• Jontesfru

    Epilepsitråden 8

    Mopsan skrev 2009-07-06 17:44:42 följande:
    Hoppas du har rätt. Känns dock som en tröst trots allt. Alltså jag har börjat fundera på adhd är det nånting som de kan få? Är det inte nått som är medfött? För som sagt börjat fundera på om det inte är nått sånt han har fått. "men det var inte meningen" grrrrr gör mig galen. tack
    Jag tror du märkt av ADHD tidigare om han haft det. Jag tror att det är så att hans medicin förstärker det beteendet som är en del av uppväxten och att det blir typ 100% mer än det varit utan medicin, men det är bara min teori... Förhoppningsvis blir det bättre när medicinen har varit ett tag till.
    Mamma till Anton 12år och Axel 2 år
  • Jontesfru

    Mopsan
    Vilken bra vän... njae en konstig sak... har en vän som jag känt hela mitt liv. mina föräldrar o hennes var/är bästa vänner så vi fick varann på köpet. Hon är operasångerska och om ni tänker på en sån vad ser ni framför er? ta alla fördomar o multiplicera med 100 så har ni henne! Vi umgås inte förtillfället. orkar inte höra om hur jobbigt det är att Erik hela tiden springer o har sig. (ja någon förståelse att jag tycker det är jobbigt att hon beklagar sig för det som jag allra helst skulle vilja se Axel göra det har hon inte!) nu har jag ju världens goaste CP-påg, men jobbigt är det att se dem. Hon håller mest kontakt genom SMS men jag svarar inte förtällfället.


    Mamma till Anton 12år och Axel 2 år
  • Jontesfru

    jobbigt värre schnappi.


    Mamma till Anton 12år och Axel 2 år
  • Jontesfru

    Schnappi
    Skulle det funka att ha en sån där man har runt nacken i bilstolen? Vi köpte en jättebra o rätt fin sån på Toddler i K-stad. Den har varit bra till Axel o hans vinglande huvud när han sover i vagnen.


    Mamma till Anton 12år och Axel 2 år
  • Jontesfru

    Om den passar kan du få Axels... han fick de sista delarna till Bingon med posten idag. Så nu behöver han den inte längre.


    Mamma till Anton 12år och Axel 2 år
  • Jontesfru
    060810 skrev 2009-07-06 22:01:36 följande:
    Hihi, då blir de glada på mig på Toddler! :pJag kommer dit och provar men köper inget typ.. :p Provat alla deras vagnar men ingen passar ju.Skönt att det gick så pass fort för er att få delarna till Bingon! :)
    ja vi fick ju vagnen i mars{#lang_emotions_wink}!!! Du behöver ju inte gå till Toddler du kan ju sms mig din adress o hela namn... så skickar jag den till dig!
    Mamma till Anton 12år och Axel 2 år
  • Jontesfru

    fast jag får nog tvätta den först...


    Mamma till Anton 12år och Axel 2 år
  • Jontesfru
    060810 skrev 2009-07-06 22:13:36 följande:
    Åh vad du är underbar! :)Skickar sms imorgon, nu är min telefon på laddning och avstängd för kvällen.Okej så ni har haft den så pass länge, trodde du nyss fick den, men ibland är jag lite korkad så inte så ovanligt fenomen från min sida. :pDå fick ni ju vänta i evigheter ju!! Hoppas bara vi slipper vänta lika länge!Jag pratade förresten med någon Margareta eller något sådant på hmc i Lund, någon du känner igen?
    Vi brukar ha Birgitta (hon är på semester nu). men du har nog rätt vi var på utprovning i mars o så fick vi den i mitten/slutet på april. Det känns längre ibland....

    Vi hörs!
    Mamma till Anton 12år och Axel 2 år
  • Jontesfru
    Rebecka81 skrev 2009-07-08 20:02:14 följande:
    Idag är en dag när jag inte vill ha ep, inte äta hundra mediciner, utan bara få sova sova sova....jag brukar kunna vara ganska "positiv" annars när det gäller det här, men idag vill jag gärna slippa!Förlåt, tänkte att jag kanske fick skriva av mig här lite ändå....
    Ja att skriva av sig är bra. Det gjorde jag i förmiddags på facebook o det hjälpte, fast de som läste blev ju oroliga....

    Så har vi haft mötet med FK o kommunen o ass.bolaget om assistansansökan. Satt i nästan 2 timmar o beskrev allt som Axel inte kan som andra i samma ålder kan. Fullständigt färdig efteråt. O det blir så tydligt när man gör sånt att han inte är som andra. Juristen på ass.bolaget tyckte att det gått jättebra så nu håller vi tummarna att det går bra o att vi får timmar.

    Natti natti
    Mamma till Anton 12år och Axel 2 år
  • Jontesfru
    Mopsan skrev 2009-07-09 18:19:55 följande:
    Detta är helt ot men känner att jag inte kan få ur mig detta nånannastans så djävla ledsen och besviken just nu. Min man drev ju eget innan allt detta hände men det har ju inte funkat pga av allt med Lusk. Vi har levt på besparingar, fp och saker vi sålt av och ströjobb hit och dit. Nu så hade vi genom en bekant lyckats fixa ett rätt bra jobb åt min man har vart ur glad över detta. Nu får jag reda på att brorsan har gått och tjatat till sig det jobbet åt en kompis istället. Så att dom ska kunna åka till varberg och supa!!! Min egen bror fy fan så djävla ledsen just nu. Det får aldrig aldrig aldrig nånsin vara bra nånstans. FY FAN!
    Riktigt dålig stil alltså! Har din brorsa inget hyffs alls alltså!????? Jag blir arg här för er skull.... grrrr
    Mamma till Anton 12år och Axel 2 år
Svar på tråden Epilepsitråden 8