• 060810

    Epilepsitråden 9

    Jag hatar barnens läkare!!!!!!!!!!!!!!

    När jag kom för att hämta intygen idag så står det en ren jävla massa skit på det!! Han klankar ner på mig som person/förälder och skriver typ inget om barnen! Hela intyget består i alla fel som jag gör som förälder.....
    Han skriver även om att mina barn är tillkomna med insemination och donator, det har väl för fan inte FK med att göra när jag söker vårdbidrag??? Sen drar han upp en massa saker som hände för 3 år sen som inte har något med mina barns diagnoser men som sänker ner mig till en låg nivå som mamma.. Han KRÄNKER mig totalt i dessa intygen!!

    Jag satte mig i bilen och grät, sen blev jag en pitbull-mamma på jakt efter läkaren men den fegisen hade gått för dagen och är ledig resten av veckan!!! Så nu väntar jag till läkarbesöket den 10:e för Izabelle och då ska han få veta att han lever!!
    Jag känner för att byta läkare och sjukhus NU!! Jag är så trött på att de ska klanka ner på mig som mamma och hitta fel och brister överallt hos mig!!

    Ringde till fk och pratade med handläggaren och hon tyckte det var förjävligt som läkaren skrivit intyget och jag fick vänta på de nya som jag SKA ha in nästa vecka. Den 10:e eller 11:e och han ska skriva relevanta saker, inte saker som är 3 år gamla och inte påverkar vb eller om familjesituationen, den har fk inte med att göra!

    Så nu sitter jag här med gråten i halsen och vill bara försvinna en stund, men det går inte för snart kommer min mamma hem med barnen. Jag har precis kommit hem själv och hade inte hunnit hämta dem i tid.
    Känner mig bara som en usel förälder just nu..... :( Allt trevligt som sas i måndags till mig känns som bortblåst efter att ha läst intygen.
    Livet är inte roligt just nu och jag vill bara försvinna och komma tillbaka när livet var som det var för 1 år sen!! (då var jag i Italien och tågluffade med barnen och min mamma och livet var underbart för då existerade inte epilepsi i min vokabulär) Men det dröjer nog innan jag är i Italien igen!! *wops Natasja, du hamnade visst i Holland istället*
    *tack Smuliz för att du la dikten på din blogg*

  • 060810

    Detta ska anmälas!! Tänker inte tollerera den här behandlingen alls. Känner mig så ledsen och kränkt.
    Det som hände för 3 år sen var att jag blev tvingad av bvc att gå till en bvc-psykolog för de ansåg att Izabelle hade kolik, men det var mjölkallergi hon hade och inte kolik. Detta tycker han ska stå med i papprena och att vi har/haft kontakt med socialen. Men det rör ju inte mina barn alls. :(
    Jag ska begära ut jornalerna för båda barnen och lusläsa dem och markera allt som är fel och som inte ska stå med, bara det medicinska ska stå med inget annat. Sedan när jag gjort det så ska detta anmälas. Jag ska även byta sjukhus, det har jag bestämt mig för nu. Känner mig så kränkt nu att nu får det fan i mig räcka!
    Ska på läkarbesöket nu den 10:e för att läkaren ska få stå för vad han skrivit och förklara sig big time! Sen ska han skriva ett nytt intyg med riktiga uppgifter. Sen är det baj baj i byxan! Sen ska jag till Minos neurolog för att se vad hon planerat, ska dit den 16:e och det ska bli intressant att se vad hon kommit fram till. Men händer inget där så blir det även där baj baj i byxan!

    Har så ont i huvudet nu ikväll av alla tankar. Undrar vad de tänker om mig och allt.. Har även ont i magen och jag mår fruktansvärt dåligt med ångest som ett brev på posten. Hatar allt vad läkare och vb heter just nu. :(
    När sen pengarna för vb kommer så ska jag och barnen åka på semester! Skiter i vad fk säger! Vi behöver komma iväg bara vi 3 och bara vara och inte tänka på något mer än varandra. Har varit lite väl mycket nu det senaste året att jag måste bort för att orka.

  • 060810

    Anna2001:
    Tack för kramen! :) Den behövs här bland alla tårar!! och även det du skriver gav mig ett litet leende faktiskt. Att han blev sur för att jag bad honom göra sitt jobb, ja det stämmer nog väldigt bra in på allt.
    Byta sjukhus ska jag göra, hjälper inte att byta läkare för de håller varandra bakom ryggen liksom...
    Jag har svårt att lita på läkare och inte blir det bättre av detta. Vissa saker har jag berättat för att det rört Mino eller Izabelle, men inte deras sjukdom. Så bara slänger han det rakt i ansiktet på mig sen. Det känns inte alls bra.

  • 060810

    Jag är sjukskriven och får inte ha barnen på heltid därför är jag rädd att fk bråkar, men jag får förklara situationen för dem och hoppas på att de förstår. Annars får väl min mamma åka med och hjälpa till med barnen.
    Jag hoppas med på ett halvt vb, minst, och det var ju bra att de gav er i a f ett halvt.

  • 060810

    Jag lär inte gå till tidningen, för jag vill inte lämna ut mig i den här situationen så. Men anmälas ska det.
    Börjar lugna mig nu, men de senaste 6½ timmarna har varit skitjobbiga.
    Är glad att barnen sover för jag fungerar inte så bra just nu. Bara sitter... Hade inte mamma lagat mat idag hade bara barnen fått mat. Jag orkar inte äta ens... Orkar ingenting.. Han tog all min energi idag.
    Men imorgon ska jag beställa deras jornaler för att se vad det står om oss i dem. När jag läst dem så ska jag anmäla. Vill läsa journalerna först för att kanske ha ännu mer kött på benen.

  • 060810

    Okej, ja då ska jag nog inte lita på den allt för mycket..
    Sökte på honom på goggle men hittade inget..
    Ska försöka sova snart så jag orkar med morgondagen med journalbeställningar och allt..

  • 060810

    Det är på ingång! :)
    Ska bara ha barnens journaler med. Det ska jag fixa under morgondagen. Idag är jag så slut i huvudet att jag inte orkar något. Ligger mest i sängen... :(
    Tänk att några ord på ett papper kan förstöra så mycket.. Igår var jag glad och tänkte att nu jäklar är alla papper inne så jäkla skönt, nu börjar bara väntan på samtal och beslut och så vidare.. Men dagen förvandlades till något hemskt och jobbigt istället.
    Men jag ska ta nya tag imorgon och bege mig till sjukan och begära deras journaler om jag så ska behöva betala för det. Står på hemsidan att man mot en avgift kan få med sig journalkopior hem. Obs. det står kan, så jag förmodar väl att de kommer säga nej till det... :/ *pessimisten i mig talar*

    Nä om jag skulle ta och försöka göra något idag.. Har lagt in tvätt som nog är klar snart...

  • 060810

    Aha, ja men då är det ju bra. :)
    Jag betalar gärna för att få läsa vad de skriver om oss. Särskillt i början av Minos krampande och sen även de första gångerna jag var inne med Izabelle när hon var nyfödd och hade svår förstoppning och vad de sa kolik som visade sig vara mjölkallergi.
    Men detta ska jag ta tag i imorgon. :)

Svar på tråden Epilepsitråden 9