• Vårhumlan83

    Gravida Huddingebor som väntar tillökning Våren 2010

    Hej,

    Finns det några Huddingebor här som liksom jag väntar smått nu till i vår? Vore jätte kul att följas åt. Själv har jag BF den 2 mars och har en dotter på 2 år.

    Kram

  • Svar på tråden Gravida Huddingebor som väntar tillökning Våren 2010
  • Vårhumlan83

    Jaha vad duktig du är! Jag gjorde en bok via nätet på selmas förstå år och hon älskar verkligen att bläddra i den boken. Vart på 72 sidor o månad för månad från det att hon föddes till 1års dagen, tog ett tag att fixa med men verkligen värt det.

    Lycka till med din!

  • Fotavtryck

    Så toligt. Ja isak älskar oxå att titta på bilder när han var liten. så det är väl bara att sätta igång

  • Fotavtryck

    Så toligt. Ja isak älskar oxå att titta på bilder när han var liten. så det är väl bara att sätta igång

  • Fotavtryck

    var på akuten i går. fick veta att jag hade ett förstadie till urinvägsinfektion. fick meddesin att äta i 5 dagar.

    Hade så ont i magen så jag ver bara tvungen att ta reda på vad det var.
    Dessutom fick jag se mini en snabbis. Ville igentligen inte titta eftersom J inte var med.

    Ska titta mer på fredag då vi ska på rul. När skulle du på rul?

  • Vårhumlan83

    Å vad jobbigt! Men skönt att du fått pencillin nu då! Jag brukade få UVI jämt förr e så n ojjig för att få det nu igen för gör ju så jäklarns ont!!! Iaf på mig, brukar få det väldigt snabbt o kissar blod på en gång. håller tummana för att man slipper det denna gång.

    Ska på RUL den 5 oktober. Vi har datum nära :) hi hi

  • Fotavtryck

    Fy sjutton. Ja då är jag glad över att dom upptäckte det så tidigt. Stackare. Håller värkligen tummarna att du inte ska få det mer överhuvudtaget.

    Så på måndag vet vi hur nära det blir då Spännande.
    Ska du kolla vd det blir? Själv har jag inte bestämt mig. Först ville jag absolut inte veta. Men nu skulle det vara lite kul för då kan jag redan nu börja sortera ut kläder.

    Har sparat allt efter isak, så mest praktiskt skule det ju vara att få en kille til, men samtidigt skulle det vara toppen att få en tjej. Då har man ju en anledning till att handla ny kläder.

  • Vårhumlan83

    Nej vi ska inte kolla vad det blir. Har oockså velat fram och tillbaka men beslutat oss för att inte kika. Har också behållt allt så skulle ju vara smidigt med en till tjej men kul men en av varje :) Köpte den del vitt o beigt till Selma så ska ta fram det.

  • Fotavtryck

    får du en kille o jag en tjej så kan vi ju byta. ha ha.
    Senast har det blivit 8 killar i släkten sista tjejen är jag. Så dom skulle bli helt galna om dom skulle få klä en bebis i rosa och volanger, jag oxå fast tvärt om. hihi

  • Fotavtryck

    Dags för banmässan i helgen. Ska du gå?

    Jag går dit i morgon direkt efter rul. Första gången utan isak. Han har blivit lite för gammal att hålla kolla på och skönt att strosa som jag vill. Massa gratisgrejer till "mini"

  • Vårhumlan83

    Jag hade tänkt det men vart osäker påå om den var eftrsom det bara står hem&villa? Är den på älvsjö nu ihelgen? Isf ska gå! :) Brukar gå på den. Lyckar till på RUL imorgon!

Svar på tråden Gravida Huddingebor som väntar tillökning Våren 2010