Inlägg från: SaramedM |Visa alla inlägg
  • SaramedM

    Anna Wahlgren och Scientologikyrkan?

    Impertiff skrev 2009-02-17 21:15:32 följande:


    snillis skrev 2009-02-17 21:12:07 följande:
    För mig spelar det ingen roll i detta fall eftersom det handlar om en gemensam eller liknande inställning mot medicinering och inte Scientologi.
    Men den uppfattningen grundar du på rena lögner som sprids av en organisation som tror att psykiatrin ligger bakom all ondska i världen
    Håller du med om det också?
  • SaramedM
    Impertiff skrev 2009-02-17 21:17:55 följande:
    Ja, vi får väl se vad nyhetsvärdet är i alla fall. Och vad jag förstått från Annas eget gästboksinlägg så har hon tagit fasta på det som står på KMR's sida om att de är religiöst och politiskt obundna (eller vad det var för ord, det står still just nu). Och att hon vet att Hubbard grundade KMR på sextiotalet och att KMR några år senare bröt sig loss.Enligt ALLA undersökningar så är det en del av scientologerna
  • SaramedM
    AstraTrillian skrev 2009-02-17 21:18:51 följande:
    KMR anser alltså att det inte finns några mentalsjukdomar och att INGEN medicinering krävs någonsin. Oavsett om det handlar om svår schizofreni (fast just det, det fanns ju inte)Inte EP heller....
  • SaramedM

    Jag sa inte att hela din uppfostran baserades på KMR

    Men står du bakom hennes senaste krönika?

    Tror du på de rena lögner som finns i den? Håller du med om att ADHD INTE finns? att autism inte finns?


    Impertiff skrev 2009-02-17 21:22:21 följande:
    SaramedM skrev 2009-02-17 21:14:42 följande:
    Nu baserar jag inte min barnuppfostran på en "icke-medicinerings-uppfostran" utan jag baserar min barnuppfostran på (bland annat) Barnaboken och lite tankar ur SHN. Och i det jag läst i Barnaboken och SHN så upplever jag inte att det är Scientologilära. Och jag vet kopplingen KMR-Scientologi (hur kan man missa det i denna tråd och på andra ställen?) men jag har läst det Anna skrivit till sitt försvar och jag tycker det låter logiskt. OCh så tycker jag som sagt var om Barnaboken, SHN och Anna. Så varför skulle jag vända allt det ryggen till för att hon skrivit en krönika som baserar sig på information från KMR? Det skulle ju innebära att jag stod utan stor del av min grund i så fall. Vad ska jag ha för barnuppfostran då? Ska jag bli auktoritär eller ha fri fostran? Ska jag inte låta mitt barn vara med i vardagen? Ska jag sluta ha dottern sovande i egen säng? Nu drar jag det till sin spets. Men jag tror på Barnaboken, SHN och Anna.
  • SaramedM

    Impertiff; hade du gjort det hade du tagit avstånd från KRM och AW´s senaste krönika

  • SaramedM

    ssk mamma skrev 2009-02-18 18:28:04 följande:


    Missundies skrev 2009-02-18 16:40:18 följande:
    Nej men om jag undertecknat med mitt fackförbund eller min arbetsgivare så hade jag gjort det
    Nu räcker det!

    Kan du inte svara på TS istället?
  • SaramedM

    ssk mamma skrev 2009-02-18 19:57:11 följande:


    Nogula skrev 2009-02-18 18:33:45 följande:
    Man ska ju vara lite källkritisk enligt uppgift. Så jag undrade på vilka grunder vederbörande ansåg sig kompetent att ifrågasätta.
    Vad är din åsikt om AW´senaste krönika?
  • SaramedM

    MalinEddie skrev 2009-02-18 20:56:00 följande:


    Har läst på om KMR nu och man blir ju rädd.Vilken läskig organisation. De är ju scientologerna och inget annat!Undrar ju om Wahlgren verkligen vet vad hon stödjer? Isåfall är det otäckt.
    Klart hon vet!

    Det räcker med 5 sekunders läsning för att inse det och hon har varit medlem i många år
  • SaramedM

    jag skulle isåfall vilja veta varifrån lögnerna om mediciering i Barnaboken är hämtade, det är samma siffror och propaganade som KMR använder nämligen
    N i n n i e skrev 2009-02-19 09:34:39 följande:


    OM delar av Barnaboken skulle vara propaganda för KMRs räkning, så är detta oerhört problematisk! Jag tror dock inte att så är fallet. Anna själv skriver :"Nej, uppgifterna i Barnaboken om västvärldens galopperande förskrivning av psykofarmaka till små barn är inte hämtade från Kommittén för mänskliga rättigheter."Och personligen så tycker jag att Barnaboken ÄR en bra bok -det allra mesta bygger på sunt förnuft och värderingar som jag delar, oavsett bakgrunden till det som står. Jag "litar" på det som står för att det passar min syn på barn.Jag tror inte heller att boken innehåller några dolda budskap som jag inte ser, men som skulle påverka mitt undermedvetna. Men det vore ju oerhört läskigt om det var så!
  • SaramedM

    Impertiff skrev 2009-02-19 10:00:33 följande:


    adams family skrev 2009-02-18 23:32:44 följande:
    Denna diskussion har förts i många trådar!Och diskussionen har redan varit i Norge. Vad är det? 1 eller 2 år sedan. Så det är en gammal artikel. MEn de är bra att ta till när man vill visa på att Anna tycker att barn ska sova på mage! Men vi kan väl återgå till ämnet - magsoveriet och larm etc. har debatterats i många trådar och hör inte hemma i denna tråd.
    Jag håller helt med dig, detta är helt OT och de som vill debattera det kan kanske starta en egen tråd så vi kan hålla oss till TS?
Svar på tråden Anna Wahlgren och Scientologikyrkan?