• Busbebis

    sjukhus dieten!!!!

    Var inte den här tråden till för att peppa de som faktiskt ville försöka denna diet för att komma igång med nedgången och motionerandet? Tänkte haka på men nu tycker jag mest det handlar om hur dumma i huvudet folk är som går på sånt här "skit". Jag tror alla här vet hur man äter nyttigt utan att få det påpekat. Jag vet exakt iaf och jag är normalt ingen överviktig person som jojobantar (brukar ha ett BMI på 22) dock fick jag barn för 7 veckor sedan och gick upp alldeles för mycket som jag nu måste bli av med för att ens komma i något annat än mammakläder. Och NEJ jag ammar inte och NEJ jag tror inte på underkurer och genvägar och NEJ jag tror inte nudlar är det nyttigaste man kan äta i världen MEN vad jag däremot tror på är att om man får en bra start och kan bli av med de första kilona så man känner sig lite bättre till mods så går det sen bättre att fortsätta.

    På en vecka får man varken näringsbrist eller andra problem så jag tänkte testa för att se, börjar väl i helgen eller på måndag beroende på när jag har tid att handla. Får dock se om jag fortsätter följa den här tråden, beror lite på hur stämningen blir. Klagorop och klankningar kan man få på andra ställen. Förstår faktiskt inte varför man ens bryr sig om att läsa en sån här tråd om man inte ska haka på, men jag har ju hört att just det här forumet är ett riktigt kasta-skit-forum och här ser man det ju klart och tydligt.

    För er som kör och som skiter i alla påhopp. Ut och promenera i solen och slurpa i er soppan bäst ni kan. LYCKA TILL, ni kommer klara det galant!!!

  • Busbebis
    bakeacake skrev 2009-04-17 09:30:03 följande:
    Välkommen hit!!Jag njuter av solen och sitter just nu med solen i öonen påjobbet och bara längtar till lunchen, kanske inte för att slurpa i mig soppan som vid det här laget börjar bli lite enformig, utan för solen.. :)
    haha tack..

    solen ska jag oxå ut i men jag har ju förmånen att vara ledig. Blir en promis på Djurgården med 2 kompisar
  • Busbebis

    ja du får gå snabbt så du hinner runt ;) gick ofta där när jag bodde på Åsen...risken med min promenad är väl att den innefattar en fika med tillbehör, not good men snart är det slut på det på ett tag...

  • Busbebis

    jag tänkte börja på måndag jag, låter som en klyscha att dra igång efter helgen (säger man inte det efter varje helg, hihi) men men det är det som passar bäst så det blir handling och soppkok imorrn.

    Ni som har börjat, äter ni även det som står för Dag 1, Dag 2 osv eller kör ni bara soppan?

  • Busbebis
    Princess85 skrev 2009-04-19 07:37:46 följande:
    Nästan 2 kg bort första dagen (1,9 kg ). Och soppan är ju skitgod!Busbebis: Jag kör precis som det står. Bara soppa hade blivit lite enformigt för mej.
    Låter bra det. Det ska jag oxå göra, köpte upp mig på frukt och grönsaker igår så nu har jag matbehovet täckt för de första 2 dagarna...
  • Busbebis

    jag började idag jag så jag har bara hunnit med en tallrik soppa som smakar ok även om nudlarna blev lite väl slemmiga, ett päron och en kopp kaffe... börjar dock bli hungrig nu så det är väl snart dax igen.

    Hoppas iaf på samma viktnedgång som er andra, ni är verkligen toppenduktiga!! Lite fusk får man räkna med, man måste ju leva oxå och huvudsaken är ju att man tar tag i det igen innan det går överstyr. Det är ju så man får leva sen när man nått sin målvikt, unna sig saker men inte för mycket + motionera mera såklart.

  • Busbebis
    Princess85 skrev 2009-04-20 19:12:30 följande:
    Busbebis: Precis, därför jag kör detta nu för jag känner att jag behöver en liten kickstart, vet precis hur man ska göra för att gå ner i vikt(har gått ner en heldel innan med rätt mat och motion) men nu på senaste har det gått utför och jag har ingen motivation. Hoppas detta ska ge mej en spark i baken Hittillis går det ju bra Mm ja nudlarna vart lite slemmiga för mej oxå men det går ju ner. Lycka till nu och hoppas du går ner!
    Tackar och önskar såklart detsamma.. andra dagen idag och min lille kotte sov till 9.30 och således jag med så jag tog dagens första soppa nu. Blir en dag i grönsakernas tecken så jag lär ju köra i mig en del sallad oxå.
  • Busbebis
    Princess85 skrev 2009-04-21 08:17:57 följande:
    Nä bönor, inte ärtor så det slipper du Idag är jag inne på 4 dagen, mums för banan och mjölk som ska ätas då Har gått ner 4 kg hittills så man är ju glad
    Tur det inte var ärtor för det gillar inte jag heller, hehe.. Bra där med dag 4 och lika många kg. Ska bli så kul att se vad som hänt efter den här veckan för för mig känns det som ett litet experiment, har aldrig ens testat en sån här diet förr.
  • Busbebis
    Fridayyy skrev 2009-04-21 09:54:09 följande:
    Ni som går ner så många kilo, har ni stor övervikt? Eller har man så mycket överflödigt vatten i kroppen?????
    Min andra dag har ju bara börjat ännu så jag vet inte hur många kg det blir men nog har man vatten i kroppen allt, iaf jag nu efter graviditeten (trodde det skulle försvinna men icke). Jag vill gå ner ca 20 kg vilket är helt sanslöst när man tänker efter. Det var ju visserligen bara 8 veckor sen min lille kille föddes men det är ju värdelöst att gå runt i mammakläder nu och ännu mer värdelöst att köpa en helt ny garderob när man ändå inte vill ha de här extra idiotiska kg på kroppen.. fyyy..
  • Busbebis
    Limba skrev 2009-04-21 10:29:44 följande:
    Har inte sett än om någon svarat på frågan vad det är för bönor, Haricon Verts eller vad är det? Jag själv ska starta på måndag har jag tänkt. Följt den här tråden med spänning.
    Jag köpte en påse frysta gröna bönor och hällde i en del av dem..
Svar på tråden sjukhus dieten!!!!