• Sigrid

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Idag blev det frukost framför TV:n med luciafirande. Det var mysigt. Nu är det kakbak som gäller, men jag "ska inte" smaka något innan julafton, jag lovar (nästan).

  • Sigrid

    Jag tror faktiskt att jag kan komma iväg och testa styrketräning imorgon. Fick ju en genomgång för tre-fyra veckor sen, men sen dess har jag haft ont i halsen och varit förkyld så jag har inte kunnat testa själv. Men nu äntligen ! Hoppas bara jag kommer ihåg hur jag ska göra. Det blir morgonträning för mig, så det blir tidigt, tidigt imorgon, hoppas verkligen att jag orkar gå upp.

  • Sigrid

    Igår bakades det småkakor till jul och jag var så duktig och smakade varken deg eller färdiga kakor Nu står de i frysen och väntar på julafton.

    Idag ska jag baka Engelsk fruktkaka, den ska också in i frysen och sparas till jul. Så idag tror jag inte att risken för provsmakning är så stor.

    Igår var vi bortbjudna och det bjöds på mörk choklad efter maten, men jag var stark och tackade nej. Vi känner dem väl så jag vet att de inte tog illa upp, tror faktiskt att de var glada för då fick de mer själva

  • Sigrid

    Välkommen! Kul att fler hittar hit.


    Soulie skrev 2008-12-14 11:53:47 följande:
    är gärna med på detta (:
  • Sigrid

    Ja, det är klart jag ska klara att gå upp. Men jag måste nog åka hemifrån strax efter 6 för att hinna träna och hinna till jobbet till kl 8.


    Maddisen80 skrev 2008-12-14 14:28:39 följande:
    Svar på #25sigrid klart du orka gå upp ,jag ska iväg och träna 8.00 -9.00 sen ska jag hem och försöka göra kokosbollar
  • Sigrid

    Idag styrketränade jag för första gången. Det var lite nervöst, för jag visste inte om jag skulle komma ihåg hur jag skulle göra. Men det gick bra och det var kul. Nästa gång har jag nog bättre koll på läget.

  • Sigrid

    Är wii fit kul?
    Vi har dansmattor och de är kul. Tyvärr har jag inte använt dem så jättemycket, men det är bra träning när man väl kommer sig för att göra det.


    Maddisen80 skrev 2008-12-15 16:41:46 följande:
    Svar på #32Sigrid eftersom jag hade feber imorse ,så tränade jag lite wii fit idag ,låste upp step plus, fan vad jobbigt de var. Roligt att du styrketräna för första gången .vad bra att du tyckte att det var roligt.
  • Sigrid

    morgontrött:
    Grattis till viktminskningen

    Jag trodde inte heller att styrketräning var något till mig. Det roligaste jag vet är någon form av step, men jag tror att kombinationen kondition och styrketräning kan vara bra.

    Jag hade också svårt att se hur jag skulle få tiden att räcka. Men jag la om mina arbetstider så att jag jobbar heldag den dagen jag ska träna och då hämtar min man. Styrketräningen blir direkt när gymmet öppnar, kl 6.30, för att hinna innan jobbet och då lämnar min man på dagis den dagen.

  • Sigrid

    Aj, aj, aj... vilken smärta. Jag har rejäl träningsvärk idag efter gårdagens styrketräning. Hoppas bara att det inte blir värre.

Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra