• okt76

    Julstök och våryra i tisdagsgänget!

    På begäran! Ny tråd startad!

  • Svar på tråden Julstök och våryra i tisdagsgänget!
  • Perkan

    Bläk, såg någon nyheterna igår om Burger King på Odenplan??? Råttor!!! A lot
    Åhh jag som älskar Burger King, och om vi går till någon sådan restaurant så blir det alltid vid Odenplan men nu är det BIG NO NO!!! Fy fasen....

    Det hade varit två byggarbetare som trodde det var öppet och gick in för dörrarna var inte låsta, men det var inte öppet, och då hade de upptäckt "besökarna" och videofilmat dom med mobilkameran över disken in mot köket och de hade sett ca 8 råttor springa fram å tillbaka och ha världens fest där inne!!!!!!!

    Usch jag ryser i hela kroppen!!! Råttor är verkligen det värsta jag vet!!!

    Vart tog vårkänslorna vägen som infann sig lite igår?

  • uno

    En klasskompis man sålde hygienartiklar, papper mm till bl a BK och efter att ha lyssnat på hans beskrivningar slutade jag äta där också.. Råttor, kackerlackor och annat kryp är verkligen blähä.


    Andra varvet med urinvägsinfektion för M så det blev till att jobba hemma och så missade jag Cisions event i em. Hemskt tråkigt...


     

  • Malin med Tim

    Alltså seriöst... jag ringde sjukvårdsupplysningen BARN nu på eftermiddagen men hon kunde inte rådgiva mig för hon hörde Måns i bakgrunden... hon menade att han skrek rakt in i luren... Nä sa jag jag hör dig, då svarade hon men jag kan inte ge dig bra rådgivning om du har barn som skriker i luren... Nä han skriker inte i luren han är rätt så lugn. Men kan du inte ringa upp senare eller gå ifrån honom så att jag kan göra en bra rådgivning. JO VÄNTA SÅ ska jag LÅSA in han i garderoben och tjepa munnen! Jag sa att jag hellre ringde någon annan som orkade lyssna på mig. Det värsta var att han bara lät till lite han gallskrek inte och jag hörde allt hon sa. Jag hade förstått om han skrek hela samtalet och att jag inte hörde något, hon hade dessutom hört hela min berättelse innan han pep till.

    Låter inte allt barn när man tar upp en telefon? Inte lämnar man en vilding som hela tiden behöver uppsyn i ett rum för att ringa ett samtal?

    Tur att man går på diet och därför inte besökt BK på länge!


  • 050930

    Blä, jag åt på BK Odenplan i fredags! Brukar nästan aldrig äta där (gillar McD bättre, vilket väl är samma sak iofs...) men nu hade jag ont om tid, var precis i närheten och var hungrig. Äckligt!

    Malin: vilken sjukrådgivningstanta!

  • uno

    Du kan ju knappast ha varit den första som ringt till dem med ett sjukt barn som låter och då menar jag verkligen låter. Har själv ringt med hysterisk M på armen, när hon slog ut en del av en tand, & en gråthulkandes L som hade ont i öronen. Fast de som svarade då bara skrattade åt eländet.

  • snart tre

    Malin: Låter helt hysteriskt - men sjukvårdsrådgivningen är ju inte direkt kända för att vara så konstruktiva. Märkligt att säga så!

    Här är det halvtid i graviditeten och UL på torsdag. Shit, vad fort det går och ändå känns det som om jag segar fram, vilket inte riktigt går ihop. Har dessutom blivit sjukt trörr och funderar på om det är järnvärdet som dippat - min BM ska få kolla på torsdag när jag ska dit efter vårt UL. Är sjukt, sjukt trött hela tiden och vill bara sova. Hade inte sådana problem förrra gången, men hela den här graviditeten har ju varit så annorlunda att det säkert är det så.

    Och magen bara växer och växer - var ska det här sluta?

  • snart tre

    Trörr??? trött, ska det vara så klart - ni ser jag kan inte ens stava ordentligt

  • Perkan

    Grattis Måns på 1-årsdagen!

    Idag ska Tuva få vara ledig från dagis, jag ska ta med mig barnen och åka till simhallen tillsammans med en kompis och hennes lilla tjej. Ska bli mysigt! Tuva älskar att bada och Tomas också för den delen!

  • uno

    Vem har beställt all den här snön? Kan man få reklamera

    Jag citerar M: "finns det någonstans där man har sommar mer än en gång om året?2

  • uno

    Bra att någon har koll... Grattis Måns!

    Fixar du åka tills simhallen ensam med två barn Perkan? Bra gjort! Bevisar väl bara att ni har mer pli på era glin än vi på våra visserligen... Majken drar som en avlöning när hon ser vatten. Hon tror hon kan simma nämeligen..

Svar på tråden Julstök och våryra i tisdagsgänget!