• Anonym

    Vad har ni för fetisher, eller vad blir ni lite extra kåta av?

    Själv älskar jag kvinnor/tjejer som ALLTID har nagellack på sina naglar.

    Dessutom älskar jag tjejer som har hål i öronen och som inte bär örhängen, men har tydligt markerade hål.

  • Svar på tråden Vad har ni för fetisher, eller vad blir ni lite extra kåta av?
  • Anonym (blöjis)

    Jag tycker om att gå med vuxenblöja på när jag är hemma själv. Det är inget jag delar med min man. Det ger en sådan varm och mjuk känsla. Kissar även i den ibland men där räcker det. Håller allt detta för mig själv.

  • Anonym (en av flera...)

    Anonym (blöjis) skrev 2009-11-04 08:25:36 följande:


    Jag tycker om att gå med vuxenblöja på när jag är hemma själv. Det är inget jag delar med min man. Det ger en sådan varm och mjuk känsla. Kissar även i den ibland men där räcker det. Håller allt detta för mig själv.
    Vet han inte ens om det? Är du frugan som gillar det? Ganska ovanligt med tjejer som gillar sånt faktiskt. Men visst är det en härlig känsla att gå omkring hemma med blöja? :)
  • Anonym

    Jag (kille) blir jävligt kåt av ha strumpbyxor på mej! Hellst sk kalasbyxor så att jag nästan ser ut som en liten flicka! Jag äslakr mina röda och rosa kalasbyxor, runkar så skönt när dom är på!

  • Anonym (kaKan)

    jag tänder grymt på blåställ killar typ snickare, securitas vakter och även poliser...
    jobb uniformer kan man kalla det.

    sex för övrigt tycker jag det är grymt tändande bukkake... vet inte varför jag tänder på det tycker det ser bara så härligt ut när killarna kommer över tjejen...

  • Peter37

    Anonym (kaKan) skrev 2009-11-06 10:36:25 följande:


    jag tänder grymt på blåställ killar typ snickare, securitas vakter och även poliser...jobb uniformer kan man kalla det.sex för övrigt tycker jag det är grymt tändande bukkake... vet inte varför jag tänder på det tycker det ser bara så härligt ut när killarna kommer över tjejen...
    Jag är gäna en av dom som kommer på dig,om så önskas...
    gästbok finnes;)
  • AllYours

    Hmm tänder på mängder av saker. Tatueringar, sug i blicken, mörka hesa röster, killar med breda axlar. Går även igång på att bli påsatt med höga stövlar på :)

    I sängen, handbojor, piskor, bli dragen i håret, fasthållen, dirty talk, få satsen över brösten, se killen runka, porr m.m

  • Anonym (känsligt)

    Jag gillar även att ha nagellack fast jag är kille, dock tycker jag egentligen inte att killar passar i det, och det är tyvärr inte socialt accepterat så jag skulle aldrig bära det offentligt.
    Men jag blir som sagt helt galen av tjejer med välvårdade naglar som har det.

  • Anonym (Grums by night)

    Jag blir superkåt på mjukisbyxor och högklackat. måste vara tubsockor in them high heals! aahhhh.....mäste kyssa fötterna. Lite speciellt, jag vet men så´n är jag.

Svar på tråden Vad har ni för fetisher, eller vad blir ni lite extra kåta av?