• Sigrid

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Jag är fortfarande sjuk, så det blir ingen träning för mig den kommande veckan. Min man är också dålig, så jag tror sonen tycker vi är dötrista just nu som inte orkar eller vill någonting.

    mickans:
    ostkrokar skulle jag dö för (kanske inte just nu när jag är förkyld och helt tappat smak och lukt, men i vanliga fall. Det är det jag är mest svag för. Fast vad fasen, tyvärr skulle jag nog käka en hel del även nu, fast jag inte känner smaken bara för att jag vet att de är goda.)... så bjud inte mig på ostkrokar är du snäll.

  • Sigrid

    Oj, kan du praktisera fast du har feber? Du borde väl ligga hemma i sängen och krya på dig! (mamman i mig kom fram, förlåt... du gör självklart som du vill.)


    Maddisen80 skrev 2009-02-01 20:14:23 följande:
    Sigrid är du med fortfarande sjuk ,de är jag med ,så jag ska inte heller träna denna vecka för jag är inte feberfri ännu ,men ska praktisera imorgon men ska ta med mig panodil .
  • Sigrid

    Maddisen: Fy vad jobbigt. Kanske kan du gå ifrån lite tidigare imorgon och få "jobba igen" när du är feberfri?

    Själv är jag förkyld. Febern har släppt, men allt jag gör är jättejobbigt, är trött i hela kroppen och hostar massor.

    Krya på dig. Hoppas att du mår mycket bättre imorgon, för det är hemskt att behöva göra saker när man har feber. Men som sagt... proppa i dig febernedsättande det är nog enda sättet att klara det.

  • Sigrid

    Den här veckans viktnedgång beror nog enbart på förkylningen. Jag är 174 cm. Jag vill inte gå ner mer i vikt nu, känner att en bra vikt är ca 60 kg (vill däremot snygga till kroppen lite med träning för att få lite muskler). Men det är svårt att veta hur man hittar en bra balans så att man varken går upp i vikt eller ner i vikt.


    mickans skrev 2009-02-02 12:21:07 följande:
    Du Sigrid, jag var in å kikade i vikttråden....å du går ner ännu mer. Tusan vad duktig du är! Får jag fråga hur lång du är? Så jag vet om jag ska börja banna dej ( för att du går ner för myket ) eller inte... . Nej då, det är för min egen skull...så jag vet hur myket jag ska kämpa. Tycker du är Kanon duktig Ja, du ostrokar å Ben å Jerry galss...det är det godaste jag vet...hi hi
  • Sigrid

    Om det vore så väl.


    mickans skrev 2009-02-02 15:25:58 följande:
    Skämt å sido vilken läckerfralla du må vara .
    [/citat]
  • Sigrid

    Skönt att det gick bra på praktiken. Jag tycker så synd om dig som har ont och att ingen vet vad det är.


    Maddisen80 skrev 2009-02-02 19:06:30 följande:
    sigrid hejsan jo men jag var 4 timmar de gick bra men har ont som fan i magen ,men kanske bli bättre om jag gå ner i vikt ?`jag har lika ont när jag praktisera och gå hemma.
  • Sigrid

    Grattis!


    morrontrött skrev 2009-02-03 10:41:07 följande:
    minus på vågen den här veckan. det känns bra.nu är vi friska igen från förkylningen. det känns så orättvist att min sambo klarar sig från det nästan varje gång, men jag åker på samma förkylningar som barnen, ALLTID.grattis till er som fått minus på vågen!stackars maddisen som får gå o praktisera med feber. usch. hoppas du kryar på dig.
  • Sigrid

    Usch.
    Jag hoppas verkligen att det går över snart.


    Maddisen80 skrev 2009-02-03 12:21:54 följande:
    mickans s idag blir de akutbesök på sjukhuset hade 39,5 i feber i natt ,hur är de med dig ? moronttrött jag ha slutat praktiken nu eftersom de gå inte att jobba med smärta och feber, grattis till din viktminskning.
Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra