• lollan82

    När och vad ska man packa i BB väskan??

    När ska man packa BB väskan???

    Och vad ska man ha i den??

    När ska man sätta in bilbarnstolen?????

    så kul att få tips.

  • Svar på tråden När och vad ska man packa i BB väskan??
  • Lani747

    Har inte börjat packa än, går in i vecka 39 på torsdag. Men själva väskan är inhandlad och ska nog börja handla saker till den nu i veckan. Bebis kan ju faktiskt komma när som helst!

  • Tärning6
    Lani747 skrev 2009-04-21 17:12:35 följande:
    Har inte börjat packa än, går in i vecka 39 på torsdag. Men själva väskan är inhandlad och ska nog börja handla saker till den nu i veckan. Bebis kan ju faktiskt komma när som helst!
    ja bebisen kan ju faktist komma som ett skott när man minst anar de om man e i v39
  • Malel

    Det jag är tacksam för att jag hade var en anteckningsbok som jag börjades skriva dagbok i när jag blev inlagd. Fortsatte skriva allt veckan jag låg inne, och när jag blev igångsatt så tog gubben över och noterade allt som hände. Jätteglad över detta nu i efterhand, då dagar/tid/detaljer flyter ihop tillslut. Plus att min gubbe var glad att ha nån extra uppgift att koncentrera sig på.

  • lollan82

    otroligt bra tips...

    vi har faktiskt köpt 2 st engångskameror oxå.
    vill vara säkra på att kunna fotografera
    kanske inte hinner ladda kameran på nytt.

    smink ja inte att förglömma, det var guld värt efter min förra förlossning.

    Och ett tips ang kläderna man åker hem i, ta något med färg för man behöver en extra färgklick efter att ha kämpat så... man känner sig lite piggare då.

  • Loppan11

    Det är många som skriver om det där med smink. Jag undrar. Får man ha smink vid förlossningen, hudkräm, läppcerat? Kanske en petitessfråga...men jag vankar hemma nu de sista veckorna och har tid att tänka på allt. Smått som stort. Jag gissar dock att man inte kan ha smink eller liknande om det blir tal om kejsarsnitt.

    Och snälla..tyck inte att jag är ytlig..jag har som sagt var bara väldigt god tid på mig att tänka på allt och inget;)

  • Armani
    Loppan11 skrev 2009-04-29 17:34:27 följande:
    Det är många som skriver om det där med smink. Jag undrar. Får man ha smink vid förlossningen, hudkräm, läppcerat? Kanske en petitessfråga...men jag vankar hemma nu de sista veckorna och har tid att tänka på allt. Smått som stort. Jag gissar dock att man inte kan ha smink eller liknande om det blir tal om kejsarsnitt. Och snälla..tyck inte att jag är ytlig..jag har som sagt var bara väldigt god tid på mig att tänka på allt och inget;)
    Jag har då aldrig hört något om att man inte får det om det är tänkt att man ska föda vaginalt. Blir det snitt så tror jag inte heller att det spelar någon större roll om du har smink på dig, bara du inte har nagellack och/eller läppstift.
    (¯`°?.¸.?:*¨¨*:?.♥Till Ljudet Av Blixtar & Dunder Skedde Ett Under, Vår Alicia Är Här 081015♥.?:*¨¨*:?.¸.?°´¯)
  • framsteg

    Men de rekommenderar ju att man har med sig någon form av läppcerat (tror det är lustgasen bla det har att göra med) så i princip varför skulle du inte få ha smink?

    ...sen kanske smink inte är det man tänker på i första hand, men jag vet inte.

  • trisha

    Jag har inte läst hela tråden så jag vet inte om någon redan nämnt detta, men ha flera ombyten kläder med er (till er själva) om ni ska stanna någon dag, jag hade bara två ombyten med mig och dom blev ju smutsiga på nolltid, bindan som läckte, man spillde på sig osv. Och sedan något som var jätte bra som jag hade med mig var badtofflor som jag hade på mig i duschen, kändes lite äckligt att duscha barfota med allt avslag och allt som kvinnorna där har när dom duschar, så det är också ett bra tips. Och sedan ta med er en hjälmmössa och ett par stickade strumpor till bebisen ifall den skulle vara kall som min var.

  • lollan82

    smink är inga problem under frörlossning.
    förra gången glömde jag det helt totalt.
    Dock ångrar jag mig nu i efterhand då man ville se lite piggare och fräschare ut efter förlossningen

    så denna gången åker det med

    ja läppcerat får nni inte glömma
    man blir torr av lustgasen.

  • Shnicki

    jag har packat med massage oljor,som mannen kan massera med under varkarna. Ocksa har jag kopt en brostvart kram,som nagon rekomenderat. Det ar mitt forsta barn,och jag har hort att man kan bli om o sarig pa brostvartorna. Ar i vecka 37,och packade vaskan idag. En liten vaska till forlossningen,och en storre vaska till patienthotelet,med klader for mig o barnet.

Svar på tråden När och vad ska man packa i BB väskan??