• Fiffa5

    Sytråden spinner vidare - röd tråd

    Nu blir det många inlägg men jag glömde ju säga att länken jag bifogade inte var till min sida utan till en toppenbra guide från Blomma åker vagn  på hur man syr kantband i trikå!

  • Fiffa5
    GOBLIgobli skrev 2010-01-05 16:44:19 följande:
    Bloggadress är big no no av samma anledningar som vi redan inte får lägga ut den här i tråden. Har haft och fick hörvel!.
    Får man alltså inte skriva sin blogadress här i tråden?? Hade jag ingen aning om! Jag som alltid brukar länka till den när jag sytt ngt nytt
  • Fiffa5

    Jag har försökt skriva ett inlägg här men får bara ett felmeddelande när jag ska posta det. Provar om detta funkar.

  • Fiffa5
    Fiffa5 skrev 2010-01-06 08:52:49 följande:
    Jag har försökt skriva ett inlägg här men får bara ett felmeddelande när jag ska posta det. Provar om detta funkar.
    Nu tror jag att jag vet vad som var fel. Jag försökte kopiera in text som jag hade skrivit på bloggen, men det verkar inte funka. Men detta var vad jag försökte skriva:
    Igår sydde jag två små väskor som mina barn kan ha o leka med. Jag tog fram ett rött tyg och ett rosa och lät storasyster välja. Hon ville ha det rosa så det fick hon.
    Det roliga var att när jag sytt klart väskorna såg jag att de matchar de små mjukisdjuren de fick idag av mormor så perfekt att jag bara var tvungen att sy på en hållare så att man kan hänga dem på väskorna. Supermatchning av ren slump! Lite kul!
    Bild finns på fridoli.blogspot.com
  • Fiffa5

    En liten efterlysning! Är det ngn som har Ottobre 6/2007 och/eller Allt om Handarbete nr 3 2007 som vill sälja den/dem till mig? Inboxa mig i så fall, tack


    Alternativt kan jag tänka mig en kopia på mönster+sybeskrvning för omlottbodien i Ottobre, och dregglisen i AoH.    
  • Fiffa5

    Funkar det att sy en omlottbody med en vanlig symaskin eller måste man ha en overlock för att få det snyggt??

  • Fiffa5
    Jalapeno skrev 2010-01-06 21:30:45 följande:
    Hmmm, lite skadad är jag nog  Så jag tvivlar på att jag själv skulle bli nöjd. Men som du säger kanske ändå de som skulle få den skulle tycka att den var fin. Om jag får tag i ett mönster på omlottbody någon gång skulle jag nog ändå vilja provsy och se om jag lyckas få till en.
  • Fiffa5

    Jag söker lite roliga bomullstyger att sy dagisväskor av. Har kollat på stoff o stil men där finns inte mycket tycker jag. Finns det ngn mer webshop med stort utbud?

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - röd tråd