• Anonym

    Vad har ni för fetisher, eller vad blir ni lite extra kåta av?

    Själv älskar jag kvinnor/tjejer som ALLTID har nagellack på sina naglar.

    Dessutom älskar jag tjejer som har hål i öronen och som inte bär örhängen, men har tydligt markerade hål.

  • Svar på tråden Vad har ni för fetisher, eller vad blir ni lite extra kåta av?
  • Anonym (kåt mamma)

    tänder grymt mycket på att bli tagen bakifrån, när mannen har tagit ett rejält tag i mitt långa hår och smiskar mig på skinkorna, så att de dallrar, samtidigt som han stöter hårt i mig, och jag känner hans stora pung daska på fittan.

  • Anonym (kåt mamma)

    även att sitta på hans ansikte och gnida mig, med hans tunga ljupt i mig och klitoris gnidandes mot hans näsa, tänder vi båda på, han gillar doften och smaken från min fitta och det gör mig bara sååååå kåt

  • Quiet thoughts

    Fetisher har jag väl aldrig haft men jag tyckte gränsbevakningen hade fina "unifmormer" här borta på kobben när jag var yngre.

    Vackra händer är inte fel det heller eller underamar där man ser ådrorna. (På karlar alltså)


  • Anonym (EE)

    Män i välsittande skjorta, rent generellt.
    "Blicken", mmmm, att få sin killes kåta blick på sig, och när man ser att han gillar det hans ser och att han tänker massor av snuskiga saker om mig.

    I sängen:
    När han härjar runt med mig, vräker mig åt sidan, tar tag hårt med sina händer på min kropp, pressar isär mina ben och säger snuskiga saker i mitt öra, typ Nu kommer du inte undan, nu kommer det bli jobbigt för dig, ska knulla dig tills du inte kan gå på benen, nu ska jag smeka dig tills du skriker.
    Eller binder mig eller håller fast mig o jag har inte riktig kontroll
    Smeker mig överallt och på utsidan av musen o frågar om jag är tillräckligt kåt med retsam röst och när jag är så kåt att jag tror jag ska sprängas för han hårt in ett finger eller två i min våta mus...
    När han slickar mig hårdare o hårdare, får bästa orgasmerna så, åhh, blir helt galen när jag tänker på honom!! Eller när han smeker mig, vänligt men bestämt och när det blir skönt o jag slingrar mig smeker han mig mer o mer intensivit och talar om för mig att ligga still....

  • Anonym (lillan)

    jag tänder något enormt på glasögon en sexig kille med glasögon och jag är såld... mums...

  • Anonym

    Jag glömde.....jag tänder ju på fräknar också!

  • Peter37

    Jag tänder grymt på att få runka framför en tjej som vill se mig komma.
    Jag tänder på trosor,en rumpa bred som smal i ett par trosor som sitter tajt över stjärten och musen(gärna lite lätt camel toe)

  • Anonym (puss)

    tatueringar , helst hela armarna ju fler desto bättre

  • Gung Ho

    Förutom en massa saker jag inte tänker säga 'öppet':

    Vältränade tjejer som kan 'fajtas'....(tex Thaiboxning, eller ngn form av MMA). När jag pluggade hade jag en tjej i samma kurs som tränade shootfighting...mmm att gå en match med henne..

  • Anonym

    Jag tänder på män med mörk röst, mörka ögon och som är starka som personer... hmm träffa en sån idag, fick bita mig i läppen hela tiden för att inte säga nåt snuskigt..

    I sängen gillar jag när killen tar på mig och har kommandot ...

Svar på tråden Vad har ni för fetisher, eller vad blir ni lite extra kåta av?