Inlägg från: Kyssen |Visa alla inlägg
  • Kyssen

    Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)

    En fråga, hur lång brukar ni göra en tunika i strl 104? Från halslinning på framstycket och ner till fåll, på ett ungefär??

  • Kyssen
    Dora skrev 2008-12-25 13:50:40 följande:
    God fortsättning!Fick ni några roliga klappar?Jag fick en rullkniv och en skärmatta av min sambo.
    Sambon och jag ger endast en julklapp var till varandra, och jag fick en mortel. Något jag pratat om länge, men aldrig kommit ihåg att önska mig när det väl varit dags för julafton/födelsedag så jag blev jätteglad! Lite tantvarning när man blir glad över julklappar i den changern =)..
  • Kyssen

    någon som vet hur brett landskaps vaxduken från Jofotex är?? Tänkte jag skulle räkna ut kvm priset, men har redan klippt i det så mkt att jag inte vet vad ursprungsbredden är.

  • Kyssen

    Kom på att jag har en fråga till.. Någon som vet vart man kan få tag på kardborreband i fler roliga färger än svart, vitt och rött (som jag hittat hos Stoff & Stil). Gör ju en del haklappar och tycker det blir finast om man kan matcha kardborrebandet med kantbandet.

  • Kyssen
    Pillan: Jo, men just de färgerna passade inte riktigt - de var ju mer åt neonhållet. Var ute efter tex orange, brun, kornblå och grön kanske...
  • Kyssen
    fru fogeby skrev 2008-12-26 21:51:04 följande:
    jag vet att hon som äger www.tygoquilt.se har flera färger i kardborre men inte hunnit lagt ut på sidan då den är under uppbyggnad.. men maila henne och kolla vetja
    Å man tackar - har kontaktat henne nu! Hoppas att hon har!
  • Kyssen
    kottkarlsson skrev 2008-12-27 00:14:07 följande:
    Nån som vet A&H Anderssons öppettider i Ulricehamn? Står inget på hemsidan.
    När jag var där i somras hade de öppet vissa dagar i veckan (vilket jag inte hade koll på), men jag ringde på och då öppnade hon butiken en liten stund så att jag fick handla ändå. Det kallar jag service!! Men annars tror jag att AMDA har koll, hon bor ju i krokarna.
  • Kyssen

    En liten fråga, en kompis har problem med sin symaskin, undertråden blir som ett litet trassel när hon syr - men bara ibland?? Har tipsat om att kolla trådspänning på både över och undertråd samt rensa "under" där nålen går ner. Några fler tips?

  • Kyssen
    Elyelle skrev 2008-12-28 01:38:32 följande:
     Galler att ocksa kolla sa maskinen ar tradd ratt - pa vissa maskiner kan det andras utan att man marker det. Och se till att nalen ar i perfekt skick.  Marker hon att det hander mer med nagon viss sorts tyg eller visst stalle (t.ex. som nar hon syr over en som)?
    Tack - ska be henne kolla det oxå.
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)