• Anonym (inte hemmafru)

    Anna Ankas avsugningar

    Anna Anka ger alla kvinnor tipset av att ge sin man en avsugning varje morgon.

    Jag tror det är det är ett jättebra tips. Skulle fler göra likadant skulle vi ha mindre otrohet och mindre skilsmässor.

    Jag suger gärna min mans kuk. Däremot får han stryka sina skjortor själv och dela lika på allt annat hemma. Han är väldigt nöjd med hur vi har det.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-21 16:32
    Herregud, 300 inlägg. Har haft annat för mig i helgen som ni vet har inte läst allt men det finns ju en del saker som jag bara måste kommentera.

    Nej, alla ni som är oroliga, min man "hotar" inte att vara otrogen om jag inte suger av honom, han skulle aldrig säga eller göra något sådant. Däremot ser jag ju runt om mig hur många förhållanden som kraschar och ofta pga dåligt sex. Jag tror därför bra sex (och många avsugningar) är en bra liten investering i förhållandet

    Nej, vi har inte ett schema där jag ska suga varje dag kl 7.15. Men våra vi har ändå små rutiner, och ofta vaknar vi tillsammans ganska tidigt, och innan de är dags att springa till jobb och dagis brukar jag ta hand om hans morgonstånd och ge honom en skön start på dagen

    Och nej, han tycker inte att det är tjatigt med sex för att det blir för ofta. Jag gör det väl bra och varierat antar jag

    Väldigt många säger att ok jag kan göra något för honom OM har gör något för mig. Min man gör massor för mig, men det är inte därför jag gör saker för honom. Jag älskar honom, vill att han ska må bra, och vet att han behöver mycket sex. Fattar inte att det är så upprörande att jag ger det till honom även dagar då jag inte får något i gengäld.

    Kan bara säga at jag älskar min man, hans kuk, vårt liv tillsammans. Ville bara ge ett enkelt praktiskt tips till hur andra också kan få det bättre, men det märks ju att det finns många kvinnor därute som verkar ha svårt med att ge.

    Synd för er, och synd för era män. Ni skulle väldigt enkelt kunna göra era egna och era mäns liv så mycket bättre

    Puss på er från en hemmafru som mår som en prinsessa efter en härlig helg och som mer än någonsin längtar hem så jag får fortsätta ta bästa hand om min man!

  • Svar på tråden Anna Ankas avsugningar
  • MsMagnolia

    multi.

    Ja, visst är det tråkigt att en del inte vill ha sex och man får ju hoppas att de har sina anledningar.
    Det AA pratar om är andra sidan av vågen och jävlar vad alla reagerar på det!

    Varken min man eller jag "ställer upp på sex" i negativ bemärkelse för vi vill alltid ha varandra!
    Vi är ett par som ställer upp för varandra - på ett positivt sätt! -oavsett om det gäller att hjälpa till med disken eller ha sex.

    Du verkar tycka att ställa upp är negativt. Jag tycker det är positivt. Vi ser helt olika på det, som sagt.

  • multivitaminjuice
    MsMagnolia skrev 2009-09-18 15:57:29 följande:
    multivitaminjuice, vi ser tydligen helt olika på saker och ting. Jag har inte läst eller hört någonstans att AA har sagt att man ska göra saker *mot sin vilja*. Att ställa upp är inte att göra saker mot sin vilja enligt mig och jag tycker att det ligger mycket i det hon säger.
    Hon säger: "om din man vill att du ska suga av honom varje morgon innan jobbet då får du som fru ställa upp på det" och att det sexuellt är kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd.

    Jag tycker inte att det ligger något i det hon säger alls. Och då gillar jag både att suga och att tillfredsställa min partner men bara när jag själv känner för det (vilket jag visserligen känner för rätt ofta) men verkligen inte varje morgon innan jobbet (morgontrött).

    Jag skulle heller aldrig kräva att min kille skulle slicka mig varje morgon, såklart!
  • Anonym

    Nu lever hon ju i ett speciellt förhållande. (AA alltså.)

    Vill hon behålla sin levnadsstandard... förlåt man, är det ju bäst att hon ställer upp och gör det hon "ska".

    Så fungerar i alla fall inte det förhållandet jag lever i.

  • multivitaminjuice
    Anonym skrev 2009-09-18 16:12:31 följande:
    Nu lever hon ju i ett speciellt förhållande. (AA alltså.) Vill hon behålla sin levnadsstandard... förlåt man, är det ju bäst att hon ställer upp och gör det hon "ska". Så fungerar i alla fall inte det förhållandet jag lever i.
    Nä, hennes förhållande är ju lite mer som ett jobb kanske än ett förhållande.
    De som många reagerar på är väl mer att hon tycker att andra också ska leva så.
  • Anonym
    Anonym (inte hemmafru) skrev 2009-09-18 11:45:37 följande:
    Hi, hi. Tänk att det kan vara så provocerande med en kvinna som gillar att suga kuk, ge njutning, tillfredsställa sin man. Att ni inte fattar att jag gör det både för hans skull och min egen? Att ni inte fattar om att man måste ge för att få?Nej nu har jag inte tid att läsa ert trista trams längre. Ska till salongen och fixa mig inför helgen. Min man ska få lite nyvaxat att slicka på när han kommer hem Lite nya snygga underkläder kommer han säkert uppskatta också Vad ska ni göra i helgen? Dra på en gammal träningsoverall och gnälla på att gubben inte diskat eller vad? Allt i väntan på skilsmässan...
    Haha du har en poäng..Dock kan man visa uppskattning på fler sätt..Att man ska vårda varann tror jag alla är med på...
    Jag gör mig alltid fin för min man(vat tillsammans 16 år)
  • Anonym

    Anonym (inte hemmafru) skrev 2009-09-18 10:25:17 följande:


    Anna Anka ger alla kvinnor tipset av att ge sin man en avsugning varje morgon.Jag tror det är det är ett jättebra tips. Skulle fler göra likadant skulle vi ha mindre otrohet och mindre skilsmässor.Jag suger gärna min mans kuk. Däremot får han stryka sina skjortor själv och dela lika på allt annat hemma. Han är väldigt nöjd med hur vi har det.
    Ok! tack för infon
  • TheCoopers

    Jag tycker alla gör som de vill .
    Det gäller även avsugningar .

    Däremot känns det ju värdelöst att bara ställa upp för att han inte ska vara otrogen ,
    suga ska man ju göra för att man vill .

    Inte för man måste .


    I'm the me I choose to be ...
  • Anonym

    Att suga kuk är nog lika bra sätt att behålla maken som att tillåta att han har analsex med en. Chansen är stor att han lämnar en iallafall.

  • multivitaminjuice
    Anonym skrev 2009-09-18 16:53:07 följande:
    Att suga kuk är nog lika bra sätt att behålla maken som att tillåta att han har analsex med en. Chansen är stor att han lämnar en iallafall.
    Hur menar du?
  • Anonym
    Anonym skrev 2009-09-18 16:12:31 följande:
    Nu lever hon ju i ett speciellt förhållande. (AA alltså.)Vill hon behålla sin levnadsstandard... förlåt man, är det ju bäst att hon ställer upp och gör det hon "ska". Så fungerar i alla fall inte det förhållandet jag lever i.
    Hihi. Fniss. Allt för att behållla levnadsstandard (AA)
Svar på tråden Anna Ankas avsugningar