• mariamoln

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Ojoj vilka okunniga människor ni är! ;)

    Jag vet att det där nätet finns så jag ringde min kusin som hade ett när hennes son var liten och hon skulle gå upp på deras vinda och kolla om den fanns kvar.

    Shit vilken jävla storm i natt, vaknade kring ett och låg i dvala till tre. Kunde inte somna för att det kändes som att hela huset skulle braka sönder!

  • mariamoln

    Och vet nån vad kisskyddet på metervara kostar på Ohlssons? Har tänkt att täcka hela sängen ifall att. Alltså inte ifall att jag skulle kissa på mig utan om vattnet skulle gå!

  • mariamoln

    Fiasan: Fan, jag som redan svettas som en gris. Har stängt av elementet i sovrummet och min sambo sover med ett tjockt vintertäcke, haha.

    Sinne: Jag hade låtit dem komma och hälsa på, låt nu din unge få bygga upp ett immunförsvar! ;)

    Men usch för rökare som pussar på barn, tycker det är skitäckligt. Min killes mamma röker inne och vi lär ju aldrig åka hem till henne så vidare hon inte har vädrat en vecka innan. Och jag vill verkligen inte att min bebis ska andas in ciggrök. BLÄ!

    Men shit, är det nån som har sett om de fastställda biverkningarna som vaccinet ger?! Det visades just på Tv4-nyheterna.

  • mariamoln

    Mk: Det var typ alla slags sjukdomar som du kan få i vanliga fall, värsta listan hur som helst. Men jag kommer inte ändra mig i frågan om vaccinering, så alla i tråden kommer inte vara vaccinerade. Får väl sitta här hemma med min bebis och känna mig utmobbad..

    Just kommit hem från vc, gjorde glukosbelastningen och allt såg helt normalt ut - precis som jag redan visste. Suck.

  • mariamoln

    Har nån sett filmsnutten där en man stimulerar värkar? Försöker hitta på youtube men vet inte vad jag ska söka på..

  • mariamoln

    Ni som har fått era bebisar, märker ni av nån skillnad eller likhet med hur bebisen var vaken/sov i magen och hur bebisen är vaken/sover nu? Alltså om bebisen i magen var som mest aktiv på kvällen och att den även är det nu när den är ute?

  • mariamoln

    Skönt att det verkar som att bebisen inte är som den är i magen för min är en riktig nattis!

    Filippa: Hahaha, jag ska hetsa dig varje dag!

    Har varit hos mamma och pappa och sett Robinson. Bad mamma ta av mig sockarna för jag höll på att svettas ihjäl och då sa hon: voi perkele, tryckte in sina fingrar i mina uppsvällda fötter och hämtade husets alla kuddar och bunkrade upp mina ben på dem. Jag hoppas för allt i världen att jag kissar ut all vätska när bebisen väl är ute!!!

  • mariamoln

    Åh jag har hittat det mest fantastiska namn till min bebis och ratar alla mina egna förslag sedan tidigare, måste bara få med min kille på det hela...!

  • mariamoln

    Diadem: Haha, har aldrig tagit fram nån varningtriangel eller satt fast säkerhetsbältena. Nåt måste de som jobbar där jobba med ;)

    Sinne: Haha no can do - könet är ju hemligt! Men jag råkade försäga mig idag för min mamma..

  • mariamoln

    Sinne: Haha varför säger ALLA så?! Jag fattar inte...! ;) Nä men jag var bara tvungen och är såååå sugen på att säga men det skulle bli så tråkigt då.

  • mariamoln

    Minna: Hahaha, du får fråga henne! Fast A vet också..

    Idag har jag budat hem ett bäddset från Gunilla Axén, svart med moln! Så fint!

  • mariamoln

    Mk: Jag förmodar att du vet att du måste stanna kvar på BB i tre dagar efter bebisen är född? Så packa väskan full!

  • mariamoln

    Sok: Har du kollat med försäkringsbolaget om du får igen pengar? Både gravidförsäkringen och din personliga försäkring.

  • mariamoln

    Just hemkommen från ett besök hos bm. Hon kollade mitt blodtryck två gånger och började fråga mig om jag har haft huvudvärk. Nä, svarade jag och då gick hon och hämtade en digital blodtrycksmätare som visade ett normalt blodtryck. Jag hann bli liiite nervös. Hon rådde mig att börja vila eftersom att jag har så mycket vätska i kroppen och hon tryckte och kände på mina vader och fötter som är helt gigantiska. Allt såg bra ut och min vikt var lika fet som sist, men skönt att jag inte har ökat. Fast det lär ju komma...

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3