolut inte valkomna hit i januari som de pratat lost om, inte intresserad av att traffa nagon som inte funnits dar for oss och bara pratat om sitt "perfekta" liv. F**k off!

  • LillanM

    Anlamamma: tack gumman!

    SofiaL: nae, nu ar jag arg a dina vagnar! ocksa! ARRRGGG! GRRRRR

    Anneli: ja men, da var det bestamt! Tvillingar tack! Jag tar garna en av varje, vad bestaller du? Da ska jag banne mig ga runt med en jatte-tvillingvagn och glo malligt pa alla andra som bara har en ynklig babis. Nu ar jag pa vag in i gastrummet for att halla hur tva spjalsangar skulle fa plats...

    Grattis till alla anglar som har manadsdag idag!

  • LillanM

    SofiaL skrev 2008-12-12 23:09:28 följande:
    [citat]
    Lillan M; Inte meningen att göra dig ännu mer upprörd hehe Men det finns verkligen idioter!

    Ingen fara, ar i ILSKA-fasen just nu och min kurator tycker det ar halsosamt for det ger energi! Sa lite mer grrrr nu nar du berattade detaljerna om hennes beteende.

    Anglamamma 82: jag haller med, det har visat sig finnas en del oanade parlor i bekantskapskretsen. Jag har bla haft en 1-timmes telefondiskussion om sorg med en av min mans kompisar som normalt ar en butter dalmas men som visste precis hur han skulle bemota mig 1 vecka efter vi forlorat Fredrik. Jag har ocksa nagra underbara kompisar pa jobbet som verkligen stallt ut, sp en som har hort av sig varje, varje dag sedan september sa gissa vem som star overst pa listan over gudmor till lillsyskonet nar den kommer?

    Visst fanken, det ar Lucia imorgon!

    Nae, nu ska jag ocksa ga och lagga mig (ligger ju en timme efter er darhemma).

  • LillanM

    Grattis Liam och alla andra sota anglabarn!

    Odling: kor forsiktigt!

    Ego: min make kom hem kl 3 inatt efter en krogrunda med en kompis och holl pa att skramma ihjal mig nar han snubblade over nagra lador i sovrummet. Som kompensation fick jag mys!! Riktigt spontant och trevligt.

    Idag hade vi tummat pa att vi skulle ut och flasa i parken tillsammans men maken sover fortfarande (lite bakis) och det osregnar sa vi slipper nog...

Svar på tråden Vi som försöker få syskon till våra änglar