• 2små2stora
    Mopsan skrev 2009-08-28 20:29:00 följande:
    3busfrön det djävliga är ju att man nästan går och hoppas på ett rejält gm så han får lätta på trycket lite om du förstår hur jag menar för det är som att han bara går och laddar nu och små krampar hela tiden. Alltså den här kombinationen lamictal absenor är ju en ren katastrof faktiskt. Han har på alla tidigare mediciner haft smekmånad efter bara några dagar på nya medicinen och sen uppehåll på minst 2veckor och det här humöret klår ju trimonil med hästlängder. är INTE imponerad av absenor.
    Absenor halverar halveringstiden på lamictalen så att lamotriginkoncentrationen fördubblas. Då ökar biverkningarna av lamotriginet som bla är aggressivitet, konfusion, tics.
    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • 2små2stora
    anne h skrev 2009-09-01 04:52:56 följande:
    Detta är omänskligt! Klockan är inte ens fem och jag har varit uppe i två timmar redan.. Vi har bakat bröd, nu kollar lillebror på tv medan jag försöker hålla mig vaken, med en skön varm mjuk säng bara 7 m bort.. om drygt tre timmar ska vi köra hunden till mormor som ska vara hundvakt (hon sitter i rulle, ser knappt något så det blir perfekt, hon måste gå ut en sväng på dagen med hunden. ), sedan blir det Falun för att göra en EEG.. Brukar man vara vaken så länge före en sådan undersökning..? Minns inte att jag var det när jag gjorde EEG men det var iofs 25 år sedan..
    När vi gör sömn EEG har vi fått gå upp kl 3 det svåraste är att hålla sonen vaken i bilen till sjuhuset.
    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • 2små2stora
    060810 skrev 2009-09-09 21:09:21 följande:
    Här har vi skrikanfall!! :( Skit med!! Har hållt på 15 min nu. Funderar på steso faktiskt för att bryta det om det funkar..
    Testa med halva dosen steso först det kanske räcker. Han kan inte hålla på och skrika så där.
    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • 2små2stora
    Mopsan: Han ska ringa nästa vecka. EP-sköterskan har gått på honom om osignerade anteckningar och remisser som inte gått iväg. Så förhoppningsvis har han lite dåligt samvete
    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • 2små2stora
    Mopsan skrev 2009-09-09 22:10:01 följande:
    du det där imorgon eller nästa vecka är ganska vanligt förekommande har jag märkt. tänk va skönt om det någonsin kunde bli den där morgondagen eller nästa vecka som man så hoppats på talades vid lite med läkare igår hon kontaktade då neurolog som skulle ringa "imorgon" som hon sa men dt blev ydligen aldrig imorgon idag...... va vet jag. bad även om att få ut lusks journaler med ssk anteckningarna spännande.
    Jag har en bokad tid den 17:e
    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • 2små2stora
    Mopsan skrev 2009-09-11 16:07:07 följande:
    Helt otroligt vilken morgon jag fick idag! Glatt överraskad om man säger så. telefonen ringer och det är en neurolog ifrån kss som vi inte haft förut den kvinnliga engagerade läkaren har tydligen haft "telefon terror" på honom om Lusken så vi gick igenom Luskens historik och nu ska lusken börja med topimax. Han sätter sin sekretterare på att försöka skaka fram video eeg resultaten ifrån gbg fast jag varnade honom om att många innan honom försökt men misslyckats. Sen pratade han vidare om att man inte kan sluta söka svar utan att det vore ide att köra en mer noggrann MR inställd på där han har nedsatt blodflöde att man kanske ska kontakta ep teamet i gbg, han diskuterade framtida möjligheter till op ifall vi skulle få slut på alternativ. OCH vi ska få en anfalls dagbok jag som undrat varför vi inte fått en sån innan. Jag känner mig helt klart förvånad men mkt hoppfull och glad. Herregud jag som redan vart så nöjd med kss vad är det som händer?Jag är oförskämt nöjd och glad nu. Med den svenska sjukvården???!!! japp
    Topimax har vi och det var den som gjorde M krampfri tillsammans med trileptalen.

    Vad bra att det är ngn som tagit tag i Lusk nu.
    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • 2små2stora
    Mopsan skrev 2009-09-12 00:45:42 följande:
    du jag blev sååå himmla ja nervös när han ringde. var lååångt ifrån en pitbulmamma vet inte vad det tog åt mig men han lät väldigt trygg och förtroende ingivande usch du vet det där förbaskade hoppet och förväntningar nej jag vill inte det men det känns som att jag inte kan låta bli. jag börjar hoppas och känna ett pirr i magen av förväntningarna. fan va löjligt att få panik över att saker verkar gå bra. jo föresten om det inte är till för mkt besvär. har funderat på detta sen vi talades vid. du pratade om medicineringsscheman osv som du kommit över var lite nyfiken på dem
    Måste bara hitta dem först sedan ska du få dem

    Just nu håller jag på och tömmer källaren, vi måste göra ett rum till före maj
    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • 2små2stora
    060810 skrev 2009-09-12 07:15:57 följande:
    3bus: är det möjligen en till bus på väg?? spännande i så fall!!
    Ja med beräknat anländningsdatum 19 maj

    Tack, det var inte så poppis här men nu verkar det ha vänt.
    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
  • 2små2stora

    Det verkar inte bli ett 4:e busfrö här då jag har fått blödningar idag.


    ~~Michael -97, Joachim -98 och Johanna -07 ~~
Svar på tråden Epilepsitråden 9