• TindraellerLeon

    sjukhus dieten!!!!

    Hallo alla vackra människor..

    här startar jag en tråd för oss med lite extra "kärlek" runt midjan men som vi gärna vill få bort snart..

    jag ska köra på en diet som kallas "SJUKHUS DIETEN"

    enligt den ska man gå ner mellan 4-7,7 kilo / veckan.. (hur bra låter inte det?)

    SOPPAN!

    2 brk tomater ( krossade eller passerade)
    3 stora purjolökar eller en stor gul lök
    2 kyckling-höns eller kött buljong tärningar
    1 pkt nudlar (Mr Lee´s nudlar)
    1 stång selleri
    2 brk gröna bönor eller frysta bönor
    2 gröna paprikor
    0,8 kg morötter

    krydda detta som du vill med vitlök, salt, peppar persilja osv.
    skär grönsakerna i små bitar ha i katrull, häll i tomaterna och de andra grönsakerna. häll på vatten så det täcker allt. koka tills grönsakerna är möra.
    man kan koka dubbel sats och frysa in så man har om det inte skulle räcka hela veckan.

    denna soppa kan ätas hela veckan (när du är hungrig). ät så mycket du vill, det är inga extra kalorier. ju mer du äter av soppan destu mer går du ner i vikt. ät den till frukost , lunch och middag.

    det du ska dricka är vatten,vatten och vatten INTE bubbel vatten. du kan dricka kaffe och te men då utan mjölk o socker förståss..

    DAG 1: ät alla slags frukter UTOM BANAN. melon är perfekt lite kalorier. ät bara frukt o soppa idag.

    DAG 1 : bara grönsaker och soppa idag. råa,kokta eller burkgrönsaker. ät gärna gröna bladgrönsaker som spenat grönsallat osv.. INTE MAJS ÄRTOR ELLER BÖNOR. till middag kan du äta en bakad potatis med kryddsmör.INGEN FRUKT IDAG.

    DAG 3: ät så mycket soppa,frukt och grönsaker du vill idag. efter idag ska du ha gått ner MINST 2 kg.

    DAG 4: idag är det bananer och lättmjölk som gäller. ätminst 3 bananer och drick mycket mjölk. kroppen behöver protein och kalcium. kom ihåg att äta soppa åxå. efter idag ska du märka mindre sug efter sötsaker.

    DAg 5 : biff och tomater. du kan äta mellan 200-560 gramm biff och tomater idag . ät soppa minst en gång.

    DAG 6: ät så mycket biff och grönsaker du vill idag, ingen potatis. ät soppa också.

    DAG 7: brunt ris (råris). drick juice utan socker. ät grönsaker och så mycket soppa du vill förstås. ma kan blanda ris och grönsaker om man vill.

    efter dessa 7 dagar ska du ha gått ner mellan 4,5 .7,7 kg. har du gått ner 7,7 måste du vänta minst 2 dagar innan du gör dieten igen.

    man kan annars göra dieten hur ofta man vill, den rensar kroppen på toxiner ( gifter) som ger en bättre hälsa.

    vänta minst 24 timmar efter avslutat diet innan du dricker alkohol, det har att göra med ,med fettsamling i kroppen.

    lycka till alla

  • Svar på tråden sjukhus dieten!!!!
  • bakeacake
    gertie skrev 2009-04-16 18:25:03 följande:
    Din mamma är en av få som nått varaktig framgång med denna metod. Väldigt skönt för henne, men som jag skrivit i tidigare inlägg så funkar inte såna här dieter för majoriteten. Vill du må bra eller vill du bara bli smal?
    du får säga vad du vill.. tror inte att nån här inne är intresserad av att höra dina åsiket iaf...
  • gertie
    bakeacake skrev 2009-04-16 18:26:19 följande:
    du får säga vad du vill.. tror inte att nån här inne är intresserad av att höra dina åsiket iaf...
    Man kan inte vinna alla, men genom att sprida hälsosam information kan man alltid vinna någon. Sen är det ju alltid mycket om du pratar för dig själv och inte för alla andra i den här tråden.

    Vill du må bra eller vill du bara bli smal?
  • TindraellerLeon

    hon pratar för mig åxå.. hon skrev precis va jag tänkte.

    och jag kan säga att jag både vill bli smal och må bra och det kommer jag att göra!!!!!!!!!!!!!

  • gertie
    TindraellerLeon skrev 2009-04-16 19:28:10 följande:
    hon pratar för mig åxå.. hon skrev precis va jag tänkte. och jag kan säga att jag både vill bli smal och må bra och det kommer jag att göra!!!!!!!!!!!!!
    Ooookej, lycka till!
  • Culete

    Jag är sugen men delammar... Tror ni jag kan hoppa in om jag bara nattammar, och matar med annat resterande tid av dygnet?

