• catwoman

    Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 4

    Här hänger vi förstföderskor som hade BF i Oktober 2008, självklart är även nya mammor och pappor hjärtligt välkomna också. En liten lista nedan på oss som huserar i denna tråd:

    3 september
    lolinona83 födde Matilda BF-31, 2555g 47cm

    1 oktober
    RebeckaAlexandersson födde Casper BF-7, 2915g 49cm

    3 oktober
    JohannaWeltzin födde Iris BF-4, 3520g 51cm
    Sanna86 födde Freja BF-2, 3280g 49cm

    5 oktober
    Pjanko födde Milo BF+4, 3866g 54,5cm

    6 oktober
    Charlotta1 födde Agnes BF+4, 3390g 49cm
    Moirae födde Jesper BF-1, 3440g 49cm

    14 oktober
    Rottis77 födde Malte BF-6, 3990g 54cm

    17 oktober
    MissZmily födde Lucas BF+15, 4080g 51cm
    Tiiah födde Arwen BF+1, 3965g 51cm

    23 oktober
    Veverica födde Viktor BF+15, 4390g 55cm

    26 oktober
    EA83 födde William BF+4, 3920g 53cm

    27 oktober
    Nina CC födde Filip BF+1, 3725g 50cm

    29 oktober
    Thia79 födde Anton BF+3, 3550g 51cm

    8 November
    Crocco födde Emelie BF+12, 3270g 51cm

  • Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 4
  • Sanna86

    Tiiah
    Tack så mkt!
    Jag har också problem med kissande katter :/ Fast vet inte vem av katterna det är än. Som tur är så har de inte kissat i Frejas säng nånting när hon legat där. Nu ser vi till att alltid ha dörren till Frejas rum stängd.

    Moirae
    Ja så kan det säkert vara. Freja förstod lampa förut, men nu verkar hon ha glömt bort det ;P Kanske för att jag slutade fråga henne om lampan under en tid. Kisse förstår hon, och säger även Ksche till dem. Men mest av allt förstår hon nog Aj Aj, haha. Så fort jag säger Aj Aj så slutar hon med vad hon håller på med och tar sig åt andra hållet.

    Freja ålar sig fram mer och mer och ställer sig på knä i korta stunder nu. Idag gick både jag och sambon iväg till köket och efter ett tag så var även Freja där.. så då hade hon ålat sig en riktigt lång bit.

  • Milo och Elias mamma

    tiiah
    vilket minne du har=) jag läste åxå en vuxenutbildning på 1,5år...jag trivs kanonbra med min utbildning och med mitt jobb...självklart tycker jag du ska plugga om du känner att du vill... tiden jag läste till uska var otroligt kul, fast det var mycket pluggande ibland, men vi hade otroligt kul åxå...

    sanna
    du behöver inte träna på charmen, det kommer att gå jätte bra för dej ska du se=) vilken snäll svärmor du har...
    tyvärr blir det inge furuvik i morgon... det var någon contry helg där från i dag till söndag...vilket gjorde att inträdet var sjukt dyrt för att titta på några kossor och apor... det är ju ändå djuren vi vill se... så vi får planera om det...IGEN...har skjutit på det hela sommaren nu... men men...

    Milo förstår åxå mycket nu...som katten, hunden, lampan, tavlan, mamma, pappa, morfar (som är milos stora favorit) fiskarna, blomman, sen vet han om vi har besök och jag frågar vart den personen är (tex vart är johanna) men är det flera här kan han det inte...
    Jag tror att milo kommer att gå snart... nu kan man hålla han i en hand och han går breve mej jättestadigt... sen glömmer han ofta att hålla i sig och det går jätte bra till han kommer på att han inte håller i sig=)
    har ni provat att bada era små i sjön??? vi var iväg och tog ett dopp nu i kväll, men milo blev hysterisk, han som brukar älska att bada...men inte i sjön=)

  • Vroooooom

    Tiiah: Du ska inte läsa till syrra då istället? Det är ju iofs en längre utbildning men jag kan tänka mig att det kanske blir lite lättare att få jobb på platserna du vill jobba på då.
    Jag är också USKa egentligen men jag började plugga företagsekonomi sen och fastnade för det istället.
    Vill du plugga till undersköterska tycker jag absolut att du ska göra det. Det är en ganska lätt utbildning och den är ju inte heller så himla lång. Det finns också oftast väldigt mycket jobb på t ex äldreboenden så man behöver sällan gå arbetslös.
    Jag tycker du gör rätt som inte släpper ifrån dig Arwen. Det är alldeles för många dagar och dessutom finns ju svininfluensan att tänka på.


    Did I mention this is a rant? Sense really has no place in it.
  • RebeckaAlexandersson

    GO MORRON Brudar

    Usch, ska det va sådär varmt idag igen??? Inge kul tycker jag!

