Inlägg från: Stina24 |Visa alla inlägg
  • Stina24

    Någon som vill följas åt när det gäller att ta körkort? DEL 2

    Funderar fram och tillbaka på om jag ska göra risk1an nästa måndag och vänta till dagen efter med att berätta att jag vill ha tillbaka mina pengar och att jag inte är nöjd med den såkallade intensivkursen, tycker ni jag ska göra den innan jag berättar att jag vill ha tillbaka pengarna eller ska jag ringa till han nästa måndag och säga direkt att jag vill ha tillbaka dom utan att göra risk1an?
    Känns som jag utnyttjar dom ifall jag gör risk1an innan jag hoppar av, fast iofs så är det dom som utnyttjat mig när jag inte fått det jag betalat för.

  • Stina24
    Bevabus skrev 2009-12-14 11:46:40 följande:
    Dem utnyttjar dig, riskettan kanske blir misslyckat också eftersom att det har varit så dåligt hittills. Gå hellre hos en körskola som tar dig som elev på allvar Så avboka innan riskettan, tycker jag.
    Ja det är nog lika bra att bara ringa och säga att jag vill ha tillbaka pengarna.
    Jobbigt bara att jag får vänta till nästa måndag innan jag kan ringa till han.
  • Stina24
    Bevabus skrev 2009-12-14 11:47:58 följande:
    Jag är sjuk som en åsna...hur sjuk en sån nu kan bli...Har ändå tagit mig till körskolan och pluggat en timme nu på förmiddagen. Blir snart att dra till tandläkaren och sen tbx till körskolan på kvällen. Teorin är på torsdag. Måste hinna bli klar med fas C och D innan dess och plugga in de övriga småsakerna som jag inte har fattat än....Hinner inte vara sjuk nu.
    jobbigt att du är sjuk, hoppas du hinner bli frisk innan teorin på torsdag.
  • Stina24
    Mor85 skrev 2009-12-14 11:55:19 följande:
    Va duktig du är!! Kämpa på!!Här ligger man i soffan o mår illa, har spytt hela morgonen Så här blir de inte mycke gjort idag....
    usch då lät inte kul alls, hoppas du också mår bättre snart igen
  • Stina24
    Tinkerbellen skrev 2009-12-14 13:40:03 följande:
    Tog körkort idag! Jättehärligt! Men va konstigt det är att köra helt själv... känner mej som en riktig nybörjare.. haha!Hade en bra uppkörning också med en bra inspektör! Lycka till ni andra som har en bit kvar!
    Grattis!
  • Stina24
    Bevabus skrev 2009-12-14 18:11:16 följande:
    Jag blev godkänd på Fas C idag mitt mål var både C och D, men är nöjd ändå. Har dock rätt mycket panik inför torsdag nu. Kommer hata mig själv om jag misslyckas Känns som att tisdagen och onsdagen knappt finns alls, att de där 48 timmarna bara kommer blåsa förbi och jag kommer inte känna mig redo :O
    Håller tummarna för att du ska klara även fas D innan torsdag, vad handlar fas D om?
  • Stina24
    Bevabus skrev 2009-12-14 18:30:57 följande:
    Tack! Måste klara Fas D, repetitionstestet och sluttestet...inte utan att man känner sig lite stressad men det får gå som det går...Är det någon förresten som vet hur det fungerar om man misslyckas på teorin? Kan man boka om teorin direkt efter man har misslyckats eller måste man vänta tills man gjort uppkörningen?Fas D är om fordonet
    Okej hoppas det går bra med det så du även får godkänt i den
  • Stina24
    Bevabus skrev 2009-12-14 18:40:05 följande:
    Där hittade jag svaret, tack
    Varsågod
Svar på tråden Någon som vill följas åt när det gäller att ta körkort? DEL 2