  • myran82

    Detta lät bra. Min moster åt någon liknade soppa för många år sedan så jag tror jag ska testa den här. Är ju ingen fara att testa en vecka för att se iallafall. Tycker alltid det är lättare att komma igång med motionen osv om man går ner några kilo snabbt i början.

    Men en undran bara...vad är gröna bönor? Är det samma som haricots verts kanske? Är inte så förtjust i bönor, men haricots verts går bra om dom är ordentligt koka.

  • gertie
    Hallonmask skrev 2009-04-16 23:08:28 följande:
    Jag är sugen men delammar... Tror ni jag kan hoppa in om jag bara nattammar, och matar med annat resterande tid av dygnet?
    NEJ!
  • bakeacake
    Hallonmask skrev 2009-04-16 23:08:28 följande:
    Jag är sugen men delammar... Tror ni jag kan hoppa in om jag bara nattammar, och matar med annat resterande tid av dygnet?
    Det är inget jag skulle rekomendera. vänta istället tills du inte ammar alls längre, försök att äta nyttigt och gå långa promenader så länge..
  • Busbebis

    Var inte den här tråden till för att peppa de som faktiskt ville försöka denna diet för att komma igång med nedgången och motionerandet? Tänkte haka på men nu tycker jag mest det handlar om hur dumma i huvudet folk är som går på sånt här "skit". Jag tror alla här vet hur man äter nyttigt utan att få det påpekat. Jag vet exakt iaf och jag är normalt ingen överviktig person som jojobantar (brukar ha ett BMI på 22) dock fick jag barn för 7 veckor sedan och gick upp alldeles för mycket som jag nu måste bli av med för att ens komma i något annat än mammakläder. Och NEJ jag ammar inte och NEJ jag tror inte på underkurer och genvägar och NEJ jag tror inte nudlar är det nyttigaste man kan äta i världen MEN vad jag däremot tror på är att om man får en bra start och kan bli av med de första kilona så man känner sig lite bättre till mods så går det sen bättre att fortsätta.

    På en vecka får man varken näringsbrist eller andra problem så jag tänkte testa för att se, börjar väl i helgen eller på måndag beroende på när jag har tid att handla. Får dock se om jag fortsätter följa den här tråden, beror lite på hur stämningen blir. Klagorop och klankningar kan man få på andra ställen. Förstår faktiskt inte varför man ens bryr sig om att läsa en sån här tråd om man inte ska haka på, men jag har ju hört att just det här forumet är ett riktigt kasta-skit-forum och här ser man det ju klart och tydligt.

    För er som kör och som skiter i alla påhopp. Ut och promenera i solen och slurpa i er soppan bäst ni kan. LYCKA TILL, ni kommer klara det galant!!!

  • bakeacake
    Busbebis skrev 2009-04-17 09:13:22 följande:
    Var inte den här tråden till för att peppa de som faktiskt ville försöka denna diet för att komma igång med nedgången och motionerandet? Tänkte haka på men nu tycker jag mest det handlar om hur dumma i huvudet folk är som går på sånt här "skit". Jag tror alla här vet hur man äter nyttigt utan att få det påpekat. Jag vet exakt iaf och jag är normalt ingen överviktig person som jojobantar (brukar ha ett BMI på 22) dock fick jag barn för 7 veckor sedan och gick upp alldeles för mycket som jag nu måste bli av med för att ens komma i något annat än mammakläder. Och NEJ jag ammar inte och NEJ jag tror inte på underkurer och genvägar och NEJ jag tror inte nudlar är det nyttigaste man kan äta i världen MEN vad jag däremot tror på är att om man får en bra start och kan bli av med de första kilona så man känner sig lite bättre till mods så går det sen bättre att fortsätta. På en vecka får man varken näringsbrist eller andra problem så jag tänkte testa för att se, börjar väl i helgen eller på måndag beroende på när jag har tid att handla. Får dock se om jag fortsätter följa den här tråden, beror lite på hur stämningen blir. Klagorop och klankningar kan man få på andra ställen. Förstår faktiskt inte varför man ens bryr sig om att läsa en sån här tråd om man inte ska haka på, men jag har ju hört att just det här forumet är ett riktigt kasta-skit-forum och här ser man det ju klart och tydligt. För er som kör och som skiter i alla påhopp. Ut och promenera i solen och slurpa i er soppan bäst ni kan. LYCKA TILL, ni kommer klara det galant!!!
    Välkommen hit!!

    Jag njuter av solen och sitter just nu med solen i öonen påjobbet och bara längtar till lunchen, kanske inte för att slurpa i mig soppan som vid det här laget börjar bli lite enformig, utan för solen.. :)
Svar på tråden sjukhus dieten!!!!