• Tessie80

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Alltså, jag har haft trådiga flytningar sen i måndags eller tisdags. Ska man ha det så länge om man har äl? Man börjar ju bli lite osäker nu... Är det någon som vet hur det är med vanliga flytningar om det verkligen inte går att göra trådar med dom?
    I går kväll när jag kollade då kunde jag göra trådar om och om igen, dom blev visserligen lite mindre varje gång men det blev trådar hela tiden. Blir det inte det annars?

    Jag ska åka bort nu idag och kommer inte att ha möjlighet att ha sex i kväll och inte i morgon heller tror jag. Dock så hade vi det i förrgår och kvällen innan dess, hoppas bara inte att det är kört för min del då...

  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-05-29 17:49:07 följande:
    Det är liksom en ihållande känsla i äggstocken. Typ som när du springer och får håll vid sidan av magen fast i nedre regionen... ihållande.... Aj aj fortfarande ont!
    Hej igen!

    Är tillbaka nu efter 2 dagar. Läste det här som du skrev... Jag vaknade i lördags natt och hade svinont i vänster äggstock eller vad det var, kändes precis som håll! Jag har inte haft sex sen den 27:e så då är det säkert kört för min del den här månaden... Om det nu var ägget som lossade som jag kände av. Hade ingen aning om att det kändes så då.
  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-06-01 10:28:46 följande:
    jo det var säkert det också då!!! Ja vi lyckades inte få till det så mycket vi heller, tror också det är kört men vad kan man göra. Jag försöker ju inte räkna med denna gång då det var en slump att jag upptäckte att jag hade ÄL. Men ändå ser jag fram emot den 11:e då jag har BIM. vi hade sex 28:e o 29:e i princip... kanske några dagar innan det också.....
    Du fick ju i alla fall utslag på stickan så du vet att du hade äl. Tror att chansen är stor att du får plus!
  • Tessie80

    Anna24: När hade du ma? Det brukar ju visa plus några veckor efter har jag läst. Det där att du blöder kan ju tyda på en nidblödning om du inte blöder så mycket. När hade du äl?

  • Tessie80

    Oj då! En nidblödning får man när ägget fäster, fast alla får inte det. Man kan blöda jättelite och vissa blöder mycket. Jag skulle nog se mig som gravid om jag vore du men jag förstår om du är osäker... Kan du inte ringa någon mvc och höra? Eller kvinnokliniken eller nåt?

  • Tessie80

    Jo, jag tror visst att det kan vara en nidblödning. Ägget fäster ju nån dag efter befruktning... Du började blöda i torsdags, den 28:e så det är väl inte omöjligt?

  • Tessie80
    Trolltoka skrev 2009-06-01 13:58:52 följande:
    Flåt Tessie om jag går in i din tråd å "snokar" å skriver
    Du är såå välkommen!
  • Tessie80
    Anna24 skrev 2009-06-01 14:08:57 följande:
    ja jag vet va lite luddigt det är så mycket att berätta så man glömmer lätt allt....vet ändå inte om jag vågar hoppas. tänk om jag gör det och sen visar det sig att jag inte är gravid bara gamla hormoner vill så gärna vara gravid så man blir halvt sjuk av allt....föröker få tag i mödra. hur tidigt gravid kan man vara och dom ändå ser det på vul.
    När jag gjorde abort förut så gjorde dom ett vul när jag fick veta att jag var gravid och det var väldigt tidigt. Dom kan nog se det från och med att du fått ett plus.
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?