• Tessie80

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Jag gjorde ju ett test tidigare i dag och det var starkare streck. Jag hade jätteont i vänster äggstock i typ 1,5-2 timmar. Nu är det onda som bortblåst... Kan jag redan ha släppt ifrån mig ett ägg trots att jag fick starkt idag? Eller är det nåt man känner bara till och från under äl? Jag vet att jag frågat det förut men orka leta!

  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-06-07 17:34:41 följande:
    jag tror att ägget släppt.. för om du väljer att testa igen så kommer du märka att teststrecket blivit svagare... så är det för min del i alla fall efter den smärtan... Ägget släppte från vänster äggstock denna månaden för din del
    Jaha ja! Även fast jag fick stark stegring på testet? Får man stegring tills ägget är släppt eller? För i så fall kanske jag ska ta mitt sista äl-test i kväll då och se.
  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-06-07 17:51:49 följande:
    nja alltså i mina öron låter d som om du fick stegring lite tidigare egentligen men upptäckte det lite sent, tiden mellan din stegring på stickan och då ägget lossnar är kortare, jag har ju min i mer än en halv dag och hade stegring i nästan 2 fulla dagar sedan när ajg fått full stegring på stickan dröjer det ett par timmar innan jag upplever smärtan (håller då i ungefär en halv dag som sagt)... enligt det du sagt så fick du stegring och kort därefter började du känna av smärtan i vänstra äggstock.. eller har jag förstått det fel?
    Vi va och badade idag och efter vi badat klart fick jag svinont. Det värkte i äggstocken och strålade ner i benen. När jag kom hem så gjorde jag ett test på en gång eftersom jag inte är van med den här smärtan. Det blev mycket starkare än kontrollstrecket då. Jag hade ont ett tag efter testet med.
  • Tessie80

    Jag fick ju stegring redan igår, dock inte lika stark men det gav utslag på både Clearblue digital och vanlig från testlagret.

  • Tessie80

    Jag har bara ett digitalt kvar, kan jag göra med det? Man kan ju titta där innanför på dom, där är det ju två streck. Igår när jag testade med det då blev dom lika starka, om jag testar idag då borde man väl kunna se på dom va om det inte är lika starkt?
    Det står ju att man inte ska kolla på dom strecken nämligen. Jag känner lite svagt nu till och från som lite värk men inte på långa vägar som jag kände tidigare idag.

  • Tessie80

    Nu har jag gjort ett och hade stegring fortfarande. När jag tagit ut den ur hylsan och bara kollade strecken så var teststrecket starkare och mycket starkare än igår. Då kan väl inte ägget ha släppt idag när jag hade så ont? Eller? Jag hoppas ju på det!

  • Tessie80

    Men det kanske är på g ner och att det är toppen nu, men det är det ju ingen som vet tyvärr men man kan ju spekulera.

    Hoppas verkligen att det är något för dig! Ska du testa på BIM dagen eller tidigare?

  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-06-08 14:59:04 följande:
    Joo men NÅGON skymtan borde d varit... aja jag e helt inställd på neg nu... men fattar bara inte varför jag fortfarande har mensvärk i ryggen som sagt..
    Oj, här har det hänt saker! :-O Alltså som sagt så kan det ju vara för tidigt, ge inte upp hoppet. Kom hit så ska du få ett test med hög känslighet, jag har 3 stycken som väntar!

    Jag har fått ont nu igen, i _andra_ äggstocken! Det strålar ner i benet och jag får typ svettningar, jag så in i helskotta ont! trodde och hoppades på att mitt ägg lossade igår ju... Men det kanske inte var så. Jag orkar inte ha nåt mer sex nu så tar det den här månaden så gör det, annars får det väl vara till nästa gång.
  • Tessie80

    Hmm, ja jag har ju ingen aning. Jag har aldrig känt av det så här, och om jag nu gjort det så har jag säkert trott att mensen skulle komma.

    Jag kan väl för sjutton inte ha två ägglossningar på två dagar? Hahaha!!

Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?