• catwoman

    Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 4

    Här hänger vi förstföderskor som hade BF i Oktober 2008, självklart är även nya mammor och pappor hjärtligt välkomna också. En liten lista nedan på oss som huserar i denna tråd:

    3 september
    lolinona83 födde Matilda BF-31, 2555g 47cm

    1 oktober
    RebeckaAlexandersson födde Casper BF-7, 2915g 49cm

    3 oktober
    JohannaWeltzin födde Iris BF-4, 3520g 51cm
    Sanna86 födde Freja BF-2, 3280g 49cm

    5 oktober
    Pjanko födde Milo BF+4, 3866g 54,5cm

    6 oktober
    Charlotta1 födde Agnes BF+4, 3390g 49cm
    Moirae födde Jesper BF-1, 3440g 49cm

    14 oktober
    Rottis77 födde Malte BF-6, 3990g 54cm

    17 oktober
    MissZmily födde Lucas BF+15, 4080g 51cm
    Tiiah födde Arwen BF+1, 3965g 51cm

    23 oktober
    Veverica födde Viktor BF+15, 4390g 55cm

    26 oktober
    EA83 födde William BF+4, 3920g 53cm

    27 oktober
    Nina CC födde Filip BF+1, 3725g 50cm

    29 oktober
    Thia79 födde Anton BF+3, 3550g 51cm

    8 November
    Crocco födde Emelie BF+12, 3270g 51cm

  • Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 4
  • Aaglars

    MissZ!

    Jag älskar också att gå till MVC.
    Har inte samma BM nu eftersom vi flyttat från Malmö till Skurup. Men den här verkar vara minst lika bra som den förra.

    Agnes var med mig idag på hälsosamtalet på MVC. Hon var på strålande humör och charmade BM totalt

    BM frågade bl. a om jag vill göra KUB-test med tanke på min ålder. Men jag och maken har bestämt att vi inte vill göra några sådana tester. Vi vill behålla barnet vem/hur det än är.

  • Aaglars

    MissZ
    Hoppas verkligen att Lucas somnar gott ikväll. INte roligt när sövandet ska ta hela ens kväll i anspråk...

    Veverica!
    Vilken natt! Vad frukatnsvärt. Hur är det med er lille nu? KRAMISAR!!!

    MOIRAE!
    Kul att Jesper också är på G med gåendet. Agnes har visat att hpn kan gå, men hon är en försiktig tjej och så fort hon upptäcker att hon står eller går utan stöd så börjar hon gråta och sätter sig pladask ner.
    Killar brukar vara lite mer framåt.

  • Vroooooom

    Charlotta: Ja, det är nog lite småläskigt för de små.
    När Jesper började resa sig själv så hade han alltid kudde i famnen. Han tyckte typ det kändes mer tryggt så fast det borde ju vara mycket krångligare att resa sig så
    Vi trodde nästan han skulle börja gå ganska snart när han, för ett tag sen, inte bara gick runt möblerna utan började skjuta babysitterna framför sig och på det sättet ta sig framåt men han verkar inte vilja gå själv riktigt än.


    Did I mention this is a rant? Sense really has no place in it.
  • Milo och Elias mamma

    Milo är som agnes, fast han gråter inte...men han sätter sig ner och tittar på mej och ser chockad ut... men när han går med gåvagnen så har jag världens stoltaste son... men när han springer stutt och inte kommer loss blir han förbannad och sätter sig ner och ska slå vagnen...så gulligt att se han springa runt och man blir så glad när man ser lyckan i hans ögon=)

  • Aaglars
    Milo och Elias mamma skrev 2009-08-11 17:43:46 följande:
    Milo är som agnes, fast han gråter inte...men han sätter sig ner och tittar på mej och ser chockad ut... men när han går med gåvagnen så har jag världens stoltaste son... men när han springer stutt och inte kommer loss blir han förbannad och sätter sig ner och ska slå vagnen...så gulligt att se han springa runt och man blir så glad när man ser lyckan i hans ögon=)
    Ja då är de precis lika med gåvagnen också. Visst blir man stolt! Och lycklig!
  • crocco

    charlotta: Tack, vi är rädda om varandra. Allt ordnar sig säkert till slut men just nu är det lite segt...Det är ju helt underbart att vara gravid, och så kul för er som vill ha fler barn...du får inte glömma oss helt för vi vill ju höra hur allt går kram.

    Moirae: Nä, lite fel tider att köra på eget men men... Kul att han nästan går, låter spännande...det är så jättekul när de håller på att lära sig något nytt för man väntar med spänning...
    Emelie har tagit sig upp lite mer på knäna idag men hasar fortfarande...kanske kommer krypandet snart.

    thia79: Lammhult och typ Lessebo beroende på om vi är hos svärmor eller mamma. Är du smålänning med? Hus var ? *nyfiken* Underbart att få flytta till hus i vilket fall...min stora dröm just nu...det är bra med drömmar...

  • thia79

    Crocco: då är det ju nästan nästgårds här ju! Bor i centrala Växjö nu men flyttar till Kalmar (Ljungbyholm). Ja det ska bli sååå skönt med trädgård och stora ytor, just nu går Anton runt flyttkartongerna och inte möblerna, de kommer han inte åt :P Knappt vi heller!

  • Cerulean

    Tack alla för omtanken!

    Idag är det bra, det har inte börjat blöda igen och han håller sig konstigt nog från att peta på förbandet. Märkligt eftersom det sitter så pass högt upp på kinden att han ser det hela tiden när han skrattar, ler och babblar. Men det är ju bra att han inte pillar! Med lite tur kan vi nog snart byta till vanligt plåster.

    Och så hade vi efter kaosnatten den bästa natten hittills igår! Viktor somnade 21.20 och sov till 05, fick välling och sov till 08.20. Helt otroligt! Men han var väl slut efter sjukhusbesöket. Får se hur det går inatt, maken har en viktig presentation imorgon så jag har sagt att jag ska ta natten. Och jag kan ju ännu inte lägga honom utan att amma, så det har jag gjort nu. Hoppas jag inte har sabbat allt nu! (Maken är och hämtar sin mor på Arlanda så han kunde inte natta)

  • crocco

    Veverica: så bra att det inte börjat blöda igen. De små läker bra så snart är han nog som vanligt igen *hoppas*. Duktig kille som inte pillar på förbandet , det kan ju jag aldrig själv låta bli om det skulle vara på mig...
    Sååå skönt att era nätter håller på att bli bättre. När Emelie väl började sova bra så har det hållt i sig, hoppas på detsamma för er

    thia79: Ja det är det ju verkligen. Kalmar är ju trevligt...hur kommer det sig. Är det jobb som får er att flytta eller det underbara havet? Lycka till iaf, jag ska hålla tummarna för att flytten ska gå bra och att vädret ska bli fint så Anton får användning av trädgården.

  • thia79

    Crocco: jo jag jobbar i Kalmar och har pendlat hitintills och sen kommer jag från Nybro så jag flyttar "hemåt". Ja havet lockar väldigt, är såååå trött på Växjö och inlandet, är man från kusten (om man kan säga det om nybro) så saknar man väderväxlingarna! Känner du Catta Erlandsson från Lammhult?

Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 4