• Sigrid

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Ja, nog blir man glad av att röra på sig allt och mycket piggare.

    Jag hoppas att gymmet jag tränar på har ett bra vårschema som passar mig, hoppas att de har samma pass på onsdagarna som i höstas.


    Maddisen80 skrev 2009-01-05 16:42:05 följande:
    Sigrid . jo man blir mycket gladare av att träna och man behöver inte äta antidepressiva
  • Sigrid

    Jag är faktiskt ledig en hel vecka till från jobbet. Min man börjar jobba på onsdag, så slutet av veckan blir det bara jag och sonen ensamma. Vi har inget inbokat, men lite pyssel blir det säkert.

    Själv då, något planerat?


    Maddisen80 skrev 2009-01-05 16:46:31 följande:
    sigrid händer annars i veckan dåå ?
  • Sigrid

    maddisen, vad bra att du kommit igång med arbetsträning. Det blir lite mer skillnad på dagarna när man jobbar och man kan uppskatta ledigheten på ett annat sätt.

  • Sigrid

    Det låter bra med lättlagad mat och att man får äta sig riktigt mätt.


    mickans skrev 2009-01-05 18:35:05 följande:
    Heeej Igen Å god forsättning till er Alla Ja, det är en diet som Fredik Pauelin med två till har knåpat ihop. Den är på 8 veckor och då är det färdiga frukostar, mellisar, middagar man kan välja på som ska bli ca 1.600 kal om dagen, men jämn fördelining på proteiner, fett och kholhydrater . Jag har alltid tykt han varit vettig i sina kostråd så jag tror på detta, och det var Myket mat jag gillade och Alla rätterna är såååå lättlagade, så det fins inget att skylla på längre .
  • Sigrid

    Bra. Kul att det inte blev plus.


    morrontrött skrev 2009-01-06 14:24:32 följande:
    +-0 men nu är det på`t igen!
  • Sigrid

    Vad duktig du är.
    God fortsättning på dig också!


    norpan74 skrev 2009-01-06 23:23:20 följande:
    Jösses vad ni skriver..... Har lyckats hålla mig i jul och nyår. Gick upp 0.2 över jul och ner 0.4 över nyår så jag är nöjd. Så lite som jag väger nu har jag inte vägt på 4-5 år. Så skönt. Bara 12 kg kvar Har tagit 7,5 totalt hittills. Ska skriva in mig i vikt och måttråden nån dag också. God fortsättning
  • Sigrid

    Trist att träningen inte blev av.
    Jag hade hoppats på Powerstep idag men jag känner mig för förkyld.


    mickans skrev 2009-01-07 14:53:28 följande:
    De ringde precis från gymet och sa att Bodybalans passet i dag blir instält, intruktören har magsjuka. Å det är -17 grader här så en promenda känns inte lokande det heller...hmmmm. Men har ett spinning pass i morgon så det käns lungt iaf. Var jue på pumpcykel i går och trodde jag skulle dööööö på spinningen. Guuuuud, så jobbigt det var....man har legat av sig vill säga....he he
  • Sigrid

    Min man har börjat jobba så det är bara jag och sonen hemma på dagarna den här veckan. Jag märker att det är svårare att hålla sig borta från att stoppa saker i munnen när jag är ensam hemma.

  • Sigrid

    Superbra. Grattis!


    viti skrev 2009-01-09 08:48:14 följande:
    Vågen visade -0,2. Det känns superbra att jag inte gått upp en massa under julen!!
  • Sigrid

    Idag går mitt gymkort ut. Så nästa vecka måste jag lägga ut en massa penga på ett årskort. Som tur är får jag tillbaka lite av jobbet, men långt ifrån allt. Men det är väl en bra investering att satsa på sig själv. Nu har jag kommit igång med träningen, då ska jag fortsätta också.

Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra