• Anonym (naturist)

    Går du naken hemma? (eller nästan naken)

    Efter att ha läst den roliga tråden som handlade om varför man har persiennerna neddragna (alltid) så visade sig att rätt många gick nakna hemma.

    Startar denna tråden som är lite mer privat (inte alla är bekväma med att diskutera detta 'offentligt')

    Så går du naken, eller nästan naken, hemma?

    Själv går jag nästan alltid klädd i trosor och t-shirt och strumpor. Eller enbart trosor o strumpor (har väldigt kalla fötter)

    Av hänsyn till maken så tar jag på mig mer om jag går ut på balkongen (den är inglasad) han vill inte dela med sig av den vackra åsyn som min nakna kropp utgör

  • Svar på tråden Går du naken hemma? (eller nästan naken)
  • Karroägget

    I skrivande stund är jag i underkläder! :) Jag brukar inte medvetet gå naken, men jag sover alltid i bara trosor, så när jag nyss gått upp (som jag har nu) brukar jag bara vara inlindad i ett lakan. Fast nu när jag är gravid, och bautabomberna gör ont som tusen nålar när man vrider och vänder sig i sängen, sover jag med sportBH på. Lite info om mig och min nakenhet. Jag har ju märkt att när man är gravid, är det skönaste som finns att strutta runt i bara en T-shirt och trosor... :)

  • Anonym

    Har ingasom helst problem med gå naken hemma, så länge jag vet att ingen ser mig, dvs det är nerrullat.

  • KlasStures mamma

    Sover naken och går naken till och från badrummet. Men annars har jag gärna pyjamasbyxor och t-shirt på mig. underkläder är obekväma så det ryker gärna av =)

  • Anonym

    Hehe vi går typ alltid nakna när vi är hemma. Blir det kallt tar man ju på sig en tröja eller nått. Inget märkvärdigt att man är naken väl?

    För övrigt har vi alltid persiennerna nere då vi bor i lght med loftgång precis utanför fönsterna. Man behöver ju inte visa upp allt för grannarna ;)

  • Anonym

    jag sover naken o går jag upp på kvällen/natten så görs det naken, även till toa på morronen. sen kan trosor o t-shirt åka på, men mer vill ja inte ha på mig hemma.

    när jag växte upp var det samma sak, så fort man kom hem så åkte byxorna av o vi gick i trosor/kalsonger o t-shirt.

    nu som gravid skulle jag vilja gå runt i bara trosor för ja är så kokhet, men de känns lite för avklätt mitt på dan så t-shirt får vara på ändå.

  • After Forever

    Nej, jag tycker det är skönt med kläder på och fryser annars.

  • Anonym (absolut näck)

    Ja absolut! Men jag tar gärna på mig i alla fall en tröja eller ett linne när sambon är hemma annars så tror han att jag vill ha sex och klänger på mig konstant

  • Anonym (nakenfis)

    Ja, ibland går man ju runt naken, innan och efter bad, på morgonen eller på kvällen.

    Jag går runt mer naken nu när jag är gravid än innan bara för att det är jobbigt med saker som sitter åt på magen och tuttarna och faan överallt...

  • Anonym

    Vi är absolut nakna!

    Vi kan sitta och äta middag utan kläder hela familjen.
    Så badar vi också nakna på sommaren och är medlemmar i en naturist förening.

    Tyvärr har vi fått börja tänka oss lite för då den stora tjejens kompisar kanske skulle reagera och deras föräldrar så under eftermiddagstimmarna när någon annan liten bara kan knalla in ha vi alltid minst underkläder på oss.
    (barnen är 0år,2år,6år)

Svar på tråden Går du naken hemma? (eller nästan naken)