Inlägg från: smultronrt |Visa alla inlägg
  • smultronrt

    Nya vi som försöker få syskon till våra änglar

    MalinF:styrker kramar till dig och grattis på 6 månaders dagen till din fina pojk


    Skit säjer jag bara mensen har kommit idag.. jag han aldrig testa.. !!!! ingen bebis i min mage denna månad inte.. urs 


    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt
    Ennna skrev 2009-05-24 22:53:27 följande:
    Hej på er! Har varit ifrån tråden nu ett tag. Undrar med er andra; Hur har det sett ut för er när mensen kommit tillbaka - regelbundet eller?`Undrar hur mycket man cykeln störs av att man inte mår bra.
    Jag var säker på att min mens skulle komma den 28/5 men den kom nu 24/5 så min stämmer inte in med hur det var innan jag blev gravid.. det är la bara att vänta och se hur det går nästa månad.. det blir svårt att veta när man har ägglossning när man inte vet när mensen ska komma.. jag antar att jag får köpa ägglossnings test nu..

    Kramar till alla fina
    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt

    Min söta lilla prinssesa skulle ha varit två månader idag.. Gud vad jag saknar henne..


    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt
    Melkers mamma skrev 2009-05-25 16:51:50 följande:
    + på stickan idag!!!!!Tog ett billigt test från testlagret och fick ett lite svagare streck än teststrecket. Då var jag tvungen att testa med det digitala testet också med resultatet - GRAVIDMycket, mycket försiktigt optimistisk, men var ju tvungen att skvallra för er direkt, för man spricker ju nästan av att få berätta för någon...
    Grattis gumman
    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt

    Jag och Robin tackar för alla Grattis och Kramar

    Styrke kramar till er som behöver det


    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt

    MalinF: det måste kännas skönt att stenen är på plats. jag väntar nu på Robins sten med.. den bestäldes igår och det skulle ta 7-8 veckor innan den kommer på plats..

    Ritningen på stenen finns på min blogg om någon vill se den..

    Styrke kramar


    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt

    tan73: jätte fin

    Jag har gjort en hyllningsvideo till min dotter idag och finns på Youtube om ni vill se den
    ">

     

    Jag har haft någraq jobbiga dagar nu.. kommer jag har lika jobbigt mellan den 25-28 varje månad?? urs.. jag vill ha min lilla flicka hos mig igen.


    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt

    Tack alla fina!!

    Nä jag har inte målat på kistan.. det är en konstnär som har gjort det..

    Jag kännde att jag måste få göra något för min dotter och då kom jag på att jag kunde göra en hyllnings-film till henne och visa världen hur vacker hon var..  Jag vill ju som säkert ni andra med vill vissa upp min lilla ängel och jag vill att hela världen ska veta att jag faktiskt är mamma nu..

    Få se hur dagen blir för mig idag.. den 28.. dagen hon dog.. jag hoppas jag ska klara av dagen i allafall.. tänkte ta en sväng in till Linköping och gå på köpcentret med en kompis.. kanske få jag vara lite glad i morgon..

    Kramar till er all


    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt
    Mamisita skrev 2009-05-28 12:25:10 följande:
    Måste fråga har er läkare pratat om någon speciell "vårdplan" eller så vid en ny grav? Tex fler kontroller osv.
    När jag blir gravid igen kommer jag få massor med kontroller. komer få gå på special MVC och UL kommer göras av en expert i Linköping.

    Om du är orolig för kommande grav är det bara att ringa MVC och säga att du vill ha tid för att komma och prata om vad som händer när du blir gravid igen.. kanske kan ni redan nu planera hur det kommer se ut vecka för vecka.. det blev jag erbjuden av min Aurora BM när hon ringde mig några veckoer efter Robin dog
    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
  • smultronrt
    Tummeliten07 skrev 2009-05-28 10:01:38 följande:
    Superfin sten - tyvärr jag kan inte se videon...Lite nere av saknad och längtan, som många andra verkar vara. Sorgen tar sig annat uttryck.Tror jag ska ta och skriva av mig lite - har hjälpt tidigare - någon annan som testat?*kram*
    Jag skriver massor.. har en blogg där jag har skrivit ner hela historien om mig och Robin. Jag skrev ett långt brev till Robin alla mina tankar och allt jag ville att hon skulle veta. Den la jag på kistan när de sänkt ner henne.
    Jag skriver även dikter i mängder och för mig har det verkligen hjälpt. För överigt pratar jag om min dotter så fort jag får chansen.. jag berättar om min ängel och visar bilder för alla som vill se..

    Innan begravnigen skrev jag en dikt till Robin.  Sen gick jag ut och satte eld på den. Jag tror att orden når Robin igenom röken.

    Massor med kramar till alla fina. och tack för att ni finns. det glädjer mig att ni ville se videon och att ni komenterade så fint. Tack
    saknar min dotter 25/3 - 28/3 09
Svar på tråden Nya vi som försöker få syskon till våra änglar