    Jag lämnade ju bort Casper när vi åkte på U2 konserten förra helgen..... Och det gick inge bra!!!! För mig . Jag försökte låta bli - men grät kvällen innan, när jag lämnade honom, och när jag var där borta!
    Det var riktigt jobbigt att han sov borta! Visst e jag larvig, men kan inte rå för det!?

    Är det ingen som bor i närheten av mig? Jag o Casper skulle behöva några "nya" kompisar

    Kram kram

  • thia79

    Tiiah: jag är oxå inom vården, röntgensyrra, och jag skulle hellre jobba som uska än som allmänsyrra. Uskorna har mer tid med patienterna än vad syrrorna har, så mkt pappersarbete som tar tid. Idag är syrror mer sekreterare än syrror. Min utbildning är 3 år och det finns gott om jobb. Jag kan välja om jag vill jobba dag lr ha jourpass. Jag slipper ta jobbet med mig hem och träffar mkt folk/patienter. Jag trivs kanon!

    Rebecka: Tyvärr bor vi inte nära, annars behöver vi med "nya" kompisar: Du tror inte det var gravhormonerna som spelade dig ett spratt på U2-kvällen? Och larvig är man aldrig som mamma, man är mamma! :) Hur tycker du denna gravidetet varit än så länge, jämfört med Caspers? Började magen synas tidigare? Det sägs ju att den gör det.

  • Milo och Elias mamma

    RebeckaAlexandersson
    vart bor ni???
    vad jobbigt att det var så jobbigt för dej...men för han gick det nog jätte bra...men det är jättejobbigt första gången... nästa kommer gå bättre...så var det iaf fär mej...

  • Vroooooom

    Rebecka: Inte är du larvig heller. Jag är likadan och vill absolut inte lämna ifrån mig Jesper mer än nödvändigt. Vi har pratat om att, när han fyllt 1, göra något bara jag och maken och jag börjar redan oroa mig. Först hade vi tänkt att vi skulle vara borta över natten men jag ändrade mig sen.

    Tiiah: Förresten, du vill inte bli barnmorska då? Har en kompis som pluggat till barnmorska och jobbar på förlossningen, hon verkligen älskar sitt jobb. Sen har jag en annan kompis som hade tänkt plugga till BM men blev barnsjuksköterska istället och trivs verkligen som det. Det är ju yrken som passar för där du vill jobba.
    Tänkte bara tipsa lite


    Did I mention this is a rant? Sense really has no place in it.
  • Aaglars
    RebeckaAlexandersson skrev 2009-08-07 09:41:50 följande:
    GO MORRON Brudar Usch, ska det va sådär varmt idag igen??? Inge kul tycker jag!Jag lämnade ju bort Casper när vi åkte på U2 konserten förra helgen..... Och det gick inge bra!!!! För mig . Jag försökte låta bli - men grät kvällen innan, när jag lämnade honom, och när jag var där borta! Det var riktigt jobbigt att han sov borta! Visst e jag larvig, men kan inte rå för det!?Är det ingen som bor i närheten av mig? Jag o Casper skulle behöva några "nya" kompisar Kram kram
    Du är inte ett dugg larvig. Jag har inte lämnat bort AGnes en sekund ännu....Första gången ska bli på test imorgon hos goda vänner och grannar till oss som vi vet att Agnes tycker jättemycket om. Och då blir det max 1h.

    KÄnns redan jobbigt!!!
  • Sanna86

    Pjanko
    Vi badade i sjön första gången idag och det var ingen hit för Freja heller. Hon kunde sitta vid strandkanten och plaska lite.. men hon ville inte ut till det lite djupare för att bada kroppen. Men vi hade jättemysigt iaf :)

    Charlotta
    Det kommer nog gå jättebra ska du se!

  • Cerulean

    Moirae: ja, aldrig trodde jag att jag skulle nattamma så här länge... Men hittills har det varit lättare att amma än att sluta, han är så himla bestämd på nätterna min lille pojk. Dock är jag ibland redigt less på amningen. Häromnatten så ville jag bara gå och lägga mig på soffan. Men nu är det inte långt kvar, på onsdag eller torsdag nästa vecka åker Viktor och maken ut till sommarstugan och jag blir kvar i stan ett par dagar. Måste verkligen fylla schemat då så jag inte kan sitta hemma och vara ledsen...

    Charlotta: det ska nog gå jättebra! Vi har varit ifrån Viktor två gånger nu på dagen, i 6h ungefär båda gångerna och det har gått superbra. Bara jag som gått och tänkt en massa på hur Viktor haft det, han har knappt märkt att vi varit borta tydligen...

    Sanna: håller tummarna för jobbet! Pengabrist är verkligen riktigt jobbigt.

Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 4