• Sigrid

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Grattis! Du är värd en ny kjol.


    mickans skrev 2009-01-23 11:50:36 följande:
    I dag är jag på bättre humör, vägde mej imorse och då var det -0,8, och det är jag nöjd med . Tykte verkligen 0,3 var för lite med tanké på hur jag kämpat. Men med 0,8 är jag nöjd det tycker jag att jag värd . Köpte mej en super fin kjol i går me
  • Sigrid

    Fortsätt kämpa.
    Jag tycker du ska lämna bebisen hemma med pappa. Det hade jag valt i alla fall.


    morrontrött skrev 2009-01-23 13:45:38 följande:
    usch usch. inget minus här inte. och tråkigt väder är det. usch usch. men ikväll ska jag i alla fall ha roligt, det blir tjejkväll med mina gamla stallkompisar. det ser jag fram emot. jag har inte bestämt om min bebis ska få följa med eller vara hemma med pappa och storasyster. nu lutar det åt att hon får stanna hemma. det kan va skönt o få göra något på egen hand.
  • Sigrid

    Visst är det skönt att få vara med bara vuxna ibland.
    Vad duktig du är som kommer ut på promenad, jag hoppas komma igång med det när det blir lite ljusare på kvällarna och lite varmare.


    morrontrött skrev 2009-01-24 20:39:40 följande:
    ja, jag åkte ensam sen. det var grymt skönt att få åka iväg lite själv. det var jättetrevligt att komma ut och umgås med BARA vuxna idag har jag varit ute en timme på min vanliga promenadrunda. det regnade och var svinigt kallt.
  • Sigrid

    Hej Maddisen!
    Det låter inte bra att du varit på sjukhus en hel vecka. Hoppas att du mår bra nu.
    Jag skulle ha svårt att klara mig utan smörgåsar, det är ju så gott. Men jag har minskat på det sen jag började försöka gå ner i vikt. Hoppas att vågen visar minus för dig imorgon.


    Maddisen80 skrev 2009-01-25 10:43:39 följande:
    hejsan jag har nog gått ner i vikt ,ska väga mig imorgon ,för jag har ätit 3 mackor på en hel vecka sen 2 näringsdrycker har varit på sjukhuset sen förra lördageen kom hem igår
  • Sigrid

    Maddisen, usch vad jobbigt. Det är tragiskt att det ska hänga på om det finns plats eller inte för att få vara på sjukhuset.

  • Sigrid

    +0,6 kg

    Men jag håller mig under målvikten i alla fall men ynka 0,1 kg.

    Jag tyckte att jag varit duktig den här veckan, men det tyckte tydligen inte vågen.

  • Sigrid

    Det blev ingen styrketräning idag, jag har ont i halsen. Så antagligen blir det ingen träning på onsdag heller

  • Sigrid

    Hjälp, idag har jag verkligen varit trött och seg hela dagen. Det har resulterat i att jag varit sugen på söta saker hela dagen. När jag kom hem tuggade jag ur ett tuggummipaket bara för att det är lite sött precis när man tar ett nytt tuggummi... jag som aldrig använder tuggummi annars. Sen när det var slut så blev det riskakor, sen sonens majskrokar och tillsist hamnade jag i flingpaketet. Det hade ju varit bättre att ta en smörgås direkt från början eller en frukt. Åh, jag hoppas att det går över. Har nyss ätit middag, men suget sitter fortfarande i.

  • Sigrid

    Är alla sjuka nu, eller?

    Själv är jag hemma från jobbet och har nästan 40 graders feber. Jag har masat mig upp ett litet tag för jag får så ont i kroppen av att ligga hela tiden. Men jag återvänder nog snart till den varma sjöna sängen. Idag orkar jag inte tänka på mat alls. Jag har lyckats få i mig en kopp te på dagen, men hoppas kunna äta lite middag ikväll när mannen och sonen kommit hem.

    Krya på er alla!

Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra