• Tessie80

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    browniieee skrev 2009-06-01 22:27:02 följande:
    ooohhh tjejer.. nu har jag tagit en bild på mina flytningar... inte så äckligt som det låter men fick till en bra bild i alla fall... minns att jag hade det precis likadant förra gången då jag plusade... dock har jag enbart tänkt o analyserat flytningarna runt tappen, ej det som kommer på trosorna... Ska dock hålla mer koll på det också! Vad tror/tycker ni? För övrigt är tappen lågt nere nu igen och stenhård... inte öppen längre heller...!
    Va spännande! Haha! Så där ser ju mina med ut fast jag kan göra längre trådar av dom. Har du såna nu eller var det under äl?
  • Tessie80
    Anna24 skrev 2009-06-02 16:21:59 följande:
    ville bara säga att fick en stark blödning idag, sedan står det inte gravid på mitt cb digital....:(
    Men åh, va tråkigt!
  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-06-02 18:24:11 följande:
    usch så trist gumman... *stor kram* men skönt att den kommit för nu kan ni ju börja på riktigt Ego, jag har haft lite mensvärk idag och ilningar i vänstra äggstock... TROR på plus.... 9 dagar kvar till BIM...
    Åh, tror du det? Hoppas, hoppas, hoppas! Håller tummarna för din skull!
  • Tessie80

    Alltså, nu blir jag lite förvirrad. Jag är ju osäker på när och jag har äl... Jag tycker att min tapp sitter högt upp mest hela tiden. Vad ska man jämföra med? Om man känner på tappen under dagens lopp (jag vet att man inte ska det) så kan den sitta jättelågt ner i bland. Är det _det_ som är lågt? Eller ska den sitta högra upp när den sitter lågt? Hängde ni med där? Knappt så jag gjorde det själv...

    Vi hade sex igår och min sambo sa att han stötte in i något som jag förmodar är tappen. Det brukar han inte göra säger han. Vad betyder det då? Man försöker ju analysera _allt_!

  • Tessie80
    Trolltoka skrev 2009-06-03 10:36:43 följande:
    Hm... Hur fan ska ja förklara... Sitter den högt sitter den alltså långt in och är ofta kort. Sitter den lågt är den lätt att nå och är ofta lång. Hm.. Kanske skulle ritat en bild på hur jag menar Tappen här har bara stötts i i vissa ställningar Eller när jag varit gravid
    Ok, jag tror ju faktiskt inte att jag är gravid efter som jag känner en viss öppning hela tiden nu... När man är gravid, ska man absolut inte känna öppningen då eller hur är det?
  • Tessie80
    Trolltoka skrev 2009-06-03 10:44:48 följande:
    Du har väl fött barn vaginalt? Då kommer tappen alltid kännas lite halvöppen. Å visst känner man öppningen ändå! Tappen blir ju inte helt 100% slät Utan de går att ana skåran (har ej fött vaginalt, blev snittad utan öppningskede eller nånting sånt där)
    Ja, jag födde vaginalt. Jag blir ju lite förvirrad nu för första gången jag "undersökte" den så tänkte jag att den var öppen. Sen fick jag veta att den alltid känns lite halvöppen om man fött vaginalt. Sen tyckte jag att den öppnade sig lite till och reagerade på det. Men nu tycker jag att den har varit öppen hela tiden... Jag vet dock inte om den känns nu som den gjorde första gången. Man blir såå förvirrad av allt det här!

    Jag tycker att det är väldigt konstigt om min cykel helt plötsligt har kortats ner från ca 30-35 dagar till 27 dagar (som det var senast). Dock så hade jag ju väldigt trådiga flytningar hela förra veckan. Tror kanske inte att de är lika trådiga nu.
  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-06-03 17:13:48 följande:
    nej nu får du vara tyst.. klart du är gravid *fniss* Själv har jag haft ont i vänstra sidan av äggstocken idag.. TROR jag... det liksom strålar ut mor ljumsken och benet så det är svårt att veta vad det är egentligen... Mega skenis
    Känslan säger att jag inte är det... Men jag är ju inte ens säker på att jag haft äl ännu. Vi sexar på så får vi hoppas på det bästa!

    Alltså jag har också haft lite ont emellanåt, som mensvärk. Dock så har jag ju så förbannat ont i ryggen vissa dagar så det är svårt att känna i och med att det värker så i ryggen.

    Jag trodde ju helt ärligt att jag var gravid förra månaden! Då börjar man ju fundera på om man varje månad innan mens känner så här. Lite mensvärk inför kommande mens o.s.v. bara det att man överanalyserar minsta lilla värk man har någonstans nu! Att man inte tänker på att man har det när man inte förösker tillverka ett barn menar jag...
  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-06-04 21:32:11 följande:
    Pregnant helt klart.. kände jag sedan dag 2-3 efter ÄL.. men kan ju inte testa nu Mkt som känns pekar på det... **Igår hade jag lite sjukdomskänsla på kvällen och nu börjar d komma tillbaka. Inte lika illa som sist då jag plusade men d känns lite i kroppen i alla fall.. **vet i alla fall att något MÅSTE vara på G... om inte graviditet så annat... då det är väldigt obekvämt att ha benen uppdragna mot bröstet när jag sitter på soffan, eller när jag böjer mig så att överkroppen ligger mot knäna... känns "tjockt"... för trots att jag tränat 4 dgr o minskat rejält på kost o allt som har med godis, snacks o läsk att göra så rubbade varken måttbandet sig eller vågen...
    Åh, va spännande! Hoppas det är något för din del!
  • Tessie80

    Någon som vet varför det ömmar typ nedanför naveln när man känner på tappen? Det har aldrig gjort det förut... :S

  • Tessie80

    Alltså jag når tappen, men det ömmar i magen när jag tar på tappen... Jag fick typ in tippen av långfingret idag.

Